Hattemer Meiden Combinatie

Klik hier voor de website van sv Hatto-Heim

Klik hier voor de website van vv Hattem


Voorlopige indeing hmc 2022/2023

Omdat we in de gelukkige omstandigheid verkeren dat we een aantal nieuwe aanmeldingen hebben gekregen bij de HMC,  hebben de we indeling nogmaals tegen het licht moeten houden.


Dat heeft ons heel wat hoofdbrekens gekost, maar met het bestuur en de leiders en trainers zijn we tot een nieuwe voorlopige indeling gekomen.


Voorlopig, omdat er natuurlijk nog meer aanmeldingen kunnen komen of zich onvoorziene zaken kunnen voordoen waardoor aanpassingen van de indeling alsnog weer nodig zijn.


Wij gaan daar uiteraard zeer zorgvuldig mee om en gaan niet over één nacht ijs.


Wij snappen dat de nieuwe voorlopige indeling vragen oproept.


Voor het beantwoorden van die vragen en/of het toelichten van de indeling zijn wij komende dinsdag 14 juni tussen 19 en 20 uur aanwezig op het sportpark.Graag even aanmelden als je komt, via voorzitter@hmchattem.nl.


  MEIDENVOETBAL IS STOER!

Uniek in Hattem is de samenwerking tussen de buurverenigingen s.v. Hatto-Heim en v.v. Hattem. Onder de naam Hattemer Meiden Combinatie –afgekort HMC- werken zij al jarenlang samen. Hierdoor krijgt het meisjes- en vrouwenvoetbal de aandacht die het verdient en hangt er niet een beetje bij, zoals bij veel andere verenigingen die zich traditioneel op jongens richten.


HATTEMER MEIDEN COMBINATIE

Het streven is om in elke leeftijdscategorie teams samen te stellen. Dat doel is bijna bereikt. Nu al komt HMC in de competitie uit met  MO13 - MO15 - MO17 en MO19 teams. HMC krijgt dan ook steeds meer een regionale functie. Meisjes en vrouwen uit de hele Noord-Veluwe die liever alleen met elkaar voetballen kunnen bij HMC terecht.

ONZE VISIE

Jezelf ontwikkelen, een klasse hoger spelen, dit moet altijd een ambitie blijven voor ieder individu en team maar als iedereen plezier heeft, hoeft onze voetbalvereniging niet voor het hoogste te gaan. Op deze manier is elk lid waardevol. Of je nou in het eerste speelt of in het vijfde of bij de mini’s allemaal ben je onderdeel van de club en de club is onderdeel van jouw leven. Dat moet de komende jaren de centrale gedachte zijn.


Facebook HMC

INSTA HMC