Fallabda & Szauna Club Bonyhád

Köszöntjük weboldalunkon!

Hosszas előkészítések, majd egy teljes terem felújítás után 2019. októberben újra nyílt kedvelt kikapcsolódási lehetőség Bonyhádon!

Versenyre is alkalmas klimatizált , üzlethelyiség (terem) várja a játékosokat, vendégeinket. 1 rendes, amerikai Squash típusú pálya, és egy egyedül álló ricochet pályá valamint egy finn szaunával várjuk Önöket. A pályák speciális burkolattal és sportpadló borítással készültek, melyek magas energia elnyelő képességekkel rendelkeznek, ezért nem károsítják az izületeket. 7-70 éves korig bátran ajánljuk az aktív kikapcsolódásra vágyóknak.A játékhoz szükséges eszközök, kiegészítők, a helyszínen kipróbálhatók, bérelhetők, és meg is vásárolhatók.


Foglalj nálunk most!Hogy miért próbáld ki a fallabdázást?!

Sokáig úgy tartották, hogy a fallabda a tenisz kistestvére. Bár a két sportágnak vannak hasonló vonásai, annyi bizonyos, hogy a squash a modernkor igazi favoritja: gyors, egyszerű és könnyen megtanulható. Mindössze néhány órás gyakorlással el lehet jutni arra a szintre, hogy élvezetes és folyamatos legyen a játék. Ugyanehhez a teniszben hónapok, sőt évek kellenek.

A squash, vagyis a fallabdázás mozgáskultúrája ötvözi a dinamikus, gyors mozdulatokhoz szükséges „gyorserőt”, és a tartós mozgáshoz szükséges állóképességi tulajdonságokat. A fallabdázás az egyik legkiválóbb kardió-mozgásforma, amely valósággal falja az energiáidat, és játékos formában szabadít meg a felesleges kilóidtól.

Heti egy óra fallabdázás fedezi egy felnőtt heti mozgásidejét. A dinamikus, játékos mozgásforma mögött hatékony zsírégetés rejlik. A fallabdázás növeli a vér oxigénellátását, javítja a szervezet keringését és erősíti a szívet, valamint a tüdőt.

E sportág játékos mivolta miatt jelentős szerepet kap a mindennapi stressz csökkentésben és a pozitív energiák feltöltésében. Nem mellékes, hogy javítja a mozgáskoordinációdat is.

A fallabda nagy előnye az egyszerűsége: mindössze egy pályára, egy jó ütőre és egy megfelelő partnerre van szükség, és máris garantált az egyórás önfeledt szórakozás.

Ráadásul télen-nyáron, bármilyen időben űzhető. Próbáld ki a fallabdázást, nem fogsz csalódni!

(Forrás: youtube.com)