Agilityn apuvalmentaja -kurssi 24.-25.7.2021


Lue lisää

Joensuun Agilityurheilijat ry 15 vuotta!


JoA täytti 15 vuotta lauantaina 27.3.2021! Vuosien mittaan jäsenmäärä on tasaisesti kasvanut ja lajivalikoima laajentunut. On treenattu Hammaslahdessa ja Kuhasalossa, kunnes vuonna 2011 Pärnävaaralle alkoi nousta Pärnävaaran Koiraurheilukeskus, jonne pääsimme muuttamaan seuraavana vuonna. Meidän upeaa yhteistä ponnistusta voi muistella hallin rakennusblogista: https://joanhalli.wordpress.com/


Kiitos joalaiset ja jatketaan edelleen yhdessä tekemistä hyvällä meiningillä!


Vuosikokous

Joensuun Agilityurheilijat ry:n vuosikokous järjestetään sunnuntaina 28.3.2021 klo 15.

Jäsenemme löytävät kutsun ja kokousmateriaalit jäsenten foorumilta.

Jäsen, tervetuloa vaikuttamaan!

KORONAVIRUSPANDEMIA


1.6.2020

Palataan normaaliin treenikäytäntöön, kuitenkin turvallisuusohjeet huomioiden. Halli avataan myös ulkopuolisille.

3.5.2020

Halli avataan itsenäiselle treenaamiselle jäsenistölle. Tarkemmat ohjeet foorumilla.


16.3.2020

Pärnävaaran Koiraurheilukeskus on suljettu kaikelta toiminnalta tästä hetkestä (16.3.2020) alkaen 13.5.2020 asti, tai kunnes toisin määrätään.

Suomen hallitus ja Suomen Agilityliitto ovat suosittaneet harrastustoiminnan keskeyttämistä ja harrastetilojen sulkemista 13.4.2020 saakka. Monet agilityseurat ovat lähteneet noudattamaan linjausta ja JoA:n hallitus on päättänyt liittyä yhteiseen rintamaan. Haluamme, että JoA on osaltaan mukana hillitsemässä koronaviruksen etenemistä. Hallin ovikoodi tullaan vaihtamaan ja uusi ovikoodi ilmoitetaan, kun treenaaminen on taas mahdollista.


---

Koronaviruspandemian vuoksi Suomen Agilityliitto on päättänyt mm. perua kaikki kilpailut toukokuun loppuun saakka. Tämä koskee luonnollisesti myös JoA:n pääsiäiskisoja 10.-11.4.2020.


JoA:n hallitus on päättänyt 13.3., että pienryhmätoiminta keskeytetään 29.3.2020 saakka.

Hallilla voi edelleen käydä treenaamassa ja toivomme treenaajien muistavan seuraavat asiat:

  • Jos tunnet itsesi flunssaiseksi, tai olet jo valmiiksi karanteenissa, jää kotiin.

  • Kiinnitä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Hallille toimitetaan käsidesiä heti, kun sitä jostain saadaan!

  • Vältä lähikontaktia.

  • Tavaroiden välityksellä tapahtuneita tartuntoja ei ole todettu, joten hallia voi varata edelleen normaalisti. Muistutamme kuitenkin edelleen hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta!

Tilanteen kehittymistä seurataan ja päätöksiä jatkosta tehdään sitä mukaa, mitä tietoa saadaan.

JOALAISILLE TUPLASTI HOPEAA SM-KISOISTA!

Agility SM-kisat käyntiin Vantaalla 24.-25.8.2019 ja JoAn koirakot toivat Joensuuhun mitalit yksilö- ja joukkuekilpailuista! Yksilökilpailussa Sari Vähäniitty ja Uri voittivat hopeaa makseissa ja joukkuekisassa hopeaa tuli pikkuminiyhdistelmäjoukkueella: Nina Hiltunen & jackru Hulda, Saija Jänkävaara & jackru Flirtti, Hanna Päivinen & popopk Kerttu sekä Marja Hassinen & jackru Iines (PoKS).

JOA ONNITTELEE!

JOALAISIA MAAJOUKKUEISIIN!

Kesäkuun puolivälissä ratkottiin maajoukkuepaikat ja JoAn Sari Vähäniitty ja Uri selvittivät tiensä maksien MM-joukkueeseen! Lisäksi Christa Savolainen ja Senna nähdään PM-areenalla Tanskassa! ONNEA!

Tsemppiä koko porukalle kisoihin!

JoA:n Sari Vähäniitty ja bordercollie Uri voittivat Halli-SM hopeaa, sekä sijoittuivat toiseksi viikonlopun EO-karsinnoissa ja ansaitsivat paikan Suomen EO-joukkueessa. Hurjasti onnea huipputiimille ja tsemppiä heinäkuun European Open -kisoihin!!

ympärivuotista lämpöä!

Pitkä odotus on viimein palkittu, sillä Pärnävaaran koiraurheilukeskuksen halliin on saatu lämmitys! Nyt ja tulevaisuudessa JoA järjestää kisat, kokeet ja koulutukset vähintään +8 asteen lämmössä. Sama lämpötila on tarjolla seuran omille pienryhmille sekä tietenkin itsenäisesti treenaaville!

Viikonlopun maajoukkuekarsinnoissa Sari Vähäniitty ja borcol Uri sijoittuivat hienosti 8. sijalle maksiluokassa ja lunastivat maajoukkuepaikan Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin! Huikea saavutus, onnea Sari ja Uri!!

Kuva: Jukka Pätynen / koirakuvat.fi, Maajoukkuekarsinnat, Lieto, 2017


Agilityn SM-kisat Lappeenrannassa 16-18.6.2017 sujuivat joalaisittain upeasti!

Soili Makkonen ja shelam Dave ottivat medeissä SM-hopeaa ja samoin JoA:n maksijoukkue ylsi hopemitalille kokoonpanolla Sari Vähäniitty & Uri, Heidi Hirvasoja-Korkee & Sisu, Elisa Väistö & Terra ja Tiia Boman & Pokka!

Sunnuntain yksilökilpailuissa olivat mukana myös Eeva Nygren & Hulda (mini), Mari Suhonen & Pyry (medi), Heidi Hirvasoja-Korkee & Sisu (maksi), Sari Vähäniitty & Uri (maksi), Tiia Boman & Pokka, Elisa Väistö & Terra, joista Eeva ja Hulda ylsivät mineissä 206 starttaajan joukosta hienosti sijalle 24!

Suuret onnittelut koko JoA:n joukkueelle hienoista radoista!