Christmas Concert of Lady Galaxy


Весела Коледа и Честита Нова 2024 година

Посвещавам този клип по моята авторска песен - "The Devastating Truth" [Instrumental]  на Софтуни Будител, 

Нека стане Училище на Истината с Истинските Учители, Истинските ученици, Истинското Знание, Истинските Намерения и Морал, Истинските Постижения, Истинските пораснали Хора, В Истинската Държава в един Истински Свят.

Стефани Николова, известна като Лейди Галакси (Lady Galaxy), в интервю за страницата на училище "Софтуни Будител".

See in English,   See Author's songs


За себе си и избора на училище:

"Здравейте, аз съм Стефани Николова, известна като Lady Glaxy. От малка се увличам по компютърните технологии и музиката. Избрах "СофтУни Светлина", защото предлага перфектната комбинация от висококачествено ИТ образование и подкрепяща среда за развиване на артистичните ми умения. Това се явява естествено продължение на заниманията ми. Работя с програми за звукозапис и музициране от рода на FL Studio, Adobe Audition, Adobe Premiere Pro и редица други, с които правя записите на вокалите, беквокалите и музицирам моите песни. Можете да погледнете един от най-слушаните ми клипове Mortal с над 1 милион гледания и първата ми авторска Will To Love спечелила Гранд Прикс на Грандфинала из между 8000 участника и над 50 международни съдии от цял свят". 

Избор на специалност и интереси в компютърната анимация:

„Избрах компютърна анимация, защото ми позволява да комбинирам страстта си към изкуството и технологиите. Обичам да създавам анимирани истории, които разказват и пренасят зрителя в различни светове. Ето едно малко клипче, което направих на Kinemaster , когато бях на 9 години

Какво ми харесва най-много в училището:

„Това, което най-много ценя в училището, е насърчаването на креативността и иновациите. Учителите тук са изключително подкрепящи и винаги насърчават изследването на нови идеи. Класната ми ръководителка г-жа Боева е много сърцат и влюбен в  работата си и учениците учител, удоволствие е да се ходи на училище, когато там има толкова загрижени и отдадени на обучението хора. Освен това има клуб по музика, което е моята страст, а и лабове по естествени науки с много интелигентен  преподавател г-н Гари Роуландс , на когото искрено възхищавам. Моят английски е от ниво над C1 ,  във вокалните изпълнения, където публиката не прощава и най-малката неточност.  Тъй като освен, че композирам музика и пея,  много обичам да танцувам и да участвам в мюзикъли и се надявам тук да има подобни занимания

Ето снимки от Putt'in on the Ritz и клиповете на Carnaval Del Barrio, Breathe ft. Rubén Blades and Doreen Montalvo,  In The Heights 


Един ден от моят живот и ролята на музиката:

„Денят ми винаги започва с музика – тя ме зарежда с енергия и ме вдъхновява. Музиката ми помага да се съсредоточа и да бъда по-продуктивна в обучението си. Често сутрин си пускам кавъри на световно известни певици и се упражнявам във вокални умения пред огледалото“

Начало на  мопята музикална кариера:

"Започнах да се занимавам с музика на 6-годишна възраст. Създаването на мелодии и писането на текстове дойде естествено през годините, тъй като винаги съм търсила начини да изразя емоциите и мислите си чрез музиката. Ето едно от първите ми изпълнения пред публика заедно с моята учителка тогава известната българска певица г-жа Мими Иванова." 

Вдъхновение за избор на музика:

"Музиката винаги е била моят начин да общувам със света. Тя е моят уникален език, чрез който изразявам чувствата и възгледите си. Освен музиката се увличам и от поезията и писането на музикални текстове, както и от войсактинг. Понякога пиша текстове, а понякога рисувам. Ето един монолог на Шекспир. "Ромео и Жулиета"

Предизвикателства в моята музикална кариера:

„Най-голямото предизвикателство беше да намеря собствения си стил и глас в света на музиката, където има много талант и конкуренция. Започнах да създавам марката Lady Galaxy,  която за мен е стремеж към звездните и музикалните върхове в шоубизнеса. Все още търся подходящия графичен знак на моята марка.“

