Fiets- en spinningmarathon 'Cycling to India'

Doel: Samen 8218 km fietsen in 15 uur. Dit halen we bij een gemiddelde snelheid van 22 km per uur. Maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig!

We bieden tussen 18 u en 01 u spinning aan onder begeleiding. De lat ligt laag: iedereen kan meedoen, op eigen tempo. Ben je niet zo sportief en zie je spinning niet zitten? Geen probleem, rustig meefietsen op eigen tempo kan natuurlijk ook, zolang alle fietsen maar bezet zijn.... De andere uren is het gewoon fietsen, cruisen, trappen... kortweg: ‘cycling to India’!

Waar? De eetzaal van het college is voor de gelegenheid omgebouwd in een spinning-fiets-ruimte.

Wanneer? Vrijdag 17 mei van 16.30 u tot 8 u zaterdagmorgen.

Start? Stipt om 17 u wordt het startschot gegeven.

Randanimatie? Natuurlijk! De ouders en vrienden van het ArnEva-project houden vanaf 16.45u (en nacht) de bar open. Iedereen welkom, om te fietsen en/of supporteren!

Hoe deelnemen? Heel eenvoudig. Schrijf je hieronder in op het uur dat je wenst. Wel graag: Inschrijven = deelnemen aub! In uiterste nood: er is hieronder ook een uitschrijf-formuliertje. Onderaan deze pagina zie je wie reeds ingeschreven is.

Ik neem deel als leerling aan de Indianight, moet ik me ook inschrijven? Nee! niet nodig. Met de deelnemers van de Indianight springen we bij om eventuele niet-gebruikte fietsen te bezetten.

Hoeveel kost me dat? Engageer je om minstens 5 euro mee te brengen. Het geld gaat integraal naar SCAD en Zoutmijnkinderen.

Wat meebrengen? Voor de spinning: sportkledij, handdoek. Achteraf douchen kan.

Dank voor de fietsen!
fietsen 17u
fietsen 18u (Responses)
spinning 19u (Responses)
spinning 20u (Responses)
spinning 21u (Responses)
fietsen 22u (Responses)
spinning 23u (Responses)
fietsen 24u (Responses)
fietsen 01u (Responses)
fietsen 02u (Responses)
fietsen 03u (Responses)
fietsen 04u (Responses)
fietsen 05u (Responses)
fietsen 06u (Responses)
fietsen 07u (Responses)