ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΟΠΑ (ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ) :
Δευτέρα - Πέμπτη:  08:00-14:00 

Παρασκευή:             09:00-14:00


Δ/νση: Αγίου Κωνσταντίνου 6, Ομόνοια, Αθήνα 104 31 (εντός στοάς - 3ος όροφος)
---------------
Τηλ: 2105233988, 2105232689, fax: 2105234654 

Email: eopa.info@gmail.com για γενικά θέματα 


Εγγραφή στο Σύλλογο πολυτέκνων με email.

Για την εγγραφή σας στο Σύλλογο Πολυτέκνων εφόσον έχετε τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος, μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικά τα αναγκαία έγγραφα (αίτηση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, κλπ. δικαιολογητικά που θα βρείτε ΕΔΩ) στο email μας χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψή σας στα Γραφεία μας.

Εφόσον η αίτησή σας εγγριθεί τότε μόνο θα χρειαστεί να έλθετε για την παραλαβή των ταυτοτήτων πολυτέκνου (γονέων και τέκνων άνω των 4 ετών).


ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ:


Για την έκδοση του πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας οι πολύτεκνοι θα απευθύνονται στην υπηρεσία gov . gr στον σύνδεσμο ΕΔΩ με τη χρήση κωδικών taxisnet , αφού ανεβάσουν φωτογραφίες του πολυτεκνικού βιβλιαρίου (εμπρός πίσω, ώστε να πιστοποιηθεί η θεώρηση του βιβλιαρίου πολυτέκνων για το τρέχον έτος) και πρόσφατου πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. 


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ:

Μπορείτε να στείλετε στο email των γραφείων της ΕΟΠΑ  eopa.dikaiologitika@gmail.com τα παρακάτω έγγραφα και θα σας το αποστείλει η ΕΟΠΑ τη βεβαίωση πολυτέκνου στο email σας.

1) Πιστοποιητικό οικογ.κατάστασης τελευταίου μήνα (από το διαδίκτυο με κωδικούς ΤΑΞΙΣ ή από το Δήμο σας)

2) ΑΦΜ αιτούντος (ενός από τους δύο γονείς)

3) Κινητό τηλέφωνο

4) Email σας

5) Αιτιολογία που χρειάζεστε το πιστοποιητικό (π.χ. για στρατολογία, διαγωνισμό ΑΣΕΠ, κλπ).Για αποστολή λοιπών δικαιολογητικών προς την ΕΟΠΑ (π.χ. για τις βραβεύσεις, αιτήσεις εγγραφής/μεταγραφής στην ΕΟΠΑ κλπ) αποστέλουμε τα αναγκαία δικαιολογητικά στο email : eopa.dikaiologitika@gmail.com

 

---------------------------------------------------

ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

1. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ Ε.Ο.Π.Α.: ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK - ΛΟΓ/ΜΟΣ: GR 7002606110000050100001550

2. ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΛΤΑ Παρακαλούμε να μας στέλνετε αντίγραφο κατάθεσης για την έκδοση απόδειξης της Ε.Ο.Π.Α.

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα για πολύτεκνες οικογένειες μέλη του Συλλόγου μας, που έχουν οικονομικές δυσκολίες, παρακαλούμε να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του γραφείου μας

ΟΜΑΔΑ Viber ΕΟΠΑ για άμεση επικοινωνία με τα μέλη μας
Για την άμεση επικοινωνία με τα μέλη της ΕΟΠΑ, πέρα από τα λοιπά μέσα επικοινωνίας (τηλέφωνο, email, fax, FaceBook, Ιστοσελίδα μας) η Οργάνωσή μας εγκαινίασε τον Ιούλιο 2024 και μία νέα Ομάδα στο Viber για άμεση επικοινωνία απευθείας στο κινητό των μελών μας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να γραφτεί ή να διαγραφεί από την Ομάδα πατώντας στο κινητό του τον παρακάτω σύνδεσμο (Link πατήστε ΕΔΩ). Μπορείτε να αντιγράψετε (copy + paste) στο κινητό σας το link και να το ενεργοποιήσετε όποτε θέλετε. Εναλλακτικά αναζητήστε την ομάδα στο Viber με το όνομα Ε.Ο.Π.Α. (το όνομα της ΕΟΠΑ με τελείες ανάμεσα) ή ζητήστε από ένα μέλος της ΕΟΠΑ που είναι ήδη μέλος της ομάδας (π.χ. από το προσωπικό των γραφείων) να σας στείλει πρόσκληση σύνδεσης. Ελπίζουμε ότι ο νέος τρόπος επικοινωνίας θα δίνει την δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης στα μέλη μας για επείγοντα θέματα.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ε Ι Σ  

Ο π. Γεώργιος Θεοδωρόπουλος πιστός στον εθελοντισμό κατά την διανομή φρούτων

Η ομάδα της διανομής με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΕΟΠΑ
(27/6/2024)

Ο Πρόεδρος του Καλού Σαμαρείτη κ. ΓΙΑΒΑΣ 

με τον Πρόεδρο της ΕΟΠΑ κ. ΤΡΙΒΙΖΑ

Χορηγία της Ι.Αρχιεπισκοπής στην Ε.Ο.Π.Α.

Η Εθνική Οργάνωση Πολυτέκνων Αθηνών προσφέρει στα μέλη της , μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, κρέμες για παιδιά άνω των 6 μηνών,  τα οποία αποτελούν ευγενική χορηγία του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής  Αθηνών  “ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ” .

Ευχαριστούμε θερμά  το Δ.Σ. και τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού  “ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ” για το πολυσχιδές  κοινωνικό τους έργο και την ευγενική προσφορά τους  στις  πολύτεκνες οικογένειες της Οργάνωσης μας. 

