Apunta't a ballar Swing!!!

Descobreix el Lindy Hop .

Vols començar a ballar Swing? Aleshores estàs a la pàgina correcte. A La Petita del Swing ens dediquem a ensenyar un dels balls més divertits i més sociable del món, el Lindy Hop, amb la intenció de que t'ho passis la mar de bé a les nostres classes mentres aprens a ballar.

Aprèn a ballar un dels balls més senzills i divertits del món! Viatja a l'Amèrica dels anys 30 i coneix gent amb ganes de passar-ho bé.

El Lindy Hop, que és com s'anomena el ball de la música Swing apareguda als anys 30 a Amèrica, és el ball més de moda ara mateix a Barcelona i s'exten per tot arreu. El nostre objectiu és portar-lo a prop de casa teva, perque el puguis aprendre i disfrutar amb els amics que ja tens o amb els que faràs ballant. Per això donem classes a Sant Andreu, La Sagrera, El Congrés i Santa Coloma. Deixa't encomanar per la febre del Swing i comença a improvitzar ballant. En el Swing, tot s'hi val.

Un ball en parella.

El Lindy Hop és un dels balls en parella més de moda. Segur que has vist gent ballant Swing en carrers i places d'algun lloc. És un ball molt senzill, s'aprèn a ballar en molt poc temps i les classes són molt divertides.

Si no tens parella de ball, pregunta als teus familiars, amics, germans o cosins llunyans. Segur que quan ho provin els encantarà. De totes maneres, si no trobes parella apunta't a un dels nostres cursos i nosaltres te la trobem.

Atenció personalitzada.

Si tens qualsevol dubte ens pots trucar al 630 542 877 o enviar un correu a hola@lapetitadelswing.com i t'atendrem personalment.