ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΟΠΑ:
Δευτέρα - Πέμπτη:  08:00-14:00 

Παρασκευή:             09:00-14:00


Δ/νση: Αγίου Κωνσταντίνου 6, Ομόνοια, Αθήνα 104 31 (εντός στοάς - 3ος όροφος)
---------------
Τηλ: 2105233988, 2105232689, fax: 2105234654 

Email: eopa.info@gmail.com για γενικά θέματα 


ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ:


Για την έκδοση του πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας οι πολύτεκνοι θα υποβάλλουν στην Ε.Ο.Π.Α. ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που μπορεί να λάβουν μέσω διαδικτύου με κωδικούς taxisnet (ΕΔΩ) και στη συνέχεια να στείλουν το  αίτημα στο email της ΕΟΠΑ: eopa.dikaiologitika@gmail.com
Το αυτό ισχύει και για αποστολή λοιπών δικαιολογητικών προς την ΕΟΠΑ (π.χ. για τις βραβεύσεις, αιτήσεις εγγραφής στην ΕΟΠΑ κλπ). Τα αποστέλουμε στο email : eopa.dikaiologitika@gmail.com

Από τον ΟΚΤ-2023 υπάρχει δυνατότητα να υποβάλουμε το αίτημα έκδοσης βεβαίωσης πολυτεκνικής ιδιότητας και μέσω του gov.gr με κωδικούς taxisnet , αφού ανεβάσουμε φωτογραφίες του πολυτεκνικού βιβλιαρίου και του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.  Δείτε ΕΔΩ.

---------------------------------------------------

ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

1. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ Ε.Ο.Π.Α.: ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK - ΛΟΓ/ΜΟΣ: GR 7002606110000050100001550

2. ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΛΤΑ Παρακαλούμε να μας στέλνετε αντίγραφο κατάθεσης για την έκδοση απόδειξης της Ε.Ο.Π.Α.

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα για πολύτεκνες οικογένειες μέλη του Συλλόγου μας, που έχουν οικονομικές δυσκολίες, παρακαλούμε να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του γραφείου μας.

Το πρόσφατο φύλλο της εφημερίδας
μας (αποστολή ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023)

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ε Ι Σ  

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. & Εξελεγκτικής Επιτροπής ΕΟΠΑ

Μετά τις εκλογές που έγιναν στην ΓΣ της ΕΟΠΑ το Σάββατο 21/10/2023 και αφού συνήλθε σε συνεδρίαση το νέο ΔΣ εξέλεξε παμψηφεί (με ψήφους 11 στα 11) τα κάτωθι μέλη για το νέο Προεδρείο της Οργάνωσης:

Σύνθεση Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Π.Α. αποτελείται από ένδεκα (11) μέλη και εκλέγεται από τις αρχαιρεσίες που γίνονται ύστερα από απόφαση της Γενικής Συνελεύσεως των μελών της, για θητεία τριών (3) ετών. Το παρόν Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Α. εκλέχτηκε από τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 21/10/2023 και η σύνθεσή του είναι ως ακολούθως :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Στυλιανός Τριβιζάς  

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ιωάννης Δάβαρης 

Α' ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Θωμάς Γιαννιώτης

Β' ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Παπασάϊκας Θεόδωρος

ΤΑΜΙΑΣ                         Δαλδαβανη Στρατούλα

ΕΦΟΡΟΣ                  Μαυράκης Σταμάτιος

ΜΕΛΗ: Κατσιάβος Παναγιώτης, Σισμανόπουλος Αργύρης, Ντάνος Νεκτάριος, Περράκης Ιωάννης


ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Πρόεδρος : Βασίλειος Σακελλαρίου

Μέλη:          Μαβής Μιχαήλ, Τσίλη Σπυριδούλα

Συνάντηση του Προεδρείου της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών με τον κ. Νίκο Αβραμίδη Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού του Δήμου Αθηναίων

Συνεχίζονται με επιτυχία οι συναντήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών, στα πλαίσια των δράσεων που έχει αποφασίσει ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών της 8ης/10/2023.

Σειρά αυτή  τη φορά είχε ο κος Νίκος Αβραμίδης Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος μας επισκέφθηκε εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αθηναίων κο Κώστα Μπακογιάννη.

Αποτέλεσμα της συνάντησης που διεξήχθη σε θερμό κλίμα, αρμονικής συνεργασίας και ταύτισης απόψεων, ήταν να συζητηθούν τα κρισιμότερα ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, στα οποία μπορεί να παρέμβει άμεσα και αποτελεσματικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως ο θεσμός που βρίσκεται εγγύτερα στον πολίτη.

