OBS! CORONA: Al indendørs træning er suspenderet indtil videre

Der trænes dog udendørs hver tirsdag og torsdag, se "nyheder"

GENERALFORSAMLING

Hermed følger indkaldelse til generalforsamling i Jernløse Badminton Klub tirsdag d. 20. august 2019 kl. 18.00 i Vommevad Forsamlingshus.

For klubbens bestyrelse er det MEGET vigtigt, at medlemmerne møder op til generalforsamlingen – senior, motionister, voksenfjer samt ungdomsspillere, ligesom vi også meget gerne ser forældrene til ungdomsspillerne denne aften.

Særlige regler for tildeling af almindelige banetider for motionister er stadig gældende, jævnfør indbydelsen, som ligger til download nedenfor.

Klubben er vært for mad og drikke – men husk tilmelding senest d. 15. august 2019.

Hent dokumenter:Mange sommerhilsner fra bestyrelsen, Jernløse Badminton Klub

DATO: 20.AUGUST

TID: 18.00-21.00

STED: Jernløse Hallen


Gl.Skovvej 150b, 4420 Regstrup


VELKOMMEN...

Jernløse Badminton Klub er en klub, som ligger ca. 10 km fra Holbæk. Vi lægger meget vægt på at have det sjovt og et godt fællesskab, mens vi træner og samtidig have et utrolig godt kammeratskab uden for banerne. Bl.a. derfor blev vi kåret som årets ungdomsklub 2013-14.

Klubben har ungdomsspillere fra Miniton over U9-U19 samt seniorspillere og motionister. Der er stor tilslutning til hver træning, og vi har har 15 hold i Badminton Sjælland og DGIs turneringer.

Klubben støttes aktivt af en lang række frivillige, som er med til at få det hele til at lykkes. Skulle der alligevel være en frivillig mere, som har lyst og mod på at være med, når det kniber, er du velkommen til at kontakte os.


Trænerteamet i JBK

KUNNE DU TÆNKE DIG AT SPILLE I JERNLØSE BADMINTON KLUB ?

NOMINERET TIL ÅREST FÆLLESSKAB

JBK var i 2018 blandt de tre finalister i kampen om at være det bedste fællesskab i vores region.

Læs mere og se video...

ÅRETS UNGDOMSKLUB 2013-14 & ÅREST ILDSJÆL 2019

"Et stort tillykke med den fortjente kåring til Årets Ungdomsklub skal gå til Jernløse Badminton Klub, der med deres store indsats for fællesskabet på tværs af alder og niveau, udvikling af egne trænere og nye frivillighedstanker har lagt grundlaget for kåringen. I samarbejde med RSL fulgte der med kåringen 40 RSL poloshirts, som vi håber kommer til at gøre stor gavn i foreningen."

DGI Midt- og Vestsjælland badminton

Udover at blive årets ungdomsklub, er klubbens formand, Bjarne Næslev, blev i 2019 kåret som årets ildsjæl på Sjælland samt "Hverdagsmester" i Holbæk Kommune.