GOEI

GRAFISCH ONTWERP EN ILLUSTRATIE
KNST.BEELD

In het atelier goei maak je kennis met de basiselementen van het grafisch ontwerp en illustratie in zijn ruime betekenis: beeld, tekst, vorm en kleur. Je leert anders kijken naar beelden. Je leert ze kennen, beheersen en gebruiken in je ontwerpen. Je maakt kennis met typografie, kleur, grafische technieken, manuele technieken en gespecialiseerde computerprogramma’s. Niet alleen computerwerk maar ook verschillende analoge werkwijzen komen aan bod. ( inkt, potlood, acryl, collage, lino, monotype, ...)

Techniek, materiaalkennis, kleurenleer en compositie worden gegoten in opdrachten die zowel in groep als individueel (ieder op zijn niveau) begeleid worden. Aan de hand van oefeningen worden de basisprincipes aangebracht en al doende aangeleerd. Je krijgt de vrijheid en de middelen aangereikt om zelf te onderzoeken, experimenteren, eigen projecten te starten en aan de slag te gaan.
Tijdens de specialisatiejaren werk je zelfstandig verder aan je eigen gekozen project, in je eigen beeldtaal en kom je zo tot een creatief portfolio. Je kan experimenteren met de traditionele grafische technieken om zo te komen tot een eigen hedendaagse beeldtaal.

DINSDAG

9u00 – 12u30

HEIDI | LIEVE

18u20 – 21u50

HEIDI

WOENSDAG

18u20 – 21u50

HEIDI

DONDERDAG

9u00 – 12u30

HEIDI

18u20 – 21u50

LIEVE ( MANUEEL )

LESTIJDEN

4DE GRAAD | VOLWASSENEN
4 lestijden per week | 10 JAAR
ALLE lesmomenten ( kies 1 lesblok )

8 lestijden per week | 5 JAAR
ALLE lesmomenten ( kies 2 lesblokken )

SPECIALISATIEGRAAD - na toelating
8 lestijden per week
| 2 JAAR

INSCHRIJVEN KAN HIER.

CONTACT

KNST.BEELD
KUNSTLAAN 12 | 3500 HASSELT