Toegang tot een google+ community krijgen

Stap 1

Een google account aanmaken. Je hoeft daarom nog geen gmail aan te maken. Kies dan voor "Ik gebruik liever mijn huidige e-mailadres". Aanmaken doe je hier.

Stap 2

Log in bij Google plus met je login van google (rechtsboven inloggen).

Stap 3

Klik op de foto hiernaast. Of tik in de zoekbalk bovenaan de naam van de beheerder van de community (Emmeline Depoorter - je zal er twee zien, die met de foto, dat is de juiste). Klik die aan.

Stap 4

Klik op de knop 'volgen'. De beheerder krijgt een bericht en zal je vragen tot welke communities je toegang wenst. Of je kreeg een link waarmee je meteen lid van een community kan worden. Als je geen link kreeg, dan krijg je een mailtje op het mailadres dat gekoppeld is aan je google-account met de vraag om lid te worden van de community. Accepteer.

Stap 5

Als je inlogt op google en naar google+ gaat, zal je bij 'communities' diegene vinden waar je lid van bent. Zorg ervoor dat je melding krijg wanneer er nieuwe berichten zijn (via 'voorkeuren'). Je kan de meldingen ook naar een ander mailadres laten sturen. Bij instellingen kies je voor 'meer instellingen in de klassieke versie' en daar voeg je een mailadres toe.