Himne

On escoltar-lo?

L'any 2022, el F.C. Tarraco ha complert 10 anys. El projecte s'ha consolidat amb una identitat pròpia dins el territori i creiem que és el moment de fer un pas més per reivindicar allò que ens fa tan especials.

I aprofitant l'aniversari, va ser l'hora de crear un himne que ens identifiqui i que faci sentir orgullosos de què som i com som a esportistes, famílies, accionariat i simpatitzants.

Es va impular el projecte Molt més que un himne! A través d'un crowdfunding per finançar la gravació de l'himne. Les paortacions van ser el granet de sorra que ho va ferpossible i també perquè diversos projectes socials que duu a terme el club continuïn funcionant.

Un himne a l'alçada del que representa el club, tant en la lletra com en l'estil musical; que reflecteix i explica que és i com és el F.C. Tarraco. 

Amb un estil folk punk, la realització de l'Himne del F.C. Tarraco és fruit de la tasca conjunta de l'accionariat del club, el desaparegut grup tarragoní Extracto de Lúpulo i els músics Miki Fa i Gessamí Martín. L'himne compta amb les veus principals de la Bea, exjugadora del Tarraco femení, guitarrista i cantant del grup Mala Sang, i l'Isma, cantant dels Extracto de Lúpulo. A més a més, també és un reflex del model participatiu que caracteritza al Tarraco, ja que inclou les veus d'esportistes, accionariat, simpatitzants del club i els mecenes de Verkami que es van decidir per aquesta recompensa.

Lletra de l'himne