Fietsen Foubert

Algemene herstellingen

Voor herstellingen aan je fiets ben je bij Fietsen Foubert aan het juiste adres. Als erkend Bosch-dealer kan je hier ook met je E-bike terecht. Hoeveel je herstelling ongeveer zal kosten kan je lezen op deze pagina.

Verkoop fietsen

Alle fietsen worden verkocht met een gratis groot onderhoud ter waarde van 75 euro. Kom vandaag nog langs voor een testrit en advies op maat. Klik hier voor meer info.

Ombouw naar elektrisch

NIEUW: Laat je fiets ombouwen naar een elektrisch model! Klik hier voor meer info.

Openingsuren en contact

We zijn alle dagen open op afspraak. Je kan Fietsen Foubert het snelst telefonisch bereiken op 0479 72 21 37.

Je kan ook altijd mailen naar info@fietsenfoubert.be of het contactformulier invullen.

Weynstraat 35, 9100 Sint-Niklaas.

Uw Bosch E-bike servicepunt

Wist je dat we bij Fietsen Foubert ook gespecialiseerd zijn in het onderhoud en de reparatie van Bosch E-bike systemen? 

Of je nu een stadsfiets, mountainbike of reisfiets hebt, we zorgen ervoor dat jouw E-bike weer soepel rijdt en optimaal presteert!

De tien geboden van Fietsen Foubert

Wil je meer weten over Fietsen Foubert? Lees dan hieronder de 10 geboden van Fietsen Foubert.

1. Snelle service

Dankzij een goed georganiseerde voorraad kunnen ongeveer 80% van de herstellingen binnen de 48 uur worden uitgevoerd. Kleine reparaties voer ik zelfs uit terwijl u wacht!

2. Flexibele openingstijden

Een fiets brengen en ophalen wanneer het jou uitkomt? Geen probleem! Fietsen Foubert is elke dag open op afspraak en het snelst te bereiken via telefoon (0479 72 21 37). Zelfs als je jouw fiets 's avonds laat wilt ophalen, kan dat. Dankzij het sleutelkastje met cijfercode is dat allemaal mogelijk!

3. Transparante prijsstelling

Op de website vind je een overzicht van richtprijzen per herstelling. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

4. Klantenkaart

Bij je eerste herstelling ontvang je een klantenkaart. Voor elke herstelling krijg je een stempel op je kaart. Is jouw kaart vol na 10 stempels? Dan krijg je een gratis groot onderhoud ter waarde van € 75! Deze kaart is overdraagbaar aan alle gezinsleden.

5. Tips en tricks

Bij het ophalen van je fiets krijg je altijd uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Wil je graag tips over het onderhoud van je fiets? Die geef ik je graag mee!

6. Expertise

Na drie jaar avondschool, waar ik vier opleidingen heb gevolgd, heb ik de nodige kennis opgedaan om aan jouw fiets te werken. Bovendien volg ik jaarlijks meerdere bijscholingen bij onder andere Bosch en Shimano.

7. Gebruik van hoogwaardige onderdelen

Bij Fietsen Foubert worden uitsluitend hoogwaardige en duurzame onderdelen gebruikt voor reparaties, wat resulteert in langdurige prestaties van je fiets.

8. Op maat gemaakte oplossingen

Heb je een goede fiets die je graag elektrisch wilt maken? Voor dergelijke op maat gemaakte oplossingen ben je bij Fietsen Foubert aan het juiste adres.

9. Kortingsacties

Wil je op de hoogte blijven van speciale promoties? Volg ons dan op Facebook en Instagram en profiteer van verschillende kortingsacties! Heb je een lerarenkaart? Dan geniet je van 6% korting op nieuwe fietsen en de onderhoudspakketten.

10. Klanttevredenheid

Klanttevredenheid dragen wij zeer hoog in het vaandel.  Neem gerust een kijkje naar onze beoordelingen op Google. 

Onderhoudspakketten

Klein onderhoud

Voor 45 euro krijgt uw fiets een klein onderhoud.
Wij behandelen dan volgende onderdelen:


Wij adviseren jaarlijks een klein onderhoud voor de sporadische fietser of een halfjaarlijks onderhoud voor de regelmatige fietser.


Indien er onderdelen vervangen moeten worden, zullen wij eerst contact met u opnemen. Zo komt u bij de afrekening nooit voor verrassingen te staan!

Groot onderhoud

Voor 75 euro krijgt uw fiets een groot onderhoud.
Wij behandelen dan volgende onderdelen:


Wij adviseren jaarlijks een groot onderhoud voor de regelmatige fietser of tweejaarlijks voor de sporadische fietser.


Indien er onderdelen vervangen moeten worden, zullen wij eerst contact met u opnemen. Zo komt u bij de afrekening nooit voor verrassingen te staan!

Openingstijden

Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken:
+32 (0) 479 72 21 37


Alle dagen op afspraak.