Най-големи постижения в музиката:

„Едно от най-големите ми постижения е участието ми в национални музикални конкурси в България , например Абанико 2022 ,  където взех множество първи и втори места, където спечелих няколко награди за оригиналност и изпълнение. Освен това издаването на първия ми самостоятелен албум беше много важен момент за мен. В международен план постигнах първо място и Гранд При на Гранд Финала в Голден Тайм Талант пред погледите на над 30 международни съдии в над 26 оспорвни кръга сред над 8000 хиляди участника, също така спечелих три сертификата: Сребърен за вокално майсторство, Бронзов за танц, Бронзов за Модел на WCOPA световно първенство в Холивууд

Интересни моменти от представления:

„Един от най-запомнящите се моменти беше, когато имах възможността да изпълня на живо пред голяма публика на музикален фестивал Евъргрийн Фест 2020г.   Емоцията и връзката, които изпитах с публиката, бяха невероятни. Също така участието ми в различни благотворителни събития, където моят музиката помогна да допринесе за добра кауза, винаги ще остане в сърцето ми." Написах песен против войната Melodies, която спечели 1-во място в един от най големите международни конкурси.

Последният ми успех:

"Последният ми голям успех беше спечелването на 2 първи и 2 втори места в национален конкурс Abaniko за млади таланти с моя авторска песен. Това беше изключително вълнуващо за мен, тъй като двете авторски песени на испански и на фребски са много много лични и отразяват моя собствен път в музиката. Представих и два кавъра. После имах дълго боледуване и чак сега се възстановявам. Имам над 10 нови композирани песни с текстове  и високотехнологична музика. Очаквайте скоро!" 

Skyfall 

Never Enough

Encore composed by Lady Galaxy

Golden Blood composed by Lady Galaxy

За ценностите в живота и обучението. Написах текста и музиката на една авторска песен, в която се говори за  чест, достойнсто и истина - основните човешки ценности. Много искам всичките ми съученици да разбират, колко са важни тези неща и чрез моето музикално послание правя опит да ги подтикна към това. И така The Rooted Man:

Моите хобита:


Обичам да рисувам:

Обичам да правя тик ток клипчета

Обичам бойните изкустава, кой не се изкушава от мисълта да бъде непобедим? 

И накрая :) Unstoppable  [cover] of Sia -

По случай коледа поздравявам всичките си учители, съученици и техните родители с няколко коледни песни, с които спечелих 1 места на много конкурси:

Concert

Christmas without You.

Snowman

All I want for Christmas is You

С Много Обич, 

Стефани - Lady Galaxy


Тези отговори представят Стефани Николова като млада и амбициозна личност, която успешно балансира между академичните си ангажименти и страстта си към музиката, използвайки уменията и опита, придобити в училището, за да развие своя музикален талант.

YouTubeFacebookTwitterSpotifyLinkLinkLinkLinkInstagramSoundCloud

Lady Galaxy: A Rising Star in the World of Music! 🌟🎶

Lady Galaxy is a talented and emerging artist in the global music industry. Her music is distinguished by its unique sound, captivating performances, and thought-provoking lyrics. With her innate talent and artistic vision, she is poised to make a lasting impact on the music world for years to come.

Author's songs of Lady Galaxy

Mortal


[Verse]

Thunder strikes like lightning and it doesn't fade away (love)

It's not the time to think about eternity, because it doesn't really stay (mortal)

It's hard to question reality, the game we chose to play (mortal)


[Pre-chorus]

I saw it in your eyes, it shone so bright,

You had that essence, but I was worried you'd have fright (mortal, it doesn't really surprise)

I saw it in your eyes, it shone so bright,

You thought about the future, but it just made you doubt (mortal)


[Chorus]

Say, oh, "I had no choice before...", but you hurt us all

Say, oh, we stayed on the borderline, just to be sure you aren't faux

Say, oh, "We don't live that long.", but just because of that phrase, people decided to fight parades so


[Bridge]

Oh, hoax, lie, faux, it's just like any other we, don't live another, life (we're mortals)