Ετέθεσαν απαραίτητα θέματα όπως  η μείωση των δημοτικών τελών, η χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων σε οικονομικά αδύναμους κατοίκους και πολυτέκνους, η κάλυψη μέρους δαπανών τοκετού, η καθιέρωση σταθερού ωραρίου για τις πολύτεκνες μητέρες - υπαλλήλους του Δήμου αλλά και η χορήγηση ειδών διαβιώσεως ή περιθάλψεως (κυρίως ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής) στα πλαίσια αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος, μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου κου Κώστα Μπακογιάννη, τόνισε ότι όλα τα παραπάνω ζητήματα μπορούν να παρέχουν όχι μόνο μιας ανάσα ζωής σε γονείς και παιδιά, αλλά και τη δυνατότητα χάραξης μιας μακρόπνοης δημογραφικής πολιτικής με τα κατάλληλα κίνητρα για την απόκτηση παιδιών, στην οποία ο Δήμος Αθηναίων θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης, προκειμένου να αναστραφεί ο δημογραφικός κατήφορος της πατρίδας μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχήθηκε στον υποψήφιο με το συνδυασμό του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά» κο Νίκο Αβραμίδη, Υγεία και κάθε Επιτυχία στο έργο του.                                   Από το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο.Π.Α. ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 (Σημείωση: στην αρχική ημερομηνία 14/10/23 ως συνήθως δεν υπάρχει απαρτία)

Με απόφασή της η Διοίκηση της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών, λόγω λήξεως της θητείας του Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καλεί όλα τα μέλη της να προσέλθουν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα του 6ου ορόφου της Αγ. Κωνσταντίνου 6, στην Ομόνοια, όπου στεγάζονται τα γραφεία της, σε Γενική Συνέλευση με τα ακόλουθα θέματα:

 

1. Εξουσιοδότηση προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών για την αποστολή αντιπροσώπων στα τακτικά και έκτακτα συνέδρια της ΑΣΠΕ, μέχρι λήξεως της θητείας του.

 

2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

 

3. Εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, 11 μέλη Διοικητικού Συμβουλίου και 3 μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής (άρθρο 9, εδάφιο 1 του καταστατικού).

 

Η Γενική Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι ευρίσκεται σε απαρτία με την παρουσία του 1/4 των μελών που έχουν κανονικά θεωρημένα τα βιβλιάριά τους (άρθρο 16, παράγραφος δ ́ του καταστατικού). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα ταμειακώς εντάξει μέλη.

 

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα γίνει το επόμενο Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα, ανεξαρτήτως του αριθμού των παρόντων μελών.

Γνωστοποιούμε στους κ. Συναδέλφους ότι η Γενική Συνέλευση θα αρχίσει στις 10.30 π.μ. και η ψηφοφορία θα διαρκέσει από το τέλος της Γενικής Συνέλευσης και μέχρι 7 μ.μ. Υπενθυμίζουμε ότι ψηφίζει ο ένας εκ των δύο συζύγων με το βιβλιάριο πολυτέκνων θεωρημένο.

Παρακαλούμε τους κ. Συναδέλφους όπως έρθουν να ψηφίσουν.

Αθήνα 5/9/2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Π.Α.

  

Παρακαλούμε τους συναδέλφους που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής να καταθέσουν την αίτησή τους μέχρι και τη Δευτέρα 09/10/2023 και ώρα 2.00 μ.μ. στα γραφεία της Οργάνωσής μας, Αγίου Κωνσταντίνου 6, 3ος όροφος 

Το ΔΣ ΕΟΠΑ στον υποψήφιο
Δήμαρχο Αμαρουσίου

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών, στα πλαίσια των συναντήσεων που έχει αποφασίσει να διεξάγει ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών της 8ης/10/2023, αποδέχτηκε ομόφωνα στη συνεδρίασή του της 13ης/9/2022, την πρόσκληση σε δια ζώσης συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Τάσου Γιαννακόπουλου.

Η συνάντηση που ακολούθησε μεταξύ του Προεδρείου της Ε.Ο.Π.Α. και του υποψηφίου Δημάρχου, διεξήχθη σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, συζητώντας διεξοδικά όλα τα ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, στα οποία μπορεί να παρέμβει άμεσα και αποτελεσματικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως ο θεσμός που βρίσκεται εγγύτερα στον πολίτη.

