Valtatie 18 varrella Ylistaron Kainastolla, Seinäjoelta n. 15 min Vaasan suuntaan sijaitsee entinen Kainaston koulu, jossa on monipuolisia majoitustiloja.

  • H1 on kahden hengen huone, jossa on erilliset vuoteet. Huoneeseen saa tarvittaessa lisävuoteen.

  • H2 on kolmen hengen huone, johon saa tarvittaessa kaksi lisävuodetta.

Huoneet sijaitsevat Kainaston kyläkeskuksessa, jossa on myös kaunis, juuri peruskorjattu, nuorisoseurantalo. Koulun pihapiirissä on monipuolinen lasten leikkipaikka, jossa perheen pienimmät viihtyy pitkään. Alueella sijaitsee Jyrkän kesäteatteri, jossa on katoksen alla 400 istumapaikkaa. Harrastusmahdollisuuksia on Frisbeegolf-rata ja jousiammuntarata. Alueen maamerkkinä on talvella käytössä olevat hyppyrimäet, jossa vasta-alkajat saavat harjoitella mäkihyppyä. Kylä on keskellä maaseutua ja metsät ympäröivät antaen luonnossa liikkujille hienot puitteet.

Ylistaron keskustaan on matkaa 5 km. Sieltä löytyy nähtävyytenä mm. Ylistaron komia kirkko, jossa on 2600 istumapaikkaa. Vanha Markki, eläinten vanhainkoti. Ylistaron keskustassa on kauppa, ravintola, pizzeria, grilli, huoltoasema, tori, kahvio, posti, matkahulto, apteekki ym.

Seinäjoen keskustaan on matkaa 19 km ja sinne ajomatka on n. 15 min. Sieltä löytyy lisää palveluja .

Lisätietoja Kainaston kylästä: www.kainasto.fi tai 044 0614440

Jyrkän kesäteatteri

Huoneiden varauskalenterit


Hinnat: Huone 1 , 2 hh 50 €/vrk, Huone 2, 3 hh 65 €/vrk. Itsepalveluaamupala 6€/hlö. Huoneissa on tarvittavat liinavaatteet. WC:t ja suihku ovat yhteiskäytössä käytävällä.

Valokuvia huoneista ja ympäristöstä.