INFO

GRIP Masters on tapahtuma järjestäjä ja SUPERstock Touring on sen alainen itse räätälöity rata-auto luokka.

SUPERstock Touring [SsT] henkilöauto voi olla korimallityypiltään viistoperä, porrasperä, farmari tai coupe. Moottori voi olla vapaastihengittävä, remmiahdettu, turboahdettu bensa tai diesel, jonka litratilavuus ja sylintermäärä on vapaa. Henkilöauton vetotavaksi sallitaan etuveto, takaveto tai neliveto jossa maksimissaan on 225mm katurengas käytettävissä. Auton paino ei saa alittaa 1300kg kuljettajan kanssa. Imuilmarajoittimella moottori kuin moottori kuristuu noin 200 hevosvoiman tuntumaan, jotta eri valmistajamerkit eri tekniikka kokonaisuuksineen olisi keskenään tasavertaisempia ja sarja pysyisi harrastaja ystävällisenä. 

Tervetuloa kilpailemaan omalla mieluisella merkillä, moottorilla ja vetotavalla!

AJANKOHTAISET UUTISET

-eMotorsport puolella starttaa 3 kausi SUPERstock Touring rata-auto sarjaa! Tervetuloa kilpailemaan kaudelle 2024 mukaan jos virtuaali puolen rata-autoilu on lähellä sydäntä! Lisätietoa löydät tältä välilähdeltä: SsTC 2024


Julkaistu 20.1.2024

-Vuodet 2021, 2022 on mennyt hahmotellessa mitä SUPERstock Touring rata-auto sarja voisi pitää sisällänsä. Jonkunlaista näkemystä on asiaan saatu ja näin ollen teknisiä, sekä kilapilusääntöjä on päivitelty sitä mukaan kotisivuille. Vielä ne eivät ole kummiskaan lukkoon lyöty ja kehitys jatkuu. Suurin tavoite on vuodelle 2023, että saadaan testattua turbo sekä vapaastihengittävälle moottorille imuilmakuristimen koko jolla molemmissa teho rajaantuu noin 200 hevosvoiman paikkeille. Tarkoituksena on tehdä vuoden 2023 aikana ajoharjoittelupäiviä jossa käydään testaamassa ja suunnittelemassa lisää sarjan autoja, kilpailu sekä teknisiäsääntöjä, kilpailuformaattia ja mahdollisia ajettavia ratoja.

 

Julkaistu 1.5.2023