Με δεδομένη την ύπαρξη πολιτικής βούλησης από την πλευρά του για την ενίσχυση και την υποστήριξη των οικογενειών που κατοικούν στο Δήμο Αμαρουσίου, αναλύθηκαν όλα τα μέτρα και οι καλές πρακτικές που μπορεί ένας Δήμος να θεσμοθετήσει από την επομένη των εκλογών, για να δώσει όχι μόνο μιας ανάσα ζωής σε γονείς και παιδιά, αλλά και να χαράξει μια μακρόπνοη δημογραφική πολιτική με τα κατάλληλα κίνητρα για την απόκτηση παιδιών, προκειμένου να αναστραφεί ο δημογραφικός κατήφορος της πατρίδας μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχήθηκε στον υποψήφιο Δήμαρχο Υγεία και κάθε Επιτυχία στο έργο του.

                                    Από το Διοικητικό Συμβούλιο


Παρακαλούνται οι πολυτέκνοι, που κάποιο παιδί τους, πρωτοετής φοιτητής, ενδιαφέρεται για μία από τις 3 υποτροφίες, να επικοινωνήσει με την ΠΕΦΙΠ (www.pefip, τηλ. 2103838496, 2103822586, 2103808826, info@pefip.gr), προκειμένου να πληροφορηθεί για τα σχετικά δικαιολογητικά που απαιτούνται.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αφορά ΜΟΝΟ όσους έχουν εισαχθεί σε οποιαδήποτε σχολή του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ πεδίου.

Η πρώτη σχολική τσάντα για τα πρωτάκια μας (9.9.2023)

Οι χορηγοί της εκδήλωσης για τα πρωτάκια ΕΟΠΑ

To Ίδρυμα Ευποιίας " Ο Καλός Σαμαρείτης "

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε Ο.Π.Α. , ευχαριστούν ολόθερμα τον πρόεδρο κ. Γιαβά και το Δ.Σ. του Ιδρύματος Ευποιίας " Ο Καλός Σαμαρείτης " για το πολυσχιδές και θεάρεστο έργο που επιτελούν καθώς και για τη διαρκή υποστήριξη τους στην Οργάνωση μας, μέσω χορηγιών για δράσεις που αφορούν στήριξη των μελών μας . Δείτε ΕΔΩ την ομιλία του κ. Γιαβά στην εκδήλωση της ΕΟΠΑ και ΕΔΩ πληροφορίες για την μεγάλη δράση του ιδρύματος ευποιϊας "ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη γενικότερα.

Συνάντηση ΕΟΠΑ με τη βουλευτή της ΝΔ τέκνο πολύτεκνης οικογένειας του Συλλόγου μας κα Βασιλική Κόλλια 

Με ιδιαίτερη χαρά τη Δευτέρα 19/6/2023 και ωρα 17.00 το Προεδρείο και μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΑ, υποδέχτηκαν στα γραφεία του Συλλόγου τη Βουλευτή Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κα Βασιλική Κόλλια.

Η κα Κόλλια, τέκνο πολύτεκνης οικογένειας μέλους της ΕΟΠΑ, έτυχε ιδιαίτερα θερμής και εγκάρδιας υποδοχής από τα μέλη του Δ Σ. 

Αφού άκουσε με προσοχή ολα τα θέματα που τέθηκαν σχετικά με τη δημογραφική και οικογενειακή πολιτική, απάντησε με θετικό και ειλικρινή λόγο σε όλα τα ζητήματα, αναγνωρίζοντας την προσφορά των πολύτεκνων οικογενειών στον κοινωνικό ιστό. Στην τοποθέτησή της εξέθεσε όλες τις προοπτικές που η νέα κυβέρνηση έχει σκοπό να αναπτύξει για τη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας. 

Η ΕΟΠΑ θεωρεί ότι η παρουσία της για πρώτη φορά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο κοσμεί το θεσμό και την παράταξή της και ελπίζει να αξιοποιηθεί όπως αρμόζει στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης. 

Ο "Καλός Σαμαρείτης" στα Τρόπαια Γορτυνίας

Η ΕΟΠΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ
και ειδικά της πολύτεκνης μητέρας για ότι προσέφερε και προσφέρει στο έθνος μας και σε όλο τον κόσμο.

