Samen met de herders en de wijzen op weg naar het kind Jezus in de kerststal

kaartjes/attenties

dagen

%

Met het einde van de kersttijd beëindigen we ook onze knutselactie. Met alle verschillende deelnemers aan de actie werden er 3528 kaartjes en attenties gemaakt en afgegeven bij heel wat woonzorgcentra om al deze mensen een hart onder de riem te steken. Hartelijk dank aan iedereen om met veel enthousiasme aan deze actie mee te werken!Bereid je voor op kerstmis!Leer aan de hand van deze video het KISI-lied :

'Zij heeft JA gezegd'

uit de musical 'Sterrennacht'.

Het door iedereen geliefde zwarte schaapje 'Pauli' maakt de gekste avonturen mee. In dit verhaal zit hij echt in de problemen. Dankzij Herder Florian komt alles toch weer goed en is hij onverwacht toch nog de held van het verhaal.

Een poppenkastverhaal voor het begin van de adventstijd gespeeld door de jongeren van KISI-DRIVE!

Geniet ervan!

Voor elke dag van de advent vind je in deze kalender een opdrachtje. Na het uitvoeren van het opdrachtje mag je telkens een figuurtje toevoegen aan de kerststal. Zo bereiden we ons voor en tellen we af naar Kerstmis. Aan deze adventskalender van Radio Maria is ook een wedstrijd verbonden. Door hieraan deel te nemen, maak je kans op één van de vele prachtige prijzen!!

Op deze webpagina kan je extra ideetjes/voorbeelden terugvinden om de opdrachten van de adventskalender uit te voeren.


Neem deel aan de adventsactie van Radio Maria van 29 november tot en met 24 december en maak kans op één van onze prachtige prijzen!

Hoe deelnemen verneem je op: www.radiomaria.be/adventsactie

We zouden graag met z’n allen

voor 'Driekoningen' minstens 4956 kaartjes of attenties afgeven

bij woonzorgcentra bij ieder van ons in de buurt.

Bij KISI houden we van wat extra uitdagingen, daarom deze oproep om mee te doen aan onze speciale advents-challenge. Tijdens onze virtuele Bedevaart naar Compostella en Fatima wandelden we samen 4956 km. Door het wandelen hebben we allen extra zuurstof opgedaan. Deze extra zuurstof willen we niet voor ons houden, maar uitdelen rondom ons aan de vele personen die deze dagen vaak niet naar buiten kunnen of weinig of geen bezoek ontvangen.

Via het onderstaande formulier kan je iedere dag delen hoeveel kaartjes of attenties je met je gezin, vriendengroep, bubbel, … hebt afgegeven bij een woonzorgcentrum in je buurt. Vergeet zeker niet een foto te maken van je kunstwerkjes alvorens ze af te geven. We plaatsen jouw foto’s graag op de adventspagina en zorgen dat iedereen kan volgen hoever we staan met de advents-challenge. Lukt het niet met het formulier (als je geen google-account hebt) dan verwachten we je bericht via mail op volgend mailadres: info@kisi.be.