SrI Desika Stotras /ஶ்ரீ தேஶிக ஸ்தோத்ரங்கள்
Ashtabhujashtakam / அஷ்டபுஜாஷ்டகம்
Bhu Stuti / பூ ஸ்துதி
Dayasatakam / தயாஶதகம்
Goda Stuti / கோதா ஸ்துதி
Kamasikaashtakam / காமாஸி காஷ்டகம்
Nyasa Trayee/ந்யாஸ த்ரயீ
Paramapada Sopanam / பரமபத ஸோபானம்
Paramarta Stuti / பரமார்த்த ஸ்துதி
Raghuveera Gadyam/ரகுவீர கத்யம்
Shodashaayudha Stotram/ஷோடஶாயுத ஸ்தோத்ரம்
Sudarshanaashtakam/ஸுதர்ஶநாஷ்டகம்
Varadaraja Panchashat /வரதராஜ பஞ்சாஶத்
SrI Desika Prabandams /ஶ்ரீ தேஶிக ப்ரபந்தங்கள்
Adaikkalappatthu / அடைக்கலப்பத்து
Mummanikkovai / மும்மணிக்கோவை
Pillai Andhaadhi / பிள்ளையந்தாதி
Prabandasaram/ப்ரபந்தஸாரம்