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την ΕΟΠΑ στις 13 Μαίου 2023 (ημέρα της μητέρας), στην αίθουσα Αντώνης Τρίτσης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων για να τιμήσουμε τις πολύτεκνες μητέρες που απέκτησαν ένα ακόμη παιδάκι το 2022, αλλά και τους νέους επιστήμονες μέλη της ΕΟΠΑ που απέκτησαν το πτυχίο τους το 2022, όπως και τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ/ΤΕΙ μαθητές μέλη των οικογενειών της ΕΟΠΑ.  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Η Ε.Ο.Π.Α. ευχαριστεί θερμά τις παρακάτω εταιρείες για τη παροχή προϊόντων προς την Οργάνωση μας :

1. ΜΕΓΑ. Α.Ε. " Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής 

2. S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

3. S/M ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

4. 3Ε - COCA COLA

5. ΙΟΝ. Α.Ε.Β.Ε.

και τις εταιρείες 

1. S/M ΚΡΗΤΙΚΟΣ

2. S/M ΜΑΣΟΥΤΗΣ

για την παρεχόμενη έκπτωση προς τις πολύτεκνες οικογένειες .

Βράβευση μητέρων που απέκτησαν 4ο και πάνω τέκνο το 2022

Η ΕΟΠΑ προτίθεται να βραβεύσει στις 13  ΜΑΙΟΥ 2023 και τις μητέρες μέλη μας που απέκτησαν τέκνο (από 4ο και πάνω) μέσα στο προηγούμενο έτος 2022. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι μητέρες να στείλουν το σχετικό πιστοποιητικό γέννησης στο email : eopa.dikaiologitika@gmail.com ώστε να περιληφθούν στην βράβευση.

Η  ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΤΗΣ Ε.Ο.Π.Α. (18/2/2023)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Ο.Π.Α., με θέματα που αφορούσαν την ψήφιση και έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού του προηγούμενου έτους 2022, καθώς και του Προϋπολογισμού του τρέχοντος έτους. Η Γενική Συνέλευση διεξήχθη το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10.30 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων, που βρίσκεται στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 6 (6ος Όροφος), μετά από πρόσκληση που απηύθυνε στα μέλη της το Διοικητικό Συμβούλιο. Δείτε ΕΔΩ πληροφορίες για τη Γ.Σ. και παρακάτω φωτογραφίες από την κοπή της πίτας.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΠΑ κόβει την πίτα στην ΓΣ της 28ης Φεβ 2023

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβουλιο της ΕΟΠΑ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Ευχόμαστε όπως Κύριος ο Θεός αναπαύσει τις ψυχές των αθώων θυμάτων της τραγωδίας, να τάξει αυτές εν τω Παραδείσω της Δόξης του καθώς και να δώσει ταχεία ψυχική και σωματική ανάρρωση των διασωθέντων. 

Ευχαριστίες στην ΕΜΑΚ 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Α. εκ μέρους των πολυτέκνων, εκφράζουν τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους ,  στους ήρωες της ΕΜΑΚ για την αυταπάρνηση και ανθρωπιά που επέδειξαν στα πρόσφατα γεγονότα στην Τουρκία και γέμισαν περηφάνεια όλους μας,  αλλά και που επιδεικνύουν σε κάθε δύσκολη περίσταση . ΕΥΓΕ. 

Ευχαριστούμε επίσης τον φίλο μας  της ΕΜΑΚ  Χρήστο ( με τον λευκό  σκύλο  τον Σίζαρ )  για την παραχώρηση των φωτογραφιών .


Προσφορά SuperMarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ στους πολυτέκνους

Τα καταστήματα της Εταιρείας ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ύστερα από συνεννόηση με την ΑΣΠΕ, αποφάσισαν να κάνουν έκπτωση 5%, σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες και για όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα των καταστημάτων τους, πέραν των επιπρόσθετων πλεονεκτημάτων που αυτά παρέχουν (προσφορών κ.λπ.). Η έκπτωση 5% ισχύει επί του συνολικού ποσού της συναλλαγής και δεν τίθεται μηνιαίο όριο αγορών σε ευρώ.