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Οργάνωσης μας ( τηλ. 210523289 - 5233988) για να ενημερωθείτε για την ημέρα και ώρα της διανομής των προϊόντων. 

2ο 𝜮𝜠𝜧𝜤𝜨𝜜𝜬𝜤𝜪 𝜜𝜝𝜪𝜢𝜣𝜠𝜤𝜴𝜨 𝜞𝜤𝜜 𝜫𝜪𝜦𝜰𝜯𝜠𝜥𝜨𝜠𝜮 𝜪𝜤𝜥𝜪𝜞𝜠𝜨𝜠𝜤𝜠𝜮

𝛭𝜀 𝜇𝜀𝛾ά𝜆𝜂 𝜀𝜋𝜄𝜏𝜐𝜒ί𝛼 𝜋𝜌𝛼𝛾𝜇𝛼𝜏𝜊𝜋𝜊𝜄ή𝜃𝜂𝜅𝜀 𝜏𝜊 δεύτερο 6𝜔𝜌𝜊 𝜎𝜀𝜇𝜄𝜈ά𝜌𝜄𝜊 (Β’ ΓΚΡΟΥΠ) 𝛾𝜄𝛼 𝜋𝜊𝜆ύ𝜏𝜀𝜅𝜈𝜀ς 𝜊𝜄𝜅𝜊𝛾έ𝜈𝜀𝜄𝜀ς – 𝜇έ𝜆𝜂 𝜏𝜂ς 𝛦𝜃𝜈𝜄𝜅ής 𝛰𝜌𝛾ά𝜈𝜔𝜎𝜂ς 𝛱𝜊𝜆𝜐𝜏έ𝜅𝜈𝜔𝜈 𝛢𝜃𝜂𝜈ώ𝜈 𝛼𝜋ό 𝜏𝜊𝜈 𝛦𝜆𝜆𝜂𝜈𝜄𝜅ό 𝛦𝜌𝜐𝜃𝜌ό 𝛴𝜏𝛼𝜐𝜌ό 𝜏𝜂𝜈 𝛱𝛼𝜌𝛼𝜎𝜅𝜀𝜐ή 14 Ιουνίου 2024 𝜎𝜏𝜊 𝜒ώ𝜌𝜊 𝜏𝜔𝜈 𝜀𝛾𝜅𝛼𝜏𝛼𝜎𝜏ά𝜎𝜀𝜔𝜈 𝜏𝜊𝜐 𝜀𝜋ί 𝜏𝜂ς 𝜊𝛿𝜊ύ 3𝜂ς 𝛴𝜀𝜋𝜏𝜀𝜇𝛽𝜌ί𝜊𝜐 21 𝜎𝜏𝜊 𝜅έ𝜈𝜏𝜌𝜊 𝜏𝜂ς 𝛢𝜃ή𝜈𝛼ς.

𝛭έ𝜎𝛼 𝛼𝜋ό 𝜏𝜂𝜈 𝜀𝜉𝜀𝜄𝛿𝜄𝜅𝜀𝜐𝜇έ𝜈𝜂 𝜀𝜋𝜄𝜇ό𝜌𝜑𝜔𝜎𝜂 𝜋𝜊𝜐 𝜋𝜌ό𝜎𝜑𝜀𝜌𝛼𝜈 έ𝛾𝜅𝜐𝜌𝜊𝜄 𝜅𝛼𝜄 𝜋𝜄𝜎𝜏𝜊𝜋𝜊𝜄𝜂𝜇έ𝜈𝜊𝜄 𝜀𝜅𝜋𝛼𝜄𝛿𝜀𝜐𝜏ές 𝜏𝜊𝜐 𝛦𝜆𝜆𝜂𝜈𝜄𝜅𝜊ύ 𝛦𝜌𝜐𝜃𝜌𝜊ύ 𝛴𝜏𝛼𝜐𝜌𝜊ύ, 15 𝜇έ𝜆𝜂 𝜋𝜊𝜆ύ𝜏𝜀𝜅𝜈𝜔𝜈 𝜊𝜄𝜅𝜊𝛾𝜀𝜈𝜀𝜄ώ𝜈 𝜋𝜊𝜐 𝜀𝜅𝛿ή𝜆𝜔𝜎𝛼𝜈 𝜀𝜈𝛿𝜄𝛼𝜑έ𝜌𝜊𝜈, 𝜇𝜋ό𝜌𝜀𝜎𝛼𝜈 𝜈𝛼 𝜆ά𝛽𝜊𝜐𝜈 𝜋𝜊𝜆ύ𝜏𝜄𝜇𝜀ς 𝜋𝜆𝜂𝜌𝜊𝜑𝜊𝜌ί𝜀ς 𝜇έ𝜎𝛼 𝛼𝜋ό 𝜃𝜀𝜔𝜌𝜂𝜏𝜄𝜅ή 𝜅𝛼𝜄 𝜋𝜌𝛼𝜅𝜏𝜄𝜅ή 𝜀𝜅𝜋𝛼ί𝛿𝜀𝜐𝜎𝜂 𝜎𝜏𝜂𝜈 𝜋𝛼𝜌𝜊𝜒ή 𝛢΄𝛣𝜊𝜂𝜃𝜀𝜄ώ𝜈. 𝛫𝛼𝜏ά 𝛾𝜀𝜈𝜄𝜅ή 𝜊𝜇𝜊𝜆𝜊𝛾ί𝛼 𝜏𝜔𝜈 𝜎𝜐𝜇𝜇𝜀𝜏𝜀𝜒ό𝜈𝜏𝜔𝜈 𝜂 𝜎𝜐𝛾𝜅𝜀𝜅𝜌𝜄𝜇έ𝜈𝜂 𝜀𝜋𝜄𝜇ό𝜌𝜑𝜔𝜎𝜂 ή𝜏𝛼𝜈 𝛼𝜋ό 𝜏𝜄ς 𝜋𝜄𝜊 𝜒𝜌ή𝜎𝜄𝜇𝜀ς 𝜅𝛼𝜄 𝜔𝜑έ𝜆𝜄𝜇𝜀ς 𝜋𝜊𝜐 έ𝜒𝜊𝜐𝜈 𝜆ά𝛽𝜀𝜄, 𝜀𝜈ώ 𝜊𝜄 𝜎𝜐𝜇𝜇𝜀𝜏έ𝜒𝜊𝜈𝜏𝜀ς έ𝜆𝛼𝛽𝛼𝜈 𝜏𝜌𝜄𝜀𝜏ή 𝜋𝜄𝜎𝜏𝜊𝜋𝜊ί𝜂𝜎𝜂 𝛾𝜄𝛼 𝜏𝜂𝜈 𝜋𝛼𝜌𝜊𝜒ή 𝛢𝛣𝜊𝜂𝜃𝜀𝜄ώ𝜈.

