Välkommen till min sida!


Hej!

Jag heter Kattarina, kallas för Katta, tycker att ålder bara är en siffra och bor i Råda (Hagfors kommun i norra Värmland) tillsammans med Bengt Arne som är pensionär.

Jag jobbar som IKT-strateg i Hagfors kommuns skolor, är Google Certfied Educator level 1 & 2 samt Google for Education Certified Trainer och tycker att Googles verktyg är alldeles fantastiska!

Vill du ha Googlerelaterad hjälp/utbildning? Välkommen att ta kontakt med mig, vardagar efter 17.00 eller på helger!

Vi bor på Älvdalsvägen 20 i Råda

Huset byggde min far 1963 med hjälp av släktingar och goda vänner, och familjen flyttade in i januari 1964. Då hade min lillasyster precis fyllt ett år och jag var fyra.

Råda var en trygg och fin plats att växa upp på, med många vänner och fina grannar.

Jag har flyttat runt en hel del under mitt liv men har varit Råda trogen sedan slutet av 80-talet och övertog föräldrahemmet sommaren 2004.

Ett av mina och sambons gemensamma intressen är trädgårdsutveckling, och vi bygger ut/byggerpå/förändrar och förbättrar lite i taget.

Andra intressen är handarbete: jag virkar på frihand/skapar egna kreationer och driver projektet 100 saker man kan göra av mormorsrutor, jag kollar gärna på sport (på TV) samt ägnar mig åt uppfödning av palettblad och andra roliga växter.