Διαδικασία ενεργοποίησης της κάρτας ΜΑΣΟΥΤΗΣ:

Οι πολύτεκνες οικογένειες που δεν έχουν σε χρήση κάρτα του SuperMarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ θα πρέπει να εφοδιασθούν με μία κάρτα από ένα κοντινό τους SuperMarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ, και να καταθέσουν στην ΕΟΠΑ (αφού έχουν θεωρήσει τα πολυτεκνικά τους βιβλιάρια) μία υπεύθυνη δήλωση σε κοινό χαρτί , την οποία και θα πρέπει να υπογράψουν : 

Στην υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να αναφέρονται τα παρακάτω στοιχεία:


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ:

ΕΠΩΝΥΜΟ: ……………………. ΟΝΟΜΑ: …………………….

Δηλώνω υπεύθυνα, ότι είμαι κάτοχος της υπ’αριθμ. …………………….κάρτας ΜΑΣΟΥΤΗΣ και είμαι μέλος του Συλλόγου Πολυτέκνων ΕΟΠΑ, με Αριθμό Μητρώου:

 ΑΣΠΕ ……………..και Συλλόγου ΕΟΠΑ ………..

Παρακαλώ, όπως αποστείλετε τον αριθμό της κάρτας μου στην Εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ, μέσω της ΑΣΠΕ, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η έκπτωση 5% που έχει συμφωνηθεί με την Εταιρεία, για τις πολύτεκνες οικογένειες. 

Υπογραφή                                              ΗμερομηνίαΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσα μέλη μας αδυνατούν να προσέλθουν στα γραφεία μας για να καταθέσουν την υπεύθυνη δήλωση μπορούν να αποστείλουν στο email της ΕΟΠΑ: eopa.dikaiologitika@gmail.com την  υπεύθυνη δήλωση, μαζί με φωτοτυπία του βιβλιαρίου τους, από την οποία να αποδεικνύεται ότι αυτό είναι θεωρημένο και βρίσκεται σε ισχύ.

Κατεβάστε από ΕΔΩ το κείμενο της υπεύθυνης δήλωσης προς την ΕΟΠΑ

Εκπτωτική κάρτα των SuperMarket Κρητικός

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στα μέλη μας που έχουν ήδη παραλάβει από την ΕΟΠΑ την κάρτα "club card ΚΡΗΤΙΚΟΣ" ότι να πρέπει να την ενεργοποιήσουν άμεσα στον ιστότοπο της ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΔΩ.

Στην σημαντική προσφορά των Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ που παρέχουν τη έκπτωση 10% σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες περιλαμβάνονται φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, ψωμί, τυριά και αλλαντικά κοπής, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης.

Η χορήγηση της εκπτωτικής κάρτας γίνεται στα μέλη μας από τα γραφεία της ΕΟΠΑ (Τηλ: 2105233988). Δείτε πληροφορίες για την εν λόγω κάρτα παρακάτω.

Φωτοβολταϊκά στη Στέγη για πολυτέκνους

Η ΑΣΠΕ ζήτησε από τον Υπ. Ενέργειας να ληφθεί ειδική μέριμνα – πρόταξη με υψηλότερη μοριοδότηση για τις πολύτεκνες οικογένειες, ακριβώς όπως έγινε στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021». Περισσότερα ΕΔΩ.

Οι πολύτεκνοι έχουν τελικά 10% μεγαλύτερη επιδότηση. Δείτε στα πολυτεκνικά νέα ΕΔΩ.

Επίσης δείτε ΕΔΩ τις ενέργειες της ΑΣΠΕ σχετικά με το ειδικό τιμολόγιο ρεύματος για τις πολύτεκνες οικογένειες.

ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΕΕ-ΑΣΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Με στόχο να αντιμετωπιστεί το μείζον θέμα του δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ), σε συνεργασία με την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ), ανακοινώνει μια δέσμη έξι προτάσεων, η οποία θα συμβάλλει σημαντικά στη στήριξη της γεννητικότητας, μέσω κατάλληλων κινήτρων και παροχών. Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ εισαχθέντων μαθητών και νέων επιστημόνων που απέκτησαν πτυχίο το 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Π.Α. θα πραγματοποιήσει εκδήλωση βράβευσης για τους εισαχθέντες μαθητές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το έτος 2022, καθώς και για τους φοιτητές που απέκτησαν πτυχίο κατά το έτος 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 να προσκομίσουν στα γραφεία της Ε.Ο.Π.Α. τη βεβαίωση εγγραφής τους ή αντίγραφο του πτυχίου τους (ή να τα αποστείλουν μέσω email στη διεύθυνση: eopa.dikaiologitika@gmail.com).

Για τον χρόνο και τόπο πραγματοποιήσεως της βράβευσης θα ενημερωθούν έγκαιρα οι ενδιαφερόμενοι με ηλεκτρονικό μήνυμα.


