ISAFOLD ISLANDSHESTFORENING

 


HEI OG VELKOMMEN TIL ISAFOLD!

Isafold Islandshestforening ble stiftet 1. oktober 1971 og er en forening for alle som er interessert i islandshest og rasens gode egenskaper.

Klubben ønsker å ha aktiviteter for alle medlemmer og jobber aktivt for å ha et variert treningstilbud. Det arrangeres ridekurs med lokale instruktører, men også topp anerkjente instruktører som passer for alle ryttere uansett nivå.  Det arrangeres årlig klubbmesterskap, treningsstevne og vintercup. Vi samarbeider også med våre naboklubber om Sydvestmesterskapet som arrangeres hvert år.

I tillegg til stevner arrangerer vi også sosiale sammenkomster som påskegrilling, julegrøt, stallvandring, medlemsmøter og andre kjekke aktiviteter. Vi har barneklasser på stevnene og en ungdomsgruppe som møtes til sosiale kvelder og rideturer. I tillegg forsøker ungdomsgruppen å arrangere andre kjekke aktiviteter som gymkhana.

Klubben har egen turkomitè og arrangerer felles rideturer i naturskjønne omgivelser,  og i tradisjonens tro rir vi det nye året inn på Borestranden den 31 januar. 

Som medlem av Isafold blir du automatisk medlem i NIHF (Norsk Islandshestforening). Alle hovedmedlemmer får tilsendt medlemsbladet Islandshestforum 5 ganger i året.

Vi har medlemmer i alle aldre og alle er hjertelig velkommen til oss! :)


Har du fått med deg det nyeste?

Av og til kan det komme nye regler iforhold til stevner som det kan være greit og lese seg opp på! Men her finner du også informasjon om aktiviteter og ting som skjer i klubben, og oppdateres ukentlig!

KLIKK HER!

GRASROTANDELEN 

visste du....? At Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk tipping å gi 5 % av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Ønsker du å gi din grasrotandel til Isafold?  

Tusen takk for din støtte. Den setter vi veldig pris på! 

SPONSOR 

Tusentakk til IKM og Gulv og Tak AS for hele 5000 kr i spons for klubben vår!