Fotoclub SO-ISO

Langemark


 Fotoclub SO-ISO vzw.    Sint-Juliaanstraat 38 - 8920 Langemark                                                     

Wie zijn wij?

Bij Fotoclub SO-ISO kan iedereen terecht die net als ons gepassioneerd is door fotografie.
Maandelijks komen de leden samen voor een georganiseerde fotoshoot rond een welbepaald thema. Hierbij worden de leden aangespoord om zelf creatief aan de slag te gaan in de aanwezige opstelling/locatie.

Om ervoor te zorgen dat we ook kunnen leren van elkaar komen we verschillende keren samen om de genomen foto's te bekijken en elkaar wat tips & tricks te geven die we kunnen meenemen in de volgende shoot.

De leden kunnen ook steeds zelf met voorstellen komen qua thema, locatie, shoot, ... Er wordt steeds geprobeerd om rekening te houden met de interesses van de verschillende leden zodat iedereen eens rond zijn favoriete thema kan werken, maar ook dat we eens uit onze comfortzone getrokken worden om een uitdaging aan te gaan rond een thema dat ons wat minder ligt.

Voor meer info kun je ons steeds contacteren via de contactgegevens die je onderaan deze pagina terug vindt.

Je kan onze activiteiten ook volgen op facebook via de link die je onderaan deze pagina terug vindt.

FacebookEmail

Alle foto’s, teksten, illustraties op deze website zijn eigendom van de maker en/of Fotoclub SO-ISO vzw en dus auteursrechtelijk beschermd. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf of de auteur is het niet toegestaan om deze teksten, foto’s, illustraties te kopiëren, te downloaden, te reproduceren, te manipuleren, te projecteren of openbaar te maken op welke wijze dan ook tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. 

© 2023 Alle rechten voorbehouden.