Ο τιμητικός έπαινος και το συμβολικό ποσό θα δοθούν 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.


Δείτε αριστερά φωτογραφίες από την εκδήλωση βράβευσης (Δεκ-2022) για τους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση έτους 2021 (17/12/2022)

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ Ε.Ο.Π.Α. ΣΕ ΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022.

Η μικρή ελάττωση του φαινομένου της επώδυνης πανδημίας του  κορωνοϊού και των αυστηρών μέτρων που αυτή έχει επιβάλει στην πολύπαθη πατρίδα μας, επέτρεψε οριακά στην Εθνική Οργάνωση Πολυτέκνων Αθηνών, να υλοποιήσει για πρώτη φορά φέτος μετά από δύο χρόνια δια ζώσης την ετήσια καθιερωμένη βράβευση των εισακτέων στα ΑΕΙ, η οποία είχε αναβληθεί για το έτος 2020, ενώ για το 2021 είχε πραγματοποιηθεί δικτυακά.

Έτσι το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 10.30 το πρωί με ιδιαίτερη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Π.Α. υποδέχθηκε τους νέους πρωτοετείς φοιτητές στην αίθουσα συνεδριάσεων του 6 ου Ορόφου επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 6, που από νωρίς έσπευσαν να γεμίσουν το χώρο, προκειμένου να παραλάβουν τον τιμητικό έπαινο και το συμβολικό ποσό, που είχε εξασφαλίσει και φέτος το Διοικητικό Συμβούλιο. 

Τους επιτυχόντες και τις οικογένειες τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Α. κ. Στέλιος Τριβιζάς, ο Γεν. Γραμματέας κ. Θωμάς Γιαννιώτης και η Ταμίας κ. Στρατούλα Δαλδαβάνη, οι οποίοι με λίγα μεστά λόγια χαιρέτησαν τους παραβρισκόμενους. Ιδιαίτερα τόνισαν ότι οι πολύτεκνες οικογένειες, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επί σειρά ετών ταλανίζουν και πλήττουν την αξιοπρεπή επιβίωσή τους, εξακολουθούν να αναδεικνύουν πολύτιμα στελέχη και να τροφοδοτούν την ελληνική κοινωνία με επιστήμονες. Δυστυχώς τα παιδιά μας, όπως είναι κοινά αποδεκτό, αγωνίζονται στον απαιτητικό στίβο των πανελληνίων εξετάσεων με άνισες συνθήκες ευκαιριών και ανέσεων σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας τους, χωρίς καμία στήριξη και βοήθεια από την ελληνική πολιτεία.

Τις προσπάθειες αυτών των μικρών ηρώων και ηρωίδων της πατρίδας μας, καθώς και των οικογενειών τους, έχουμε υποχρέωση κάθε χρόνο να αναδεικνύουμε και να υποστηρίζουμε με τις μικρές μας δυνάμεις. Και αυτό θα κάνουμε με κάθε οικονομική και προσωπική θυσία για όσα χρόνια μας επιτρέπει ο Θεός να υπάρχουμε.

Πριν την αποχώρηση μας αποθανατίσαμε την όμορφη αυτή στιγμή με λίγες αναμνηστικές φωτογραφίες και ευχηθήκαμε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευλογημένο και Ειρηνικό το Νέο Έτος 2023.


προσφορά της Ελληνικής εταιρείας «ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.», η οποία διαχρονικά στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες 

Η ΕΟΠΑ ευχαριστεί θερμά  και την 100% Ελληνική Εταιρεία < ΜΕΓΑ Α.Ε. προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε. >  για την ευγενική χορηγία προϊόντων υγιεινής στις μητέρες καθώς και για τη συνεχή προσφορά προϊόντων στις πολύτεκνες οικογένειες.

Η συγκινητική επιστολή της ΠΕΦΙΠ προς την ΕΟΠΑ (αριστερά) με την ευκαιρία της βράβευσης των πολύτεκνων μητέρων μελών της  Οργάνωσής μας που απέκτησαν ένα ακόμη τέκνο το περασμένο έτος (2021).

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ στα μέλη της Ε.Ο.Π.Α.