 𝛦𝜐𝜒𝛼𝜌𝜄𝜎𝜏𝜊ύ𝜇𝜀 𝜃𝜀𝜌𝜇ά 𝜏𝜊𝜈 𝛱𝜌ό𝜀𝛿𝜌𝜊 𝜏𝜊𝜐 𝛦𝜆𝜆𝜂𝜈𝜄𝜅𝜊ύ 𝛦𝜌𝜐𝜃𝜌𝜊ύ 𝛴𝜏𝛼𝜐𝜌𝜊ύ 𝛥𝜌 𝛢𝜈𝜏ώ𝜈𝜄𝜊 𝛢𝜐𝛾𝜀𝜌𝜄𝜈ό 𝛾𝜄𝛼 𝜏𝜂𝜈 ά𝜇𝜀𝜎𝜂 𝛼𝜈𝜏𝛼𝜋ό𝜅𝜌𝜄𝜎ή 𝜏𝜊𝜐 𝜎𝜏𝜊 𝛼ί𝜏𝜂𝜇𝛼 𝜏𝜔𝜈 𝜋𝜊𝜆𝜐𝜏έ𝜅𝜈𝜔𝜈 𝜊𝜄𝜅𝜊𝛾έ𝜈𝜀𝜄ώ𝜈 𝜅𝛼𝜄 𝜏𝜂𝜈 𝜀𝜐𝛼𝜄𝜎𝜃𝜂𝜎ί𝛼 𝜏𝜊𝜐 𝜈𝛼 𝜋𝜌𝜊𝜎𝜑έ𝜌𝜀𝜄 𝛿𝜔𝜌𝜀ά𝜈 𝜏𝜂𝜈 𝜋𝜊𝜆ύ𝜏𝜄𝜇𝜂 𝛼𝜐𝜏ή 𝛾𝜈ώ𝜎𝜂, 𝜋𝜊𝜐 𝜇𝜋𝜊𝜌𝜀ί 𝜈𝛼 𝜎ώ𝜎𝜀𝜄 𝜁𝜔ές 𝜅𝛼𝜄 𝜈𝛼 𝛼𝜋𝜊𝛽𝜀ί ά𝜇𝜀𝜎𝛼 𝜅𝛼𝜃𝜊𝜌𝜄𝜎𝜏𝜄𝜅ή 𝜎𝜏𝛼 𝜇έ𝜆𝜂 𝜇𝛼ς 𝜋𝜊𝜐 𝜇έ𝜎𝛼 𝜎𝜀 𝛼𝜈𝜏ί𝜉𝜊𝜀ς 𝜎𝜐𝜈𝜃ή𝜅𝜀ς 𝜀𝜉𝛼𝜅𝜊𝜆𝜊𝜐𝜃𝜊ύ𝜈 𝜈𝛼 𝜎𝜐𝜈𝜏𝜂𝜌𝜊ύ𝜈 𝜊𝜄𝜅𝜊𝛾έ𝜈𝜀𝜄𝜀ς 𝜇𝜀 𝜇𝜀𝛾ά𝜆𝜊 𝜋𝜆ή𝜃𝜊ς 𝜇𝜀𝜆ώ𝜈, 𝜋𝜊𝜐 𝛼𝜋𝜊𝜏𝜀𝜆𝜊ύ𝜈𝜏𝛼𝜄 𝜅𝜐𝜌ί𝜔ς 𝛼𝜋ό 𝜇𝜄𝜅𝜌ά 𝜋𝛼𝜄𝛿𝜄ά. Δείτε παρακάτω το σχετικό video από την εκπαίδευση.

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών αποφάσισε να υλοποιήσει για τα μέλη του σεμιναριακά μαθήματα Α΄Βοηθειών από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 6 ώρες και πραγματοποιούνται πρωί Σαββάτου ή Κυριακής. Το κόστος για την παρακολούθηση και την πρακτική άσκηση του σεμιναρίου είναι 20 ευρώ, το οποίο καλύπτει την 3ετή πιστοποίηση εκπαιδευμένου ανανήπτη που εκδίδεται στους συμμετέχοντες, προκειμένου να παρέχουν Πρώτες Βοήθειες.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στους χώρους του Ε.Ε.Σ. επί της οδού 3 ης Σεπτεμβρίου 21. Παρακαλούμε για εκδήλωση ενδιαφέροντος να αποστείλετε e-mail στη διεύθυνση eopa.dikaiologitika@gmail.com ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 210-5232689.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το πρώτο σεμινάριο που παρακολούθησαν ήδη αρκετά μέλη της ΕΟΠΑ και  ΕΔΩ Δελτίο τύπου της ΕΟΠΑ.

ΖΕΣΤΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΠΑ
11/5/2024 (βραβεύσεις μητέρων και πτυχιούχων/επιτυχόντων)

Η Ε.Ο.Π.Α. σε μια ζεστή εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στις 11/5/2024 στην αίθουσα του Δήμου Αθηναίων «ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» τίμησε τις ηρωίδες πολύτεκνες μητέρες που γέννησαν 4ο παιδί και άνω κατά τη διάρκεια του 2023, καθώς και τους επιτυχόντες και πτυχιούχους του ίδιου έτους. Στην κατάμεστη αίθουσα συνυπήρξαν σε μια εγκάρδια ατμόσφαιρα οικογένειες με μικρά παιδιά και η νέα γενιά φοιτητών και επιστημόνων.

Ο Γ.Γ. κ. Γιαννώτης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και προσκάλεσε στο βήμα τον πρόεδρο κ. Τριβιζά. Στον λόγο του ο πρόεδρος επεσήμανε ότι διανύουμε μια μακρόχρονη περίοδο δεκαετιών, όπου η λέξη επίλυση δημογραφικού και στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας έχει καταντήσει εκ μέρους της πολιτείας ένα πιασάρικο θεωρητικό σλόγκαν . Μιλάνε για υπογεννητικότητα και τρόπους στήριξης των πολυτέκνων οικογενειών , αλλά δυστυχώς διαχρονικά δεν υπάρχει πραγματική βούληση για την ουσιώδη αντιμετώπιση της επίλυσης των . Ο ρόλος της πολύτεκνης και υπερπολύτεκνης μητέρας είναι υψηλότατος και λίαν τιμητικός.Οφείλουμε πολλές ευχαριστίες στις πολύτεκνες μητέρες, οι οποίες κόντρα στο ρεύμα της εποχής απαρνούνται τα προσωπικά τους θέλω και με αυτοθυσία, κόπο, δυσκολίες , αγωνία , αλλά ιδιαίτερα με πολλή αγάπη παλεύουν να ανταποκριθούν επάξια σε αυτό τον ιερό σκοπό της οικογένειας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος εξέφρασε τα συγχαρητήρια της Οργάνωσης στους μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ευχήθηκε καλή πρόοδο στις σπουδές τους. Επίσης, συνεχάρη τους νέους επιστήμονες και ευχήθηκε η σταδιοδρομία τους να συμβαδίζει με την ηθική, την ευσέβεια και την αρετή για να αποδώσει πολλούς και μεγάλους καρπούς.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Γ.Γ., ο οποίος τόνισε ιδιαίτερα το ζήτημα του δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ευποιίας «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», κ. Γιαβάς μετά της συζύγου του κας. Δημητροπούλου  και του κ. Απέργη μέλους του Δ.Σ., καθώς και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ε.Φ.Ι.Π. κ. Θαλασσινός, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό με ουσιαστικό νόημα για τους πολύτεκνους και εν γένει για το δημογραφικό.


Το Ίδρυμα Ευποιίας «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», με πολυετή υποστήριξη στην Οργάνωσή μας, χορήγησε τα βραβεία στους επιτυχόντες και πτυχιούχους και αξίζει  να επισημάνουμε ότι η οικονομική προσφορά του κάθε χρόνο  πέραν της συγκεκριμένης δράσης καλύπτει και άλλες δράσεις της Ε.Ο.Π.Α. προς τα μἐλη της.  


Η Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων με πολυετή στήριξη των υπερπολύτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών,  για άλλη μια φορά χορήγησε τα βραβεία στις πολύτεκνες μητέρες.


Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Α. ευχαρίστησαν ολόθερμα το Ίδρυμα Ευποιίας «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» και την Π.Ε.Φ.Ι.Π. για το πολυσχιδές και θεάρεστο έργο τους και για τη διαχρονική υποστήριξή τους στις πολύτεκνες οικογένειες.


Ως ελάχιστο φόρο τιμής ο πρόεδρος της Οργάνωσης  πρόσφερε αγιογραφημένες εικόνες των προστατών Αγίων των πολυτέκνων Τερεντίου , Νεονίλλης και των επτά τέκνων τους , στους χορηγούς, ευχόμενος ο Θεός να χαριτώνει το φιλανθρωπικό και θεάρεστο έργο τους.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη βράβευση της υπερπολύτεκνης μητέρας 14 παιδιών κας. Αντωνάτου, στην οποία προσφέρθηκε μια αγιογραφημένη εικόνα των Αγίων . 


Η απονομή των βραβείων στις μητέρες και στους επιτυχόντες και πτυχιούχους, έγινε απο τον πρόεδρο της  Ε.Ο.Π.Α. κ. Τριβιζά , τους εκπροσώπους του Ιδρύματος Ευποιίας «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», κ. Γιαβά ,  κα. Δημητροπούλου και κ. Απέργη, από τον πρόεδρο της Π.Ε.Φ.Ι.Π. κ. Θαλασσινό και από τα μέλη του Δ.Σ  της Ε.Ο.Π.Α., κ. Γιαννιώτη, κ. Δάβαρη, κ. Μαυράκη, κ. Κατσιάβο .


Ευχαριστίες απευθύνθηκαν στον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Δούκα ,  το Δ.Σ. και την πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ  για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας «ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», καθώς και στις εταιρίες «ΜΕΓΑ  Α.Ε. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ»,  και  <<  Tottis bingo Α.Ε. >> γα την προσφορά τους σε προϊόντα, τα οποία διανεμήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΠΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΠΑ

Ημερίδα για το Δημογραφικό, Δευτέρα 20/5, 9πμ, στο ΕΚΔΔΑ 

Η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) συνδιοργανώνει σε συνεργασία με την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή Ελλάδος και τη Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ημερίδα για το δημογραφικό, τη Δευτέρα 20/5/2024, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας (15/5).


Αμφιθέατρο Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, οδός Πειραιώς 211, Ταύρος, από τις 9πμ ως τις 2μμ.


Δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας ΕΔΩ.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

Το ΦΕΚ για το κοινωνικό τιμολόγιο ηλ.ρεύματος για τους πολυτέκνους 2024

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. & Εξελεγκτικής Επιτροπής ΕΟΠΑ

Μετά τις εκλογές που έγιναν στην ΓΣ της ΕΟΠΑ το Σάββατο 21/10/2023 και αφού συνήλθε σε συνεδρίαση το νέο ΔΣ εξέλεξε παμψηφεί (με ψήφους 11 στα 11) τα κάτωθι μέλη για το νέο Προεδρείο της Οργάνωσης:

Σύνθεση Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Π.Α. αποτελείται από ένδεκα (11) μέλη και εκλέγεται από τις αρχαιρεσίες που γίνονται ύστερα από απόφαση της Γενικής Συνελεύσεως των μελών της, για θητεία τριών (3) ετών. Το παρόν Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Α. εκλέχτηκε από τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 21/10/2023 και η σύνθεσή του είναι ως ακολούθως :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Στυλιανός Τριβιζάς  

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ιωάννης Δάβαρης 

Α' ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Θωμάς Γιαννιώτης

Β' ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Παπασάϊκας Θεόδωρος

ΤΑΜΙΑΣ                         Δαλδαβανη Στρατούλα

ΕΦΟΡΟΣ                  Μαυράκης Σταμάτιος

ΜΕΛΗ: Κατσιάβος Παναγιώτης, Σισμανόπουλος Αργύρης, Ντάνος Νεκτάριος, Περράκης Ιωάννης


ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Πρόεδρος : Βασίλειος Σακελλαρίου

Μέλη:          Μαβής Μιχαήλ, Τσίλη Σπυριδούλα

Συνάντηση του Προεδρείου της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών με τον κ. Νίκο Αβραμίδη Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού του Δήμου Αθηναίων

Συνεχίζονται με επιτυχία οι συναντήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών, στα πλαίσια των δράσεων που έχει αποφασίσει ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών της 8ης/10/2023.

Σειρά αυτή  τη φορά είχε ο κος Νίκος Αβραμίδης Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος μας επισκέφθηκε εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αθηναίων κο Κώστα Μπακογιάννη.

Αποτέλεσμα της συνάντησης που διεξήχθη σε θερμό κλίμα, αρμονικής συνεργασίας και ταύτισης απόψεων, ήταν να συζητηθούν τα κρισιμότερα ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, στα οποία μπορεί να παρέμβει άμεσα και αποτελεσματικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως ο θεσμός που βρίσκεται εγγύτερα στον πολίτη.

Ετέθεσαν απαραίτητα θέματα όπως  η μείωση των δημοτικών τελών, η χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων σε οικονομικά αδύναμους κατοίκους και πολυτέκνους, η κάλυψη μέρους δαπανών τοκετού, η καθιέρωση σταθερού ωραρίου για τις πολύτεκνες μητέρες - υπαλλήλους του Δήμου αλλά και η χορήγηση ειδών διαβιώσεως ή περιθάλψεως (κυρίως ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής) στα πλαίσια αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος, μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου κου Κώστα Μπακογιάννη, τόνισε ότι όλα τα παραπάνω ζητήματα μπορούν να παρέχουν όχι μόνο μιας ανάσα ζωής σε γονείς και παιδιά, αλλά και τη δυνατότητα χάραξης μιας μακρόπνοης δημογραφικής πολιτικής με τα κατάλληλα κίνητρα για την απόκτηση παιδιών, στην οποία ο Δήμος Αθηναίων θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης, προκειμένου να αναστραφεί ο δημογραφικός κατήφορος της πατρίδας μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχήθηκε στον υποψήφιο με το συνδυασμό του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά» κο Νίκο Αβραμίδη, Υγεία και κάθε Επιτυχία στο έργο του.                                   Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Παρακαλούνται οι πολυτέκνοι, που κάποιο παιδί τους, πρωτοετής φοιτητής, ενδιαφέρεται για μία από τις 3 υποτροφίες, να επικοινωνήσει με την ΠΕΦΙΠ (www.pefip, τηλ. 2103838496, 2103822586, 2103808826, info@pefip.gr), προκειμένου να πληροφορηθεί για τα σχετικά δικαιολογητικά που απαιτούνται.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αφορά ΜΟΝΟ όσους έχουν εισαχθεί σε οποιαδήποτε σχολή του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ πεδίου.

Η πρώτη σχολική τσάντα για τα πρωτάκια μας (9.9.2023)

Οι χορηγοί της εκδήλωσης για τα πρωτάκια ΕΟΠΑ

To Ίδρυμα Ευποιίας " Ο Καλός Σαμαρείτης "

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε Ο.Π.Α. , ευχαριστούν ολόθερμα τον πρόεδρο κ. Γιαβά και το Δ.Σ. του Ιδρύματος Ευποιίας " Ο Καλός Σαμαρείτης " για το πολυσχιδές και θεάρεστο έργο που επιτελούν καθώς και για τη διαρκή υποστήριξη τους στην Οργάνωση μας, μέσω χορηγιών για δράσεις που αφορούν στήριξη των μελών μας . Δείτε ΕΔΩ την ομιλία του κ. Γιαβά στην εκδήλωση της ΕΟΠΑ και ΕΔΩ πληροφορίες για την μεγάλη δράση του ιδρύματος ευποιϊας "ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη γενικότερα.

Συνάντηση ΕΟΠΑ με τη βουλευτή της ΝΔ τέκνο πολύτεκνης οικογένειας του Συλλόγου μας κα Βασιλική Κόλλια 

Με ιδιαίτερη χαρά τη Δευτέρα 19/6/2023 και ωρα 17.00 το Προεδρείο και μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΑ, υποδέχτηκαν στα γραφεία του Συλλόγου τη Βουλευτή Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κα Βασιλική Κόλλια.

