LA GINESTA

Espais d'acompanyament a la criança i l'educació


LA GINESTA, Centre integral de la petita infància, ofereix un projecte educatiu i social, integrador i participatiu, basat en l’acompanyament de l’infant en el seu procés de desenvolupament, i oferint suport a les famílies en la criança i l’educació dels seus fill i filles

Dins del mateix centre educatiu del carrer Llorer hi conviuen el servei d’escolarització de la llar d’infants i diversos espais on compartir aprenentatges, coneixements, inquietuds i passions sobre l’educació en la primera etapa de la vida.

ESPAI NADÓ

Espai d’acompanyament a les famílies amb nadons en els primers mesos, on poder compartir experiències sobre la maternitat/paternitat, l’educació i la criança de l‘infant en aquesta etapa de vida tan important per crear vincles sòlids amb la família i l’entorn més proper.

Dinamitzat per una professional experta en infància i amb el suport d’altres de diferents àmbits.

ESPAI FAMILIAR

Espai càlid i respectuós on l’infant és protagonista del seu propi aprenentatge amb l’acompanyament de la família.

Es generen relacions sòlides entre infants i famílies amb la intenció de crear vincles i reforçar el procés d’educació i criança.

S’ofereix un escenari ric en materials i propostes amb intencionalitat educativa on jugar, gaudir i explorar són accions rellevants.

Per a famílies i infants d’1 i 2 anys.

Dinamitzat per una professional experta en petita infància i acompanyament a les famílies.

RODAJOCS

Espai de joc i experimentació on compartir vivències entre infants i família, amb l’objectiu de generar múltiples interrelacions amb els infants, relacionar-se entre iguals intercanviar experiències i generar complicitats.

Per a famílies i infants d'1 a 4 anys

CRÉIXER JUNTS

Espai d’escolta i acompanyament on famílies amb fills i filles de 0 a 3 anys poden compartir, en un ambient de confiança i respecte, temes relacionats amb la criança i l’educació dels seus infants.

Debat, converses i reflexions al voltant d’un cafè i dinamitzat per una professional experta en petita infància i acompanyament a les famílies.

DE MANS A MANS

Espai d’intercanvi i reutilització de material infantil en bon estat i que es pot tornar a fer servir.

Donem valor a la senzillesa, la solidaritat i la sostenibilitat.

Obert a tothom que estigui interessat/da, tots els divendres d’octubre a juliol de 16.00h a 18.00h a La Ginesta.

Cal tenir el carnet d’usuari/a, de cost gratuït.