ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΟΠΑ: Δευτέρα-Παρασκευή 07.30-14.30

---------------
Τηλ
: 2105233988, 2105232689, fax: 2105234654

Email: eopa.info@gmail.com για γενικά θέματα


Για την έκδοση του πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας καθώς και για υποβολή δικαιολογητικών γενικά οι πολύτεκνοι θα υποβάλλουν στην Ε.Ο.Π.Α. αίτημα με τα σχετικά δικαιολογητικά κατά περίπτωση, στο email : eopa.dikaiologitika@gmail.com

---------------------------------------------------

ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

1. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ Ε.Ο.Π.Α.: ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK - ΛΟΓ/ΜΟΣ: GR 7002606110000050100001550

2. ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΛΤΑ Παρακαλούμε να μας στέλνετε αντίγραφο κατάθεσης για την έκδοση απόδειξης της Ε.Ο.Π.Α.

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα για πολύτεκνες οικογένειες μέλη του Συλλόγου μας, που έχουν οικονομικές δυσκολίες, παρακαλούμε να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του γραφείου μας.

Το πρόσφατο φύλλο της εφημερίδας
μας (
αποστολή
ΔΕΚ-2022)

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ε Ι Σ

ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΕΕ-ΑΣΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Με στόχο να αντιμετωπιστεί το μείζον θέμα του δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ), σε συνεργασία με την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ), ανακοινώνει μια δέσμη έξι προτάσεων, η οποία θα συμβάλλει σημαντικά στη στήριξη της γεννητικότητας, μέσω κατάλληλων κινήτρων και παροχών. Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο.Π.Α ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η Διοίκηση της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών καλεί όλα τα μέλη της να προσέλθουν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα του 6ου ορόφου της Αγ. Κωνσταντίνου 6 στην Ομόνοια, όπου στεγάζονται τα γραφεία της, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα ακόλουθα θέματα:

1. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για διεξαγωγή μυστικών ψηφοφοριών όπου χρειάζονται

2. Διοικητική και Διαχειριστική Λογοδοσία 2022

3. Υποβολή Απολογισμού 2022 και έγκριση αυτού

4. Υποβολή Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής χρήσεως 2022

5. Υποβολή Προϋπολογισμού έτους 2023 και έγκριση αυτού

6. Διάφορες προτάσεις και επερωτήσεις

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα θεωρείται ότι ευρίσκεται σε απαρτία με την παρουσία του 1⁄4 των μελών που έχουν κανονικά θεωρημένα τα βιβλιάρια τους (άρθρο 16, παράγραφος δ ́ του Καταστατικού