Η κα Κόλλια, τέκνο πολύτεκνης οικογένειας μέλους της ΕΟΠΑ, έτυχε ιδιαίτερα θερμής και εγκάρδιας υποδοχής από τα μέλη του Δ Σ. 

Αφού άκουσε με προσοχή ολα τα θέματα που τέθηκαν σχετικά με τη δημογραφική και οικογενειακή πολιτική, απάντησε με θετικό και ειλικρινή λόγο σε όλα τα ζητήματα, αναγνωρίζοντας την προσφορά των πολύτεκνων οικογενειών στον κοινωνικό ιστό. Στην τοποθέτησή της εξέθεσε όλες τις προοπτικές που η νέα κυβέρνηση έχει σκοπό να αναπτύξει για τη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας. 

Η ΕΟΠΑ θεωρεί ότι η παρουσία της για πρώτη φορά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο κοσμεί το θεσμό και την παράταξή της και ελπίζει να αξιοποιηθεί όπως αρμόζει στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης. 

Ο "Καλός Σαμαρείτης" στα Τρόπαια Γορτυνίας

Η ΕΟΠΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ
και ειδικά της πολύτεκνης μητέρας για ότι προσέφερε και προσφέρει στο έθνος μας και σε όλο τον κόσμο.

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την ΕΟΠΑ στις 13 Μαίου 2023 (ημέρα της μητέρας), στην αίθουσα Αντώνης Τρίτσης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων για να τιμήσουμε τις πολύτεκνες μητέρες που απέκτησαν ένα ακόμη παιδάκι το 2022, αλλά και τους νέους επιστήμονες μέλη της ΕΟΠΑ που απέκτησαν το πτυχίο τους το 2022, όπως και τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ/ΤΕΙ μαθητές μέλη των οικογενειών της ΕΟΠΑ.  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Η Ε.Ο.Π.Α. ευχαριστεί θερμά τις παρακάτω εταιρείες για τη παροχή προϊόντων προς την Οργάνωση μας :

1. ΜΕΓΑ. Α.Ε. " Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής 

2. S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

3. S/M ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

4. 3Ε - COCA COLA

5. ΙΟΝ. Α.Ε.Β.Ε.

και τις εταιρείες 

1. S/M ΚΡΗΤΙΚΟΣ

2. S/M ΜΑΣΟΥΤΗΣ

για την παρεχόμενη έκπτωση προς τις πολύτεκνες οικογένειες .

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβουλιο της ΕΟΠΑ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Ευχόμαστε όπως Κύριος ο Θεός αναπαύσει τις ψυχές των αθώων θυμάτων της τραγωδίας, να τάξει αυτές εν τω Παραδείσω της Δόξης του καθώς και να δώσει ταχεία ψυχική και σωματική ανάρρωση των διασωθέντων. 

Προσφορά SuperMarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ στους πολυτέκνους

Τα καταστήματα της Εταιρείας ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ύστερα από συνεννόηση με την ΑΣΠΕ, αποφάσισαν να κάνουν έκπτωση 5%, σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες και για όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα των καταστημάτων τους, πέραν των επιπρόσθετων πλεονεκτημάτων που αυτά παρέχουν (προσφορών κ.λπ.). Η έκπτωση 5% ισχύει επί του συνολικού ποσού της συναλλαγής και δεν τίθεται μηνιαίο όριο αγορών σε ευρώ.


Διαδικασία ενεργοποίησης της κάρτας ΜΑΣΟΥΤΗΣ:

Οι πολύτεκνες οικογένειες που δεν έχουν σε χρήση κάρτα του SuperMarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ θα πρέπει να εφοδιασθούν με μία κάρτα από ένα κοντινό τους SuperMarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ, και να καταθέσουν στην ΕΟΠΑ (αφού έχουν θεωρήσει τα πολυτεκνικά τους βιβλιάρια) μία υπεύθυνη δήλωση σε κοινό χαρτί , την οποία και θα πρέπει να υπογράψουν : 

Στην υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να αναφέρονται τα παρακάτω στοιχεία:


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ:

ΕΠΩΝΥΜΟ: ……………………. ΟΝΟΜΑ: …………………….

Δηλώνω υπεύθυνα, ότι είμαι κάτοχος της υπ’αριθμ. …………………….κάρτας ΜΑΣΟΥΤΗΣ και είμαι μέλος του Συλλόγου Πολυτέκνων ΕΟΠΑ, με Αριθμό Μητρώου:

 ΑΣΠΕ ……………..και Συλλόγου ΕΟΠΑ ………..

Παρακαλώ, όπως αποστείλετε τον αριθμό της κάρτας μου στην Εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ, μέσω της ΑΣΠΕ, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η έκπτωση 5% που έχει συμφωνηθεί με την Εταιρεία, για τις πολύτεκνες οικογένειες. 

Υπογραφή                                              ΗμερομηνίαΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσα μέλη μας αδυνατούν να προσέλθουν στα γραφεία μας για να καταθέσουν την υπεύθυνη δήλωση μπορούν να αποστείλουν στο email της ΕΟΠΑ: eopa.dikaiologitika@gmail.com την  υπεύθυνη δήλωση, μαζί με φωτοτυπία του βιβλιαρίου τους, από την οποία να αποδεικνύεται ότι αυτό είναι θεωρημένο και βρίσκεται σε ισχύ.

Κατεβάστε από ΕΔΩ το κείμενο της υπεύθυνης δήλωσης προς την ΕΟΠΑ

Εκπτωτική κάρτα των SuperMarket Κρητικός

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στα μέλη μας που έχουν ήδη παραλάβει από την ΕΟΠΑ την κάρτα "club card ΚΡΗΤΙΚΟΣ" ότι να πρέπει να την ενεργοποιήσουν άμεσα στον ιστότοπο της ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΔΩ.

