Ce ai învățat luna asta? Dacă tot stăm în casă, hai să învățăm ceva nou!

Salut!

Trăim vremuri complicate. Pandemia afectează din ce în ce mai mulți oameni. În această situație, se pare că cea mai eficienta măsură pentru încetinirea răspândirii virusului, măsură la care putem participa cu toții, este să stăm acasă.

Statul acasă vine cu multe provocări, sau, în funcție de modul în care te uiți la ele, oportunități. De exemplu - cum ar fi să înveți ceva nou în această perioadă?

Mai mulți instructori s-au hotărât să ofere acces gratuit pe o perioadă limitată la cursurile lor în această inițativă colectivă bazată pe compasiune. Te rugăm să le mulțumești printr-un rating/review dacă și când urmezi cursul lor.

De înscris, te poți înscrie gratuit până la data de expirare a fiecărui voucher menționat mai jos.

Spor la învățat!

Dacă ești un instructor și ai vrea să oferi cursul tău în mod gratuit, te rugăm să completezi acest formular.

Adăugăm manual cursurile mai jos, pe măsură ce sunt oferite de instructori. Dacă vrei să vezi toată lista de cursuri în real-time, te rugăm să consulți spreadsheetul din josul paginii. Majoritatea cursurilor pot fi "achiziționate" gratuit timp de 3 zile, apoi pot fi parcurse oricând. Dacă un curs nu mai este gratuit înseamnă că oferta pusă la dispoziție de creatorul cursului a expirat.

FreeUdemy for Corona Pandemic