SIDSTE NYT...

19 MEDALJER TIL JERNLØSE BADMINTON KLUB

Ved de senest afholdte Sjællandsmesterskaber for ungdomsspillere vandt JBK 19 medaljer, fordelt med 6 guld, 7 sølv og 6 bronze.

ET STORT TILLYKKE TIL JER ALLE FRA KLUBBEN - GODT GÅET !VELKOMMEN...

Jernløse Badminton Klub er en klub, som ligger ca. 10 km fra Holbæk. Vi lægger meget vægt på at have det sjovt og et godt fællesskab, mens vi træner og samtidig have et utrolig godt kammeratskab uden for banerne. Bl.a. derfor blev vi kåret som årets ungdomsklub 2013-14.

Klubben har ungdomsspillere fra Miniton over U9-U19 samt seniorspillere og motionister. Der er stor tilslutning til hver træning, og vi har har 15 hold i Badminton Sjælland og DGIs turneringer.

Klubben støttes aktivt af en lang række frivillige, som er med til at få det hele til at lykkes. Skulle der alligevel være en frivillig mere, som har lyst og mod på at være med, når det kniber, er du velkommen til at kontakte os.


KUNNE DU TÆNKE DIG AT SPILLE I JERNLØSE BADMINTON KLUB ?

TILMELDING

NOMINERET TIL ÅREST FÆLLESSKAB

JBK var i 2018 blandt de tre finalister i kampen om at være det bedste fællesskab i vores region.

Læs mere og se video...

ÅRETS UNGDOMSKLUB 2013-14 & ÅREST ILDSJÆL 2019

"Et stort tillykke med den fortjente kåring til Årets Ungdomsklub skal gå til Jernløse Badminton Klub, der med deres store indsats for fællesskabet på tværs af alder og niveau, udvikling af egne trænere og nye frivillighedstanker har lagt grundlaget for kåringen. I samarbejde med RSL fulgte der med kåringen 40 RSL poloshirts, som vi håber kommer til at gøre stor gavn i foreningen."

DGI Midt- og Vestsjælland badminton

Udover at blive årets ungdomsklub, er klubbens formand, Bjarne Næslev, blev i 2019 kåret som årets ildsjæl på Sjælland samt "Hverdagsmester" i Holbæk Kommune.