KMG Krav Maga Nijmegen

Welkom op de site van Krav Maga Nijmegen.

We horen het helaas steeds vaker: burenruzies, vechtpartijen, agressie op de snelweg en vakantie, ontvoeringen, oorlog, extremisme, wapens en zelfs martelcontainers. Door de sociale media lijkt geweld steeds dichterbij. Gelukkig in het dagelijkse leven een stuk minder maar uitsluiten kan helaas niet helemaal.

Het beheersen van een vechtsport is nou eenmaal de beste verdediging!!


Krav Maga Nijmegen

Krav Maga is bewezen de meest effectieve vechtsport die op dit moment bestaat.

Krav Maga is namelijk de enige vechtsport die geen regels hanteert over wat wel of niet mag.

What’s in it for me?

Bij Krav Maga Nijmegen trainen wij kracht, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, technieken, psychische vecht-aspecten, pre- en postfight, proportionaliteit, grondtechnieken, mes-, stok- en vuurwapen-verdediging en ga zo maar door. Dat doen we qua technieken maar ook simulaties van rustig tot full contact en train-as-you-fight oefeningen. Ook maken we de lessen interessant en uitdagend door regelmatig een real life setting te creëren: trainen in het donker, met burgerkleding aan en/of met harde muziek (alsof je in een uitgaansgelegenheid staat. Naast de reguliere lessen biedt Krav Maga Nijmegen (optioneel) extra seminars aan, ook is er de mogelijkheid om privélessen te boeken om jouw ontwikkeling te boosten.


Niks geen institute onzin, gewoon hard werken om keihard de beste te worden!!!


Waarom KMG Krav Maga Nijmegen?

Krav Maga Global (KMG) is de grootste wereldwijde organisatie met directe

De lessen

Onze goed uitgebalanceerde lessen bestaan altijd uit een gedegen warming up, technieken en eindoefeningen waarbij de instructeur zorgt voor constante afwisseling. Ook kun je elke les gegarandeerd rekenen op persoonlijke aandacht, om jou vooruit te brengen.