FLY Bluesband

De Nederlandse bluesband Five Long Years bestaat uit een stel veteranen uit de Gelderse blues scene. 

Ons repertoire? Van dampende blues(rock) tot meeslepende ballads, het komt allemaal voorbij.

De virtuoze gitaarsolo’s van Tom Pegels, de strakke basis van de rhythm-twins Klaas van der Veer (bas) en Peter Beemsterboer (drums), de ondersteunende tapijten van keyboardspeler Hans-Heinrich Glockner en de perfecte chemie tussen de zanger(s) Vincent Roerdink/George Meurders en Lucia Bokken maken deze band tot een must-see and hear.FLY Bluesband

De Nederlandse bluesband Five Long Years bestaat uit een stel veteranen uit de Arnhemse blues scene. We zijn trots op onze band, die vrijwel altijd de classificatie krijgt ‘de beste bluesband die we tot nu toe hier hebben gezien’. Ons repertoire? Van dampende blues(rock) tot meeslepende ballads, het komt allemaal voorbij.

De virtuoze gitaarsolo’s van Tom Pegels, de strakke basis van de rhythm-twins Klaas van der Veer (bas) en Albert Derksen (drums), de ondersteunende tapijten van keyboardspeler Hans-Heinrich Glockner en de perfecte chemie tussen de zanger(s) Vincent Roerdink/George Meurders en Lucia Bokken maken deze band tot een must-see and hear.