Apunta't a ballar Swing!!!

Descobreix el Lindy Hop.

La música americana dels anys 30 ... Glenn Miller, Louis Armstrong ...

Diversió, i un bon grup de gent ballant. Això és Swing!!! T'hi apuntes?

Pots ballar en parella (Lindy Hop) o pots ballar sense parella (Jazz Steps). Un cop tinguis això clar, busca un curs que et vagi bé, a prop de casa, revisa l'horari i ... apunta't!

Lindy Hop (Swing)

El Lindy Hop és el ball de Swing amb parella. Si tens parella i vols aprendre a ballar amb ella, a seguir la música i disfrutar del swing, aquest és el teu ball! La teva parella pot ser el teu germà, la tieta, el cosí segon per part de mare o qui tu vulguis.

Aprendreu a seguir el ritme i us ajudareu un a l'altre. Sabreu com interpretar la música amb el ball, com improvizar i com passar-s'ho molt i molt bé.

Jazz Steps (Swing)

Si vols ballar la música swing, aprendre els passos bàsics i deixar ballar el cos lliurament, apuntat a Jazz Steps. És el ball de Swing sense parella.

Aprendrem a moure'ns lliurament interpretant la música i també a fer coreografies grupals. Ballarem Charleston, Lindy i Jazz. Farem un recorregut per la història del ball dels anys 30 i ballarem les diferents coreografies que s'han fet més famoses en aquestes èpoques.