Keiteleen fysikaalinen hoitolaitos


Keiteleen fysikaalinen hoitolaitos on toiminut jo 30 vuotta.

Valikoimaamme kuuluu monipuoliset fysioterapiapalvelut. Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan (Cp, Ms, AVh, Parkinson, lihassairaudet yms) sekä tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan. Valikoimaamme kuuluvat hieronnat, manipuloinnit, erilaiset mobilisaatiot ja lisäksi saat meiltä myös neuvot ja kirjalliset ohjeet omatoimiseen liikuntaan. Teemme myös erilaisia teippauksia sekä kinesioteipillä että jäykemmällä urheiluteipillä. Fysioterapia perustuu meillä asiakkaan kokonaisvaltaiseen tilanteeseen ja pyrimme erityisesti hoitamaan kivun syytä, emme pelkästään oiretta. Käytössämme on myös huone lääkinnälliseen harjoitusterpiaan (LHT). Kuulumme myös KELA:n Vaativan Lääkinnällisen Kuntoutuksen palveluntarjoajiin.

Keiteleentie 7, 72600 Keitele

Aukioloajat:

  • ma-pe 9-16
  • la-su suljettu
  • p. 017 852052

Fysioterapeutti Ismo Raatikainen

p. 044 349 9851

fysikaalinenkeitele@gmail.com


Fysioterapiaurani on kestänyt 31 vuoden ajan. Olen erikoistunut tuki-ja liikuntaelinvammojen sekä leikkausten jälkeisiin nivelten toimintahäiriöihin manuaalisin käsittelyin sekä erilaisin manipulaatio-ja mobilisointikeinoin asiakkaan omaa aktiivista kuntoutumista unohtamatta. Olen käynyt lukuisia manipulaatio -ja mobilisointikursseja tuki-ja liikuntaelinongelmiin. Vuoden 2018 ja 2019 aikana olen käynyt useita lihaskalvo (fascia)-käsittely koulutuksia. Myös neurologiset sairaudet kuuluvat toimenkuvaani. Neurologisiin sairauksiin liittyen kävin pitkän 10 op:n täydennyskoulutuksen syksyllä 2017 ja tietenkin jo aikaisemmin olen käynyt lyhyempiä koulutuksia neurologisille asiakkaille sekä lapsille että aikuisille. Teen kotikäyntejä tarpeen mukaan ja fysioterapia onnistuu tietenkin myös omissa tiloissamme. Käytössämme on iso terapiahuone ja LHT-huone.

Toimin fysioterapeuttina Kelan Vaativassa Lääkinnällisessä kuntoutuksessa. Fysioterapia pohjautuu aina kuntoutussuunnitelmaan, joka on asiakkaalle laadittu, yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kuntoutussuunnitelman tekemiseen osallistuvat asiakkaan kanssa yhteistyötä tekevät terveydenhuollon asiantuntijat.

Pystyn kommunikoimaan erinomaisesti englanniksi ja suomeksi. Pärjään myös saksalla ja ruotsilla.