Eväitä elämään ry

Avoinna ma, ke, pe klo 12-14

Puh. 045 224 2180

eve.yhdistys@gmail.com

Eväitä Elämään ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Päätoimintaamme on kauppojen ylijäämäruoan sekä EU:n ruoka-avun jakaminen vähävaraisille.

Yhdistys on valtakunnallisen Työttömien keskusjärjestön jäsen.

Yhdistykseemme voit liittyä jäseneksi 10€ jäsenmaksulla/vuosi. Jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta jäsenetuna tarjoamme kahviossamme pullakahvit joka toinen viikko (norm. 1 €). Kahviossa on tarjolla myös puuroa ja voileipiä edulliseen hintaan.

Jäsenmaksulla katetaan ylijäämäruoan keräilystä aiheutuvia kuluja. . Jäsenmaksun maksamalla turvaat yhdistyksemme toimintaa - yhteisen hyvän vuoksi!

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun pankkitilille FI2455340520132055, saaja Eväitä Elämään ry, viitenumero 3023. Täytä jäsentietolomake joita saa yhdistykseltä, tai liity tämän sivuston liittymislomakkeella. Jäsenrekisteritietoja käsittelemme tietosuojalain edellyttämällä tavalla.

Tällä hetkellä toimintamme pyörii täysin vapaaehtoisten työntekijöiden avulla. Kaikki uudet vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan! Jos kiinnostaa, ota yhteyttä soittamalla, sähköpostilla, Facebookissa tai käymällä yhdistyksellä, Joutsentie 11.