Kennel Snilløre

Oppdrett av Dansk Svensk Gårdshund

Om oss

Vi er en familie på 5 som bor landlig på Byneset i Trondheim. Har vært tett på hunder hele livet, men først våren 2016 var det tid for å få vår egen. Da hentet vi verdens søteste valp Irma i Sandefjord. Vi brukte lang tid for å finne den riktige rasen for oss, og vi er veldig fornøyd med valget. Hvis du vil ha en liten og aktiv hund som kan være med på alt så er DSG den riktige rasen.

Vi er så fornøyd med hunden vår at vi har valgt å starte et lite oppdrett. Vårt mål er å avle gode familiehunder/brukshunder som har et godt gemytt og god helse. Vi følger raseklubben og NKK sine anbefalinger/retningslinjer i forhold til oppdrett.

Kontakt oss:

De som er interessert i valp fra oss er velkommen til å ta kontakt, på mail i første omgang. Viktig at dere leser "valp fra oss "først. Følg oss på instagram for flere bilder@dsg_irma_and_latte

Katrine Amble, E-post: kennelsnillore@gmail.com

Planlagte kull

NB! På grunn av veldig stor pågang er interesselista nå stengt.

Irma (Ellinghedens Ikita) og Arko (Lellogårdens Arko) hadde et vellykket møte rett før jul. vi venter nå i spenning på om det kommer valper i slutten av februar. Alle valpene er nå reservert. Jeg tar ingen endelig avgjørelser på hvem som får kjøpe valp før etter de er født.
Les mer om hvordan du kan melde din interesse.