KMG Krav Maga Nijmegen

Krav Maga, de meest effectieve vechtsport die er bestaat.

Welkom bij onze Krav Maga-club in Nijmegen, dé plek waar zelfverdediging en Krav Maga samenkomen voor jouw ultieme beveiliging. 

Ontdek hoe je jezelf kunt beschermen, zelfvertrouwen kunt opbouwen en fysieke vaardigheden kunt ontwikkelen die je veiligheid in elke situatie verzekeren. Sterker nog: KOM NU MEE TRAINEN, niet wachten, gewoon doen!!!


Instructeur Serge Willems geeft zijn sparringspartner een tegenaanval

De ultieme zelfverdediging voor jou

Krav Maga is een moderne, realistische vorm van zelfverdediging die oorspronkelijk is ontwikkeld voor het leger en nu voor iedereen beschikbaar.

"Ik voelde mij vanaf de eerste les al sterker"

Bij onze KMG krav maga in Nijmegen bieden we de best mogelijke training, onder deskundige begeleiding, zodat jij jezelf en anderen kunt beschermen.

Wat kun je verwachten?

Bij Krav Maga Nijmegen streven we ernaar om jou een breed scala aan vaardigheden te bieden die zich richten op zelfverdediging en persoonlijke groei. Onze training omvat kracht- en flexibiliteitsoefeningen, coördinatieverbetering, technische beheersing, mentale vechtstrategieën, voorbereiding en herstel, proportionele reacties, grondgevechttechnieken, en verdediging tegen wapens zoals messen, stokken en vuurwapens. Dit omvat praktische toepassingen, simulaties variërend van rustige scenario's tot volledig contact, en oefeningen die je voorbereiden op echte situaties.


We streven er ook naar om onze lessen boeiend en uitdagend te maken. Dit doen we door regelmatig real-life omstandigheden na te bootsen, zoals trainen in het donker, in burgerkleding, of met luide muziek, vergelijkbaar met een uitgaansgelegenheid. Naast onze reguliere lessen biedt Krav Maga Nijmegen optionele seminars en de mogelijkheid om privélessen te volgen, waardoor je de kans krijgt om je persoonlijke ontwikkeling te versnellen.


Een opwarmrondje voor de Krav Maga les

Waarom KMG Krav Maga Nijmegen?

Als onderdeel van het internationaal erkende Krav Maga Global-netwerk (KMG) onderscheidt KMG Krav Maga Nijmegen zich door zijn aansluiting bij een wereldwijd netwerk dat wordt geleid door Eyal Yanilov. Dit netwerk blijft zich verbeteren, om zo aan de veranderende behoeften van mensen van alle leeftijden, militaire eenheden en beveiligingspersoneel te voldoen. Met KMG Nijmegen kun je rekenen op hoogwaardige training, gebaseerd op de principes van integriteit, respect en professionele toewijding, terwijl je deel uitmaakt van een wereldwijde gemeenschap die zich inzet om gemeenschappen te verbeteren en levens wereldwijd te versterken. Dit maakt KMG Krav Maga Nijmegen de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar effectieve zelfverdediging en persoonlijke ontwikkeling. 


Zelfverdediging voor vrouwen begint hier

In een tijd waarin veiligheid voor vrouwen in openbare ruimtes steeds vaker in het nieuws komt, is zelfverdediging voor vrouwen een urgente kwestie geworden. Bij KMG Nijmegen begrijpen we de bezorgdheid en prioriteit die vrouwen moeten stellen aan hun persoonlijke veiligheid. Onze Krav Maga-training biedt niet alleen effectieve zelfverdedigingstechnieken, maar ook een gevoel van empowerment. We rusten vrouwen uit met de kennis en het zelfvertrouwen om zichzelf te beschermen in potentieel gevaarlijke situaties. Krav Maga is geen sport; het is een levensvaardigheid die vrouwen in staat stelt zichzelf te verdedigen en zich sterker en zekerder te voelen, waar ze ook gaan. Ontdek hoe Krav Maga bij KMG Nijmegen een positieve verandering kan betekenen voor jouw persoonlijke veiligheid en zelfvertrouwen. 

 

De lessen

Onze goed uitgebalanceerde lessen bestaan altijd uit een gedegen warming up, technieken en eindoefeningen waarbij de instructeur zorgt voor constante afwisseling. Ook kun je elke les gegarandeerd rekenen op persoonlijke aandacht, om jou vooruit te brengen.