Η εταιρία supermarket  ΚΡΗΤΙΚΟΣ δείχνοντας ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην δύσκολη οικονομική συγκυρία οι πολύτεκνες οικογένειες παρέχει στα μέλη της Οργάνωσης μας την εκπτωτική κάρτα ΚΡΗΤΙΚΟΣ club, μέσω της οποίας τα μέλη της ΕΟΠΑ έχουν έκπτωση 10%  για όλες τις αγορές τους στα καταστήματα supermarket  ΚΡΗΤΙΚΟΣ πανελλαδικά


Η έκπτωση 10% με την επίδειξη της κάρτας ΚΡΗΤΙΚΟΣ club και την θεωρημένη πολυτεκνική ταυτότητα υπολογίζεται αυτόματα επί του συνόλου της κάθε συναλλαγής του πολυτέκνου, με μηνιαίο όριο αγορών τα  500 €.

 

Να σημειωθεί ότι η κάρτα ΚΡΗΤΙΚΟΣ club παρέχεται στα μέλη της ΕΟΠΑ, κατόπιν έγγραφης αιτήσεώς τους στα γραφεία της ΕΟΠΑ (τις εργάσιμες μέρες και ώρες), εφόσον έχουν θεωρημένη σε ισχύ την πολυτεκνική τους ταυτότητα και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (τηλ: 2105233988, 2105232689) για να εξασφαλιστεί ότι υπάρχει απόθεμα καρτών στα γραφεία μας πριν παραλάβουμε νέες κάρτες.


Η έκπτωση της κάρτας ΚΡΗΤΙΚΟΣ  club θα ακυρώνεται όταν λήξει η περίοδος ισχύος της πολυτεκνικής ταυτότητας και δεν εξοφληθεί άμεσα η ετήσια συνδρομή της ΕΟΠΑ.

 

Αφού παραλάβει την κάρτα του ο πολύτεκνος θα πρέπει να την ενεργοποιήσει μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα της ΚΡΗΤΙΚΟΣ  (δείτε οδηγίες παρακάτω).

Η κάρτα ΚΡΗΤΙΚΟΣ club προσφέρει επίσης και πόντους κατά τις αγορές σας. Με 500 πόντους λαμβάνετε επιστροφή 5€ (κάθε αγορά 2€ δίνει ένα πόντο). Οι πόντοι είναι ανεξάρτητοι της έκπτωσης λόγω προσφοράς στους πολυτέκνους -10% στις αγορές σας με την κάρτα ΚΡΗΤΙΚΟΣ club .

 

Κατά την επίσκεψη στα γραφεία της ΕΟΠΑ για παραλαβή της κάρτας (εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού) θα πρέπει να έχετε μαζί σας την θεωρημένη πολυτεκνική σας ταυτότητα και εφόσον έχετε δυνατότητα μπορείτε να εκτυπώσετε και προ-συμπληρώσετε την αίτηση χορήγησης της κάρτας, την οποία θα παραδώσετε στα γραφεία. Κατεβάστε την αίτηση από ΕΔΩ. Για αποφυγή ταλαιπωρίας πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία μας τηλεφωνικά) για ραντεβού και για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επαρκής αριθμός καρτών ΚΡΗΤΙΚΟΣ club διαθέσιμος την συγκεκριμένη ημερομηνία επίσκεψης.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ CLUB ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Για το πρόγραμμα εκπτώσεως των Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

ü  Ενεργοποίηση της κάρτας:

Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την κάρτα που παραλάβατε, διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
https://kritikos-sm.gr/pages/clubcard/  επιλέγοντας από το μενού club–card και μετά την ενεργοποίησή της να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Προσοχή το κινητό που θα δηλώσετε στην αίτηση λήψης της κάρτας στην ΕΟΠΑ πρέπει να είναι το ίδιο με εκείνο που θα δηλώσετε κατά την ενεργοποίηση της κάρτας .

ü  Χρήση της κάρτας:

·         Η διάρκεια του προγράμματος ισχύει μέχρι 30/4/2023, με προοπτική ανανεώσεως εκ μέρους των Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

·         Η έκπτωση 10% γίνεται επί του συνολικού ποσού της απόδειξης αγορών και σε όλα τα είδη των Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, όπως στα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, ψωμί, τυριά και αλλαντικά κοπής, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης.

·         Η παραπάνω έκπτωση 10%, ισχύει στο σύνολο των καταστημάτων ΚΡΗΤΙΚΟΣ και θα αφαιρείται αυτόματα από το συνολικό ποσό της κάθε συναλλαγής, με μηνιαίο όριο αγορών 500 ευρώ.

