Kennel Snilløre

Oppdrett av Dansk Svensk Gårdshund

Om oss

Vi er en familie på 5 som bor landlig på Byneset i Trondheim. Har vært tett på hunder hele livet, men først våren 2016 var det tid for å få vår egen. Da hentet vi verdens søteste valp Irma i Sandefjord. Vi brukte lang tid for å finne den riktige rasen for oss, og vi er veldig fornøyd med valget. Hvis du vil ha en liten og aktiv hund som kan være med på alt så er DSG den riktige rasen.

Vi er så fornøyd med hunden vår at vi har valgt å starte et lite oppdrett. Vårt mål er å avle gode familiehunder/brukshunder som har et godt gemytt og god helse. Vi følger raseklubben og NKK sine anbefalinger/retningslinjer i forhold til oppdrett.

Kontakt oss:

De som er interessert i valp fra oss er velkommen til å ta kontakt, på mail i første omgang. Viktig at dere leser "valp fra oss "først. Følg oss på instagram for flere bilder @dsg_irma

Katrine Amble, E-post: kennelsnillore@gmail.com

Planlagte kull

Irma ble parret med Millebos Elvis i midten av juni 2018, og 12.8.2018 ble det født 4 fine valper (3 hanner og 1 tispe). Alle valpene på dette kullet har nå fått flotte eiere. Les mer om hvordan du kan melde din interesse. Det er ikke planlagt flere kull før høsten 2019.