[Verse]

Thunder strikes like lightning and it doesn't fade away (love)

It's not the time to think about eternity, because it doesn't really stay, everyone, (everything) Fades away (mortal)

It's hard to question reality, the game we chose to play with others like us (mortal)


[Pre-chorus]

I saw it in your eyes, it shone so bright,

You had that essence, but I was worried you'd have fright (mortal, it doesn't really surprise)

I saw it in your eyes, it shone so bright,

You thought about the future, but it just made you doubt (mortal)[Chorus]

Say, oh, "I had no choice before...", but you hurt us all

Say, oh, we stayed on the borderline, just to be sure you aren't faux

Say, oh, "We don't live that long.", but just

because of that phrase, people decided to fight

parades so


[Outro]

Sometimes I wish to live eternally 

Will To Love

Will to Love

{Intro}


Oh, oh, oh, oh

Mmm, Mmm


First thing I say,

Comes out of my mouth, Not my head,

When I am sad, I’m in bed,

Probably aware of every second you offend me,

I decide to stand up then,

Not because of strength, because of will,


I know you don’t care,

but I do because of your shit,

What I came through is what made

Me feel confident,

I am a heartbroken, Heartbroken,


I don’t care anymore, Found somebody else

Oh “love”, oh love,

Oh, oh, oh,


First thing I say comes out of my mouth,

Not my head,

When I am sad, I’m in bed,

Probably aware of every second,

You buy me as your girl,

What I came through,

Is what made me, Confident,

Go away, You’re heartless,

I know you don’t care,

But I do because, Of your shit,


{Interval}


Hate you, Love me,

Beg you, Beg me,

I do, You do,

Mmm, Oh, Oh, Oh, Oh 

Love For A Playboy

Oh,

Yesterday I cried my heart out,

Just because of some boy and his girlfriend,

It was heartbreaking,

Like I didn't know it was gonna happen, oh


I hate it, I hate it,

I wanna apologize to me and myself,

So easily fallin' in love, with the school's playboy, ah

I know it was just his game,

But it was so unreal to see his lips, Connected to another,


I was so in love, but I can't get over it,

It just hurts my head, my heart, my feelings,

Love for a playboy


Oh,

I don't even understand,

I don't like it, I don't like it,

"How many times do I have to ask myself?", "Will I ever understand?"


I don't why, people fall in love,

Is it because of their crush's looks or heart and personality,

I fell in love the same, as everyone else,

For both off those reasons,


"How is it that I question such things,

If I've already experienced it?"

I've gone through many crushes, it's not fair


I don't like it,

I don't like it at all,

How he played me and my broken heart,

I don't like how it got so far ahead in our relationship


Oh, Oh, Oh, Ah

Oh, Oh, Oh, Ah


I don't think I'll get revenge on him,

Cus', cus', I don't think it's right,

I wanna cry in bed all day,

That's not the right decision either,


Pure satisfaction,

I don't have school tomorrow,

Actually I do,

I usually like it there,

But not now, but not now, but not now,

Because of him,

I can't do anything, but wish I could get my mind off of things,

Additional stress added to school, cus' of him,


It hurts me, it hurts me,

To love such a playboy,

Ah-Oh, mm

Ah 

Melodies


Melodies in my ear, playing 'round, out of fear, oh no

Melodies in my ear, playing 'round, out of fear, no

I think I lost control of these little events that happen all the time

So I think about stress, every day is a new day so I think I won't address

All the madness going on all around the world, I don't think I could stop it, but

Tiny hope, is it possible, to get away?


Why don't we find some peace in this song we're singing?

Why don't we find a piece of the harmony that was ringing?

Why don't we find a truce in this draining, overwhelming war?


I take to heart, and I've been here from the start

I don't support this conflict

Why don't solve it peacefully?

A war is a war and there has to be a deeper meaning

Oh, why?

