L'HOME DEL GEL

Qui som

L'indústria del gel a Terrassa

La nostra història

Allà per l'any 1983 l' Antonio estava a un bar i, en demanar gel per la beguda, el cambrer li va dir que no en tenia; ell mateix es va apropar a la benzinera i els el va portar, aquí va ser on va veure una oportunitat de mercat i va fundar l'empresa. Al llarg d'aquest anys, l' indústria del gel ha estat molt canviant en la manera de producció, el tipus d'emmagatzematge dels locals i la gamma de productes que demanda el consumidor. Sempre amb l'ull posat en els canvis continus de l'entorn, l' Home del Gel ha sabut adaptar-se als nous temps sense oblidar-se de les seves arrels a la ciutat de Terrassa.

Avui en dia la segona generació continua oferint els serveis amb la mateixa il·lusió amb la qual l'any 1983 es va fundar l'empresa.Productes

Glaçó Premium 33 gr Scotsman

Glaçó compacte, transparent i pur, és el més demandat per l'hostaleria.

Donat el seu format és el més polivalent, ideal per utilitzar en restaurants, bars, cafeteries, caterings, esdeveniments, refrigeració de begudes, etc.

Envasat en format de 10 kg dividit en 5 bosses de 2 kg.

Glaçó Premium 55 gr Scotsman

Glaçó més gran, compacte, transparent i pur, el més demandat per els local d'oci.

Al ser un format més gran es adient per utilitzar en combinats servits en copa de baló.

Envasat en format de 10 kg dividit en 5 bosses de 2 kg.


Gel picat

Gel triturat amb un aspecte transparent i brillant.

Aquest tipus de gel es utilitzat per cocteleries ja que refreda ràpidament el producte, també es molt adient per refredar ampolles en glaçoneres, donada la seva soltesa.

Envasat en format de 10 kg dividit en 5 bosses de 2 kg.


Gel en escames

Gel laminat entre 1,5 i 2mm d' espessor.

El gel en escames té la particularitat de refredar molt eficaçment tot protegint el producte, per aquest motiu es emprat a les peixateries. També es utilitzat per refredar begudes ràpidament.

Envasat en format de 10 kg.


Premsa

Entrevista al Canal Terrassa.

L'any 2008 van coincidir dos esdeveniments: 25 anys d'existència i professionalitat de l' Home del Gel i ésser escollit com a capdidat a Capgròs de la Festa Major de Terrassa. Motius pels quals el Canal de Televisió de la ciutat ens va realitzar una entrevista.

Diari de Terrassa

Publicació a la contraportada del Diari de Terrassa de l'any 2008, agraint a amics i clients la confiança dipositada en nosaltres durant els 25 anys d'existència.

Xarxes socials

Contacte