LoopbaanCoaching &
Spoor 2 (re-integratie)

Inzicht in jouw Talent #wetenwatikwil

De resultaatgerichte aanpak die ik als loopbaancoach hanteer, richt zich op jouw doelen. En ik focus daarbij niet alleen op je CV, maar ook op jouw talenten en op je drijfveren. Een belangrijke sleutel tot resultaat vind je als je jouw zelfbewustzijn vergroot. En daar help ik je bij.

We starten met een intakegesprek. Daarin maken we kennis en bespreken we jouw doelen en subdoelen. We maken er kleinere stukjes van die goed te behappen zijn. Vervolgens doe ik een voorstel voor het aantal afspraken die nodig zijn om die doelen te bereiken. Als jij (en je werkgever indien deze betrokken is) akkoord gaan, maken we afspraken over wanneer en waar de sessies plaatsvinden. Dat kan online, de ervaring daarmee is inmiddels heel goed! Maar het kan ook bij jouw op het werk of bij mij op kantoor in Nistelrode. Wanneer dit een 2e spoortraject betreft dan gaan we aan de slag met de kortste route richting werk. Een nieuw begin van je carriere 2.0.

We gaan met een focus op jouw talenten aan de slag met de vragen 'wie ben je?', ' wat kun je?' en 'wat wil je'. En vervolgens gaan we samen acties opstellen die jouw helpen om je doelen te bereiken. We kunnen bijvoorbeeld aan de slag met sollicitatievaardigheden (hoe schrijf ik een brief/CV? Of hoe bereid ik een sollicitatiegesprek voor?), zoekvaardigheden om vacatures te vinden op Internet en we kunnen een LinkedIn pagina maken of verbeteren. Maar we kunnen ook kijken naar vaardigheden ten aanzien van het gebruik van LinkedIn en jouw netwerk. Als je op zoek bent naar iets anders maar je weet niet wat, dan kan ik je ook helpen met het opdoen van inspiratie en ideeën. Kortom, genoeg mogelijkheden om in beweging te komen in de richting van je droombaan of een nieuwe start naar aanleiding van jouw re-integratie in spoor 2. Voor Spoor 2 re-integratietraject geldt dat we tussentijdse rapportages opstellen voor je werkgever aangezien dat zoi is vastgelegd in de wet (Wet Verbetering Poortwachter).