·         Στα ταμεία των Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας club ΚΡΗΤΙΚΟΣ και της πολυτεκνικής σας ταυτότητας για την ταυτοποίηση του κατόχου του, το οποίο πρέπει να είναι θεωρημένο και να βρίσκεται σε ισχύ.

ü  Παροχές κάρτας:

·         Με την ενεργοποίηση της κάρτας, προστίθενται άμεσα 20 πόντοι, γιατί η κάρτα προσφέρει επιπλέον προνόμια και οφέλη, αφού για κάθε αγορά σε οποιοδήποτε κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα, συλλέγετε αυτόματα πόντους.

Για κάθε αγορά αξίας 2 ευρώ, κερδίζετε 1 πόντο και μόλις συμπληρωθούν 500 πόντοι κερδίζετε 5 ευρώ, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε άμεσα.

Επίσης, μπορείτε να συγκεντρώσετε extra πόντους από:

·         Προσφορές σε προϊόντα και κατηγορίες προϊόντων

·         Κληρώσεις, διαγωνισμούς και άλλες ειδικές ενέργειες που πραγματοποιούν τα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, στα φυσικά τους καταστήματα ή σε άλλα εταιρικά μέσα επικοινωνίας ( εταιρικό site, κοινωνικά δίκτυα). Σημειώνεται ότι όσοι έχουν ήδη κάρτα , θα πρέπει να πάρουν την νέα από τα γραφεία μας. Η παλιά παρέχει μόνο για πόντους, ενώ με την νέα κάρτα ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα έχουν και έκπτωση 10% στις αγορές τους και επί πλέον πόντους.


Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη στα μέλη της ΕΟΠΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική νομική υποστήριξη στα μέλη μας  επί συνταξιοδοτικών, ασφαλιστικών, εργατικών θεμάτων, καθώς και ερωτημάτων επί κόκκινων δανείων. 

Για το λόγο αυτό εξασφάλισε συνεργασία με ειδικευμένη εργατολόγο για την έγκυρη και άρτια απάντηση των ερωτημάτων σας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε να αποστέλλετε τα ερωτήματά σας και όποιο συνοδευτικό υλικό επικουρικά διαθέτετε, στην ηλεκτρονική διεύθυνση eopa.grafeia@gmail.com, τα οποία θα ομαδοποιούνται και θα ταξινομούνται, προκειμένη να διαβιβαστούν στη συμβεβλημένη με την Οργάνωση δικηγόρο. 

Τα ερωτήματα θα απαντώνται εκτός απροόπτου εντός μιας εβδομάδας από την υποβολή τους και τα αιτήματα να έχουν όσον το δυνατόν πληρέστερη περιγραφή. Στο email σας προς eopa.grafeia@gmail.com θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και αριθμός μητρώου βιβλιαρίου ΕΟΠΑ).

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Π.Α. 

Ευγενικές χορηγείες προς τα μέλη της ΕΟΠΑ:

Το Δ.Σ. της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών, εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες του για την ευγενική χορηγία των παρακάτω επιχειρήσεων  στο σύλλογο μας, επαινώντας το κοινωνικό έργο που επιτελούν.


ΕΟΠΑ : Εθνική Οργάνωση Πολυτέκνων Αθηνών
Σύλλογος πολυτέκνων

Εκπτωτική κάρτα των SuperMarket Κρητικός

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στα μέλη μας που έχουν ήδη παραλάβει από την ΕΟΠΑ την κάρτα "club card ΚΡΗΤΙΚΟΣ" ότι να πρέπει να την ενεργοποιήσουν άμεσα στον ιστότοπο της ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΔΩ.

Στην σημαντική προσφορά των Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ που παρέχουν τη έκπτωση 10% σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες περιλαμβάνονται φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, ψωμί, τυριά και αλλαντικά κοπής, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης.

Η χορήγηση της εκπτωτικής κάρτας γίνεται στα μέλη μας από τα γραφεία της ΕΟΠΑ (Τηλ: 2105233988). Δείτε πληροφορίες για την εν λόγω κάρτα παρακάτω.

Η Ε.Ο.Π.Α.  αναζητά μεταχειρισμένο 9 θέσιο βανάκι  έως 1.600 c.c.  (δωρεάν διάθεση ή αγορά σε προσιτή τιμή ) για κάλυψη αναγκών της Οργάνωσης Παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα της Οργάνωσης πρωινή ώρα 2105233988, 2105232689.