Why not solve without violence, but significant words

At first


At first

At first

Melodies in my ear, playing 'round, out of fear, oh no

Melodies in my ear, playing 'round, out of fear, no

I think I lost control of these little events that happen all the time

So I think about stress, every day is a new day so I think I won't address

All the madness going on all around the world, I don't think I could stop it, but

Tiny hope, is it possible, to get away?
The Rooted Man

(Verse 1 - C Major, Dm/C, G/B, C/G)

"In a realm where truth was lost and forgot,

Stood a man rooted deep, his integrity unbroke.

He drew strength from the earth, looked up to the heavens,

Living a life of honesty, his spirit unshook."


(Chorus - Am/C, C/E, G7/D, C/G)

"No envy, no theft, sayeth he with a smile,

Trust is the treasure that makes life worthwhile.

In a field of golden wheat 'neath the clear azure sky,

Standeth the man of truth, with his arms spread wide."


(Verse 2 - C Major, Dm/C, G/B, C/G)

"A traveller passed, seeking treasures and pleasures,

Met the rooted man, found wisdom in measures.

Understood wealth and success were not keys to peace,

Truth and honesty are what bring life's true ease."


(Chorus - Am/C, C/E, G7/D, C/G)

"No envy, no theft, the traveller learned,

Trust is the treasure for which he yearned.

In a field of golden wheat 'neath the starry night,

Standeth the man of truth, a beacon of light."


(Bridge - Am/E, F/A, G7/D, C/G)

"Years hath passed, the traveller returns,

With his kin and pupils, for whom truth burns.

They plant their roots next to the man,

Together in honesty, integrity in their lifespan."


(Chorus - Am/C, C/E, G7/D, C/G)

"No envy, no theft, they echo the words,

Trust is the treasure, more precious than any hoards.

In a field of golden wheat 'neath the radiant sun,

Stand the rooted ones, their hearts beating as one."


(Outro - C Major, Dm/C, G/B, C/G)

"In a realm where truth was once lost and forgot,

Stand the rooted ones, their integrity unbroke.

They draw strength from the earth, look up to the heavens,

Living lives of honesty, their spirits unshook." 

Crusade

As the sun rises, the new dawn exalts

The warmth of the sun on the Earth exhausts

Just like the countless warriors in battle, lost and killed in cold blood


The sky pales as the moon rises, the sky is black and empty, but stars splattered make me think of many who have lost their lives due to humanity


As their souls corrupt their stars explode just as theirs are created

Time runs differently up there, but so does our mind mostly unaware


Death is a critical matter in keeping sanity

But life is a critical matter for those who have lost to tragedy


Let me find my way back, back to no crusade

Let me find my way back, back to no crusade


As the ashes descend, people play pretend

We're nearing our end, so better be ready for it


As the sun rises, the new dawn exalts

The warmth of the sun on the Earth exhausts

Just like the countless warriors in battle, lost and killed in cold blood


The sky pales as the moon rises, the sky is black and empty, but stars splattered make me think of many who have lost their lives due to humanity 

In Out Of The Darkness


I see the shadows in the dark,

Light ever so slightly passing through

I really can't complain, 'cus it's comforting to me

So you see, I like watching night fall, from dawn

It's the last straw, you'll never see me plead


One step closer, to darkening closure

One step closer, to my epiphany, i-i

I can't wait too see, what this is in for me

Maybe wait and see, I'd like to create thee


Darkness is all I can, but light can peak through anytime to me

All I came here to be, one more reason I would never dare to change me

All the reason I'd rather be, me, me


I see the shadows in the dark,

Light ever so slightly passing through

I really can't complain, 'cus it's comforting to me

So you see, I like watching night fall, from dawn

It's the last straw, you'll never see me plead


One step closer, to darkening closure

One step closer, to my epiphany, i-i

I can't wait too see, what this is in for me

Maybe wait and see, I'd like to create thee 

Golden Blood


Han pasado años y he olvidado la edad que tengo

Luché contra los toros uno por uno, casi perdiendo mucha sangre

Lucharé hasta la gota de sudor, el gran grupo malo espera

Y como dije, he perdido los años


It's been years, and I forgot how old I am

I fought the bulls one by one, almost losing lots of blood

I will fight back till' sweat drop, the big bad group awaiting

And like I said, I've lost the years


One day, the big bad wolf, was going to tear me

But I was saved by my beloved (gran lobo malo)

