GK WRSP Portál

Ezen az oldalon van összegyűjtve Kistarcsai Golgota Gyülekezet Dicsőítő Csapatában szolgálók számára minden szükséges információ, tudnivaló.

GYÜLEKEZETI JÖVŐKÉP

Magyarország szellemi jövője vegyen gyökeresen más irányt azáltal, hogy egy kritikus tömeg szíve fordul az élő Istenhez.

GYÜLEKEZET KÜLDETÉS

Küldetésünk, hogy a lehető legtöbb embert érjük el Isten üzenetét közvetítő releváns tartalmakkal és az ezek köré szerveződő helyi közösségekkel. Ennek érdekében egy szellemi vállalkozásként működő innovatív szolgálatot építünk, amely segít az embereknek, hogy 1) felébredjen és elmélyüljön a szívükben a bizalom Isten felé, 2) felfedezzék és megéljék azt a teljes életet, amelyért Jézus Krisztus az életét adta, 3) másokat is bevonva ebbe hatással legyenek a környezetükre és a világra.

DICSŐÍTÉS KÜLDETÉSE A VASÁRNAPI ISTENTISZTELETEKEN

A dicsőítő csapat célja, hogy az istentiszteletek során:

MŰKÖDÉSI ALAPOK

Ahhoz, hogy be tudjuk tölteni a Kistarcsai Golgota Vasárnapi Istentiszteletének Dicsőítő küldetését, elkötelezzük magunkat, hogy szolgálatunkat 1, a szolgálati alapértékek szerint 2, fix reportoár listával 3, digitális támogatással végezzük. Meggyőződésünk, hogy az eszközök támogatnak és felszabadítanak mindnyájunk a Szent Szellemre való figyelésre, általa történő vezetésre és a gyülekezet szükségletének észrevételére.

LINK GYÜJTEMÉNY

DICSŐÍTÉS TÉMAKÖRBEN GOLGOTÁS TANÍTÁSOK

AKIK MI VAGYUNK

Nyári Péter
Dicsőítés vezető, Vezető dicsőítő

Pallag Ruben
Vezető dicsőítő, vokál, gitár

Kovács Róbert
Dob

Nagy Kamilla
Vokál

Gangel Adorján
Zongora, digitális támogatás

Gangelné Ludvig Dóra
Fuvola

Majnár Tivadar
Dob, gitár

Majnár Edina
Vokál

Rapai Csenge
Hegedű

Boros Orsi
Admin

Nyári Tomi
Zongora, digitális támogatás

Kovács Aurél
Harsona, digitális támogatás

Kiss Zoltán
Zongora

Kiss Papp Gyöngyi
Vokál

Bernhardt Noémi
Vokál

Gangel Enikő
Zongora

Répássy Csaba
Gitár