HIMO Prototype

EN:

  1. The app should be calibrated before a therapy session. This means the color of the socks should be recorded. This can be done in the Calibration screen, tapping the Calibration icon on the Main screen.

  2. In standalone mode the therapy session can be configured in the app. This can be done in Exercise setup screen, tapping the Exercise setup icon on the Main screen.

  3. To use the app together with the game, the integrated mode should be started, tapping on the Start therapy with game icon. The app and game communicate via Bluetooth Low Energy. After the integrated mode is started, the game can connect to the app, clicking on the connect to server icon (in the game).

  4. In both cases the patient should wear colored socks and the socks should end under the ankle. The background should be as uniform as possible, preferably white or grey. The distance from the camera is also important. The camera should be as close as possible to have a clear picture, but not too close, so that the socks should not leave the camera frame even standing on tiptoe.

HU:

  1. Terápia előtt kalibrálni kell az applikációt. Ez azt jelenti, hogy meg kell "tanitani" neki a zokni színét. Ezt a kalibrálás képernyőn lehet megtenni, amit a Calibration ikonra bökve lehet elérni.

  2. Önálló üzemmódban a terápiát az applikációban kell összeállítani. Ezt a gyakorlatok képernyőn lehet megtenni, amit az Exercise setup ikonra bökve lehet elérni.

  3. Az integrált módben lehet az appot a játékkel közösen használni. Ezt a Start therapy with game ikonra bökve lehet elindítani. Az app és a játék közötti kommunikáció Bluetooh Low Energy technológiával van megvalósítva. A játék csak az integrált mód elindítása után tud az applikációhoz kapcsolódni. Ezt a connect to server ikonra kattintva lehet megtenni (a játékban).

  4. Mindkét módban a páciens egyszínű zoknit kell viseljen, ami nem fehér, szürke vagy fekete. A zokni szára nem lehet a boka fölött. A háttér legyen homogén, lehetőleg fehér vagy szürke. A kamerától való távolság is fontos. Ez a távolság legyen minél kisebb, úgy, hogy a kép tiszta maradjon és a zokni ne "lógjon" ki a képből akkor sem, ha a páciens lábujjhegyen áll.