Finnøy Fleirbrukshall

Fleirbrukshallen vert nytta til både idrett, møter, konsertar og festligheter. Hallen vart bygga i 2003 av folk i gamle Finnøy kommune.

Her på heimesida vår kan du sjå kva som skjer i hallen gjennom kalenderen under, i tillegg til at vi har ein del fast informasjon i menyen øverst på sida.
Vi fyller 20 år i år, og 18.mars blir det åpen hall om dagen og fest om kvelden

Velkommen den 18.03 Du er hjertelig velkommen innom og vi spanderer kake og kafe/saft  kl.12-16 Klatreveggen blir åpen, Finnøy Husflidslag holder åpen så gå å se hva de holder på med, det blir ansiktmaling, sjonglørar, lysshow, teignekrok ect. 

Om kvelden blir det bygdekveld med full middag og dessert laga av Bygdakokken. Konferansier blir Tor Øyvind Skeiseid og Arne Nordbø. 

Vi håper at mange ønsker å komme, sorg for billetter før de blir utsolgt, send melding til Gaute Halleland 99490548 eller Joanna Mowinska 96838115


Kalender for aktivitetar i Finnøy Fleirbrukshall

NYTT!!!!

CROSSTRAINING MANDAGER 19:00

Sirkeltrenin med styrke og kondisjonsintervaller, hvor du bytter mellom ulike stasjoner. Timen er perfekt for deg som ønsker utfordring og variasjon i løpet av treningen! Enkelt oppvarming, deretter jobber du i team med andre deltakerne på hver stasjon for deretter gå til neste stasjon. Timen passer for både mosjonister og de som driver idrett. 

Aldergrense 15 år 

mer info: kontakt Joanna Mowinska