With what I created it was mostly turned to ruins

But one child saved me, my beloved


Dear, Dear, Dear, Dear, their blood spews venom of those whom are such intruders

Dear, Dear, Dear, Dear, those gifted are golden,

Golden hands, golden mind, golden voice, golden kind, golden blood, golden times

Encore


[Verse 1]

I catch myself staring into those sapphire eyes

Unguarded, my soul, you got me hypnotized

You penetrate my mind like a knife to my heart

Can’t even escape from the spell that you cast


[Pre-chorus]

Once more and over again

You capture my heart ‘n’ confuse my head

Twice more, I’m scurrying ‘round

You make me feel like dancin’


[Chorus]

Again and again, again and again, thought we were just friends, you steal my heart

Again and again, again and again, we love and we fight, we fall apart

Again and again, again and again, juste des amis, volé mon cœur, oh, want you more

Again and again, again and again, encore et encore, encore (tomber en morceaux)


[Verse 2]

I know I shouldn’t be in love with ya’

I’m playing with a dangerous force

But I can’t stop myself from loving ya’

My fate will take its course


[Pre-chorus]

Once more and over again

You capture my heart and confuse my head

Twice more, I’m scurrying ‘round

You make me feel like dancing


[Chorus]

Again and again, again and again, thought we were just friends, you steal my heart

Again and again, again and again, we love and we fight, we fall apart

Again and again, again and again, juste des amis, volé mon cœur, oh, want you more

Again and again, again and again, encore et encore, encore (tomber en morceaux)


[Bridge]

An impact so dangerous, I’d never stop myself (magnétique)

I have numerous, preposterous times of wary, again and again (encore)

I feel like you’d never understand

I’ve felt way worse, but without you, it’s like I’m foreign (danger)

I can’t stand the rain, but it gets me every time

How can I forget myself, I’ve never felt so strange (Oooh)

Our love is “never” arranged, aren’t you ready for the sadness and obsession yet to come

I really can’t change (Oooh)


[Chorus]

Again and again, again and again, thought we were just friends, you steal my heart

Again and again, again and again, we love and we fight, we fall apart

Again and again, again and again, juste des amis, volé mon cœur, oh, want you more

Again and again, again and again, encore et encore, encore (tomber en morceaux)


[Outro]

Je me surprends à fixer ces yeux saphir, oh

Encore-e-e-e-e-e 

Моите инструментали:

Освен, че сама изпълнявам вокалите и беквокалите на моята музика, аз първо композирам тъй наречения инструментал. Използвам водещ корд и съставям различни негови версии и хармоници. Добавям различни инструменти, както класически от рода на пиано, китара, виола, тромпет и др, така е високотехнологични от рода на звученето на сериите на Serum или Sytrus, Sampler, Sakura,   Flex, Toxic Biohazard и др. Всеки инструмент изпълнява отделни акорди на музикалното произведение, а понякога свирят заедно. Използвам и тъй наречения аутомешън корд, заслушайте се в Tropical. Какво чувате? А в Crusade Music?  Използвам наслагванена моите вокали, които звучат като хор и различни други видове техники, които са мой патент :).  Имам и собствен Рингтон - "Stop The War" против войната, Нека всички да си го сложат на мобилните телефони, за да спрем войните по света. Вижте някои мои инструментали:

Crusade techno

Tropical automation cord

Stop The War - Ringtone

The Devastating Truth [Instrumental] 

YouTube: @Lady_Galaxy 


Soundcloud:  https://soundcloud.com/ladygalaxy

Group of Lady Galaxy Fans: https://www.facebook.com/groups/ladygalaxy

https://twitter.com/AllStarsInOne

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3mlxcSfafFXjMiWjC3DIIl?si=2rO6ivQqR6KEQ5GFLX_KMQ&dl_branch=1

Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/lady-galaxy/1574074389

https://music.amazon.com/artists/B0981YJCY7/lady-galaxy?marketplaceId=A3K6Y4MI8GDYMT&musicTerritory=BG&ref=dm_sh_zmZkr9bVU3ExNr1DDcf8z9RJP

https://www.musicgateway.com/creative-professionals/songwriter/lady-galaxy

https://deezer.page.link/gFM16PpBtAdSTdJj7


Complete presentation:

http://LGrec.com 

Ето и някои от моите награди и благодарности за моите учители:

35 seson Golden Time Talent 1st Place Songwriter

AmericanCharm_Diploma-1st-Stefanie Nikolova–LadyGalaxy

American Charm-Thank You Letter-Michelle-Pineda

UnderThe Hot UAE Sun - Diploma-1st-Stefanie-Nikolova - Lady-Galaxy

Abanico 1-place POP

Abanico 2 place Spanish 

Abanico 1 place POP

Abanico 1 place Movie

Abanico 2 place French

Under The Hot Portugal Sun - Diploma-1st-Stefanie-Nikolova - Lady-Galaxy

UnderThe Hot Moroccan Sun - Diploma-1st-Stefanie-Nikolov - Lady-Galaxy

Under The Hot UAE Sun - Thank You Letter - Michelle-Pineda

Grand Final - Golden Time Talent - Author's song - Will To Love

Grand Prix on Grand Final - Golden Time Talent

GT25-5512-9006 30.08.2021


Under The Skies Of Australia - Diploma-1st-StefanieNikolova

Portugal Art Carnaval Diploma-Stefanie-Nikolova -LadyGalaxy

1st place - Golden talent - Physical - GT21-2790-9442

Under The Skies Of Australia Diploma-1st-StefanieNikolova

1st place - Golden talent - Physical - GT21-2790-9442

1st place - Golden talent - Ne ti li stga - GT21-2790-9442

2 place - Tokyo

1 place - Tokyo

Mis 2019 Bansko - Petar Beron school

Lord of the World 2019 - Petar Beron school

World dance cup - medal Putt'in on The Ritz

1 place Spanish - Paints of the Spanish Sun - Monolit

2 place Evergreen fest Sofia II.2020

2 Place POP vocal - Into the unknown - Golden Time Talent

Finalist Orfeum

2 palce - Jazz Vocal - Golden Time talent UK

3 Place POP vocal - Kings&Queens - Golden Time Talent

1 place Rock Vocal - This is Halloween - Golden Time Talent UK

2 place POP Vocal - Heather - Golden Time Talent UK

Invitation for London

2 place - London

2 place - world hit - Abanico

2 place spanish - Abanico - Sofia - https://youtu.be/tal_KQNegfg?si=cu9KHjYZ9en4kgvT

1 place  SOLO VOCAL World of talents 2020 - ArtFEST - Gruzia

3 place - Paris

certificate Zvezdochet

1 place Hungary

Invitation London

Grand Prix - ArtFest - diploma

Invitation - Stefanie Petrova Nikolova free participation 

Thank You - Stefanie Petrova Nikolova

1 place POP Vocal - Who is laughing now - Golden Time Talent UK

2 place POP Vocal - Shallow - Golden Time Talent UK

CERTIFICATE  - SOLO VOCAL 100 EURO

certificate - Stefanie Petrova Nikolova grand 100 EURO

1 place - Chrismas compet Sofia

3 place - Stefani Nikolova-eurokids

Stefanie Petrova Nikolova THANK YOU LETTER 

Grand Prix - Golden Time Talend - London

Stefanie Petrova Nikolova DIPLOMA

Stefanie Petrova Nikolova FREE PARTICIPATION

Certifficate

Gold certificate Riga Puttin on the ritz

Gold certificate  -Riga - Into the unknown

1 Place - American Protege - Brodway Musical Teatre - Garnegie Hall New York

3 place - Musicland Macedonia

Bronze sertificate - dance - World Chanpionship of Performig Art

Bronze sertificate - model - World Chanpionship of Performig Art

Silver sertificate - Vocal - World Chanpionship of Performig Art

1 place JAZZ - Abanico

1 place native language - Abaniko

1st degree special awarde - Gold treble clef

1 place Ukraina One World