Apunta't a ballar Swing!!!

Descobreix el Lindy Hop .

Benvinguts a la pàgina de La Petita del Swing. Sóm una escola de ball que ens agrada ensenyar a ballar en petits grups, dedicats a la gent del barri i enfocats a passar una bona estona aprenent i ballant Swing.

Abans de la pandèmia covid donavem classes a Poblenou, Sant Andreu, Sants... Ara hem decidit esperar a que la situació millori. La nostra data d'obertura serà el 1 de setembre de 2021. Fins aleshores, cuideu-vos molt!!!

Lindy Hop (Swing)

El Lindy Hop és el ball de Swing en parella. Si tens parella i vols aprendre a ballar amb ella, a seguir la música i disfrutar del swing, aquest és el teu ball! La teva parella pot ser el teu germà, tiet, cosí segon o qui tu vulguis.

Degut als moments difícils que estem passant amb el covid, et demanem que et busquis un amic o persona de confiança. Les nostres normes de seguretat aconsellen fer les classes de ball sense mascareta i mantenint la distància amb les altres parelles.

Jazz Steps (Swing)

Si vols ballar la música swing, aprendre els passos bàsics i deixar ballar el cos lliurament, apuntat a Jazz Steps. És el ball de Swing sense parella.

Separats, com dicten les normes de seguretat, aprendrem a moure'ns lliurament i a fer coreografies grupals. Aprendrem el Charleston, el Lindy i el Jazz. Farem un recorregut per la història del ball dels anys 30 i ballarem les diferents coreografies que s'han fet més famoses en aquestes èpoques.