Krav Maga Global Nijmegen en Oss bieden gratis en vrijblijvend 5 lessen aan voor burgerhulpverleners en ander personeel die wel eens bloot staan aan verbaal of fysiek geweld uit de maatschappij.

 

Hieronder de reactie en aanbod van onze hoofd-instructeur, zelf ook zorg verlener in het UMC sint Radboud.

Ik ben het beu dat onze hulpverleners en werknemers in de publieke sector telkens het slachtoffer worden van verbaal en soms zelfs van fysiek geweld.

Politie, brandweer, ambulancepersoneel maar ook boa’s, op de spoedeisende hulp, verpleegkundigen, taxichauffeurs, buschauffers, beveiliging en ambtenaren.

 

 

Ik ben het zo beu dat ik het volgende voor de maatschappij wil doen:

als gecertificeerd Krav Maga instructeur heb ik voor elke beroepsgroep toegespitste lessen ontwikkeld

en ik bied iedereen gratis en vrijblijvend 5 lessen aan om weerbaarder te worden. Krav maga is op dit moment de meest effectieve verdedigingssport ter wereld.

 

 

Natuurlijk is de-escalatie en confrontatie uit de weg gaan het beste, maar vaak kan dat niet. Als ik dan zie hoe sommigen met onze hulpverleners omgaan is het voor mij genoeg.

Het is niet de bedoeling om agressie te bevorderen maar onze maatschappij mag weten dat onze hulpverleners zich in ieder geval kunnen verdedigen.

Ik ben zelf anesthesiemedewerker in het Radboud UMC en heb meegereden in ambulances dus ik weet een klein beetje hoe het op straat kan zijn.

 

 

Dit is absoluut niet commercieel bedoeld en het is voor mij en ons belangeloos maar niemand mag aan onze hulpverleners en werknemers uit de publieke sector komen. Kom trainen en weet zeker dat jij je de volgende keer kunt verdedigen.

 

 

Als er groepen zijn die les willen en ze zijn groot genoeg, dan wil ik zelfs wel daar naartoe komen.

 

Alle lessen zijn Corona-proof en zullen gegeven worden conform de op dat moment geldende restricties en bepalingen. Ook zijn de lessen en technieken niet primair agressief bedoeld maar zodanig dat hulpverleners zich proportioneel kunnen verdedigen.

 

Serge Willems

Krav Maga Global Nijmegen en Oss

serge.willems@outlook.com

06-41588867