Στην σημαντική προσφορά των Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ που παρέχουν τη έκπτωση 10% σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες περιλαμβάνονται φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, ψωμί, τυριά και αλλαντικά κοπής, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης.

Η χορήγηση της εκπτωτικής κάρτας γίνεται στα μέλη μας από τα γραφεία της ΕΟΠΑ (Τηλ: 2105233988). Δείτε πληροφορίες για την εν λόγω κάρτα παρακάτω.

Φωτοβολταϊκά στη Στέγη για πολυτέκνους

Η ΑΣΠΕ ζήτησε από τον Υπ. Ενέργειας να ληφθεί ειδική μέριμνα – πρόταξη με υψηλότερη μοριοδότηση για τις πολύτεκνες οικογένειες, ακριβώς όπως έγινε στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021». Περισσότερα ΕΔΩ.

Οι πολύτεκνοι έχουν τελικά 10% μεγαλύτερη επιδότηση. Δείτε στα πολυτεκνικά νέα ΕΔΩ.

Επίσης δείτε ΕΔΩ τις ενέργειες της ΑΣΠΕ σχετικά με το ειδικό τιμολόγιο ρεύματος για τις πολύτεκνες οικογένειες.

ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΕΕ-ΑΣΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Με στόχο να αντιμετωπιστεί το μείζον θέμα του δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ), σε συνεργασία με την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ), ανακοινώνει μια δέσμη έξι προτάσεων, η οποία θα συμβάλλει σημαντικά στη στήριξη της γεννητικότητας, μέσω κατάλληλων κινήτρων και παροχών. Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

προσφορά της Ελληνικής εταιρείας «ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.», η οποία διαχρονικά στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες 

Η ΕΟΠΑ ευχαριστεί θερμά  και την 100% Ελληνική Εταιρεία < ΜΕΓΑ Α.Ε. προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε. >  για την ευγενική χορηγία προϊόντων υγιεινής στις μητέρες καθώς και για τη συνεχή προσφορά προϊόντων στις πολύτεκνες οικογένειες.

Η συγκινητική επιστολή της ΠΕΦΙΠ προς την ΕΟΠΑ (αριστερά) με την ευκαιρία της βράβευσης των πολύτεκνων μητέρων μελών της  Οργάνωσής μας που απέκτησαν ένα ακόμη τέκνο το περασμένο έτος (2021).

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ στα μέλη της Ε.Ο.Π.Α.

Η εταιρία supermarket  ΚΡΗΤΙΚΟΣ δείχνοντας ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην δύσκολη οικονομική συγκυρία οι πολύτεκνες οικογένειες παρέχει στα μέλη της Οργάνωσης μας την εκπτωτική κάρτα ΚΡΗΤΙΚΟΣ club, μέσω της οποίας τα μέλη της ΕΟΠΑ έχουν έκπτωση 10%  για όλες τις αγορές τους στα καταστήματα supermarket  ΚΡΗΤΙΚΟΣ πανελλαδικά


Η έκπτωση 10% με την επίδειξη της κάρτας ΚΡΗΤΙΚΟΣ club και την θεωρημένη πολυτεκνική ταυτότητα υπολογίζεται αυτόματα επί του συνόλου της κάθε συναλλαγής του πολυτέκνου, με μηνιαίο όριο αγορών τα  500 €.

 

Να σημειωθεί ότι η κάρτα ΚΡΗΤΙΚΟΣ club παρέχεται στα μέλη της ΕΟΠΑ, κατόπιν έγγραφης αιτήσεώς τους στα γραφεία της ΕΟΠΑ (τις εργάσιμες μέρες και ώρες), εφόσον έχουν θεωρημένη σε ισχύ την πολυτεκνική τους ταυτότητα και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (τηλ: 2105233988, 2105232689) για να εξασφαλιστεί ότι υπάρχει απόθεμα καρτών στα γραφεία μας πριν παραλάβουμε νέες κάρτες.


Η έκπτωση της κάρτας ΚΡΗΤΙΚΟΣ  club θα ακυρώνεται όταν λήξει η περίοδος ισχύος της πολυτεκνικής ταυτότητας και δεν εξοφληθεί άμεσα η ετήσια συνδρομή της ΕΟΠΑ.

 

Αφού παραλάβει την κάρτα του ο πολύτεκνος θα πρέπει να την ενεργοποιήσει μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα της ΚΡΗΤΙΚΟΣ  (δείτε οδηγίες παρακάτω).

Η κάρτα ΚΡΗΤΙΚΟΣ club προσφέρει επίσης και πόντους κατά τις αγορές σας. Με 500 πόντους λαμβάνετε επιστροφή 5€ (κάθε αγορά 2€ δίνει ένα πόντο). Οι πόντοι είναι ανεξάρτητοι της έκπτωσης λόγω προσφοράς στους πολυτέκνους -10% στις αγορές σας με την κάρτα ΚΡΗΤΙΚΟΣ club .

 

Κατά την επίσκεψη στα γραφεία της ΕΟΠΑ για παραλαβή της κάρτας (εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού) θα πρέπει να έχετε μαζί σας την θεωρημένη πολυτεκνική σας ταυτότητα και εφόσον έχετε δυνατότητα μπορείτε να εκτυπώσετε και προ-συμπληρώσετε την αίτηση χορήγησης της κάρτας, την οποία θα παραδώσετε στα γραφεία. Κατεβάστε την αίτηση από ΕΔΩ. Για αποφυγή ταλαιπωρίας πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία μας τηλεφωνικά) για ραντεβού και για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επαρκής αριθμός καρτών ΚΡΗΤΙΚΟΣ club διαθέσιμος την συγκεκριμένη ημερομηνία επίσκεψης.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ CLUB ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Για το πρόγραμμα εκπτώσεως των Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

ü  Ενεργοποίηση της κάρτας:

Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την κάρτα που παραλάβατε, διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
https://kritikos-sm.gr/pages/clubcard/  επιλέγοντας από το μενού club–card και μετά την ενεργοποίησή της να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Προσοχή το κινητό που θα δηλώσετε στην αίτηση λήψης της κάρτας στην ΕΟΠΑ πρέπει να είναι το ίδιο με εκείνο που θα δηλώσετε κατά την ενεργοποίηση της κάρτας .

ü  Χρήση της κάρτας:

·         Η διάρκεια του προγράμματος ισχύει μέχρι 30/4/2023, με προοπτική ανανεώσεως εκ μέρους των Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

·         Η έκπτωση 10% γίνεται επί του συνολικού ποσού της απόδειξης αγορών και σε όλα τα είδη των Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, όπως στα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, ψωμί, τυριά και αλλαντικά κοπής, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης.

·         Η παραπάνω έκπτωση 10%, ισχύει στο σύνολο των καταστημάτων ΚΡΗΤΙΚΟΣ και θα αφαιρείται αυτόματα από το συνολικό ποσό της κάθε συναλλαγής, με μηνιαίο όριο αγορών 500 ευρώ.

·         Στα ταμεία των Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας club ΚΡΗΤΙΚΟΣ και της πολυτεκνικής σας ταυτότητας για την ταυτοποίηση του κατόχου του, το οποίο πρέπει να είναι θεωρημένο και να βρίσκεται σε ισχύ.

ü  Παροχές κάρτας:

·         Με την ενεργοποίηση της κάρτας, προστίθενται άμεσα 20 πόντοι, γιατί η κάρτα προσφέρει επιπλέον προνόμια και οφέλη, αφού για κάθε αγορά σε οποιοδήποτε κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα, συλλέγετε αυτόματα πόντους.

Για κάθε αγορά αξίας 2 ευρώ, κερδίζετε 1 πόντο και μόλις συμπληρωθούν 500 πόντοι κερδίζετε 5 ευρώ, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε άμεσα.

Επίσης, μπορείτε να συγκεντρώσετε extra πόντους από:

·         Προσφορές σε προϊόντα και κατηγορίες προϊόντων

·         Κληρώσεις, διαγωνισμούς και άλλες ειδικές ενέργειες που πραγματοποιούν τα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, στα φυσικά τους καταστήματα ή σε άλλα εταιρικά μέσα επικοινωνίας ( εταιρικό site, κοινωνικά δίκτυα). Σημειώνεται ότι όσοι έχουν ήδη κάρτα , θα πρέπει να πάρουν την νέα από τα γραφεία μας. Η παλιά παρέχει μόνο για πόντους, ενώ με την νέα κάρτα ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα έχουν και έκπτωση 10% στις αγορές τους και επί πλέον πόντους.


Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη στα μέλη της ΕΟΠΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική νομική υποστήριξη στα μέλη μας  επί συνταξιοδοτικών, ασφαλιστικών, εργατικών θεμάτων, καθώς και ερωτημάτων επί κόκκινων δανείων. 

Για το λόγο αυτό εξασφάλισε συνεργασία με ειδικευμένη εργατολόγο για την έγκυρη και άρτια απάντηση των ερωτημάτων σας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε να αποστέλλετε τα ερωτήματά σας και όποιο συνοδευτικό υλικό επικουρικά διαθέτετε, στην ηλεκτρονική διεύθυνση eopa.grafeia@gmail.com, τα οποία θα ομαδοποιούνται και θα ταξινομούνται, προκειμένη να διαβιβαστούν στη συμβεβλημένη με την Οργάνωση δικηγόρο. 

Τα ερωτήματα θα απαντώνται εκτός απροόπτου εντός μιας εβδομάδας από την υποβολή τους και τα αιτήματα να έχουν όσον το δυνατόν πληρέστερη περιγραφή. Στο email σας προς eopa.grafeia@gmail.com θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και αριθμός μητρώου βιβλιαρίου ΕΟΠΑ).

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Π.Α. 

Ευγενικές χορηγείες προς τα μέλη της ΕΟΠΑ:

Το Δ.Σ. της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών, εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες του για την ευγενική χορηγία των παρακάτω επιχειρήσεων  στο σύλλογο μας, επαινώντας το κοινωνικό έργο που επιτελούν.


ΕΟΠΑ : Εθνική Οργάνωση Πολυτέκνων Αθηνών
Σύλλογος πολυτέκνων

Εκπτωτική κάρτα των SuperMarket Κρητικός

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στα μέλη μας που έχουν ήδη παραλάβει από την ΕΟΠΑ την κάρτα "club card ΚΡΗΤΙΚΟΣ" ότι να πρέπει να την ενεργοποιήσουν άμεσα στον ιστότοπο της ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΔΩ.

Στην σημαντική προσφορά των Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ που παρέχουν τη έκπτωση 10% σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες περιλαμβάνονται φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, ψωμί, τυριά και αλλαντικά κοπής, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης.

Η χορήγηση της εκπτωτικής κάρτας γίνεται στα μέλη μας από τα γραφεία της ΕΟΠΑ (Τηλ: 2105233988). Δείτε πληροφορίες για την εν λόγω κάρτα παρακάτω.

Η Ε.Ο.Π.Α.  αναζητά μεταχειρισμένο 9 θέσιο βανάκι  έως 1.600 c.c.  (δωρεάν διάθεση ή αγορά σε προσιτή τιμή ) για κάλυψη αναγκών της Οργάνωσης Παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα της Οργάνωσης πρωινή ώρα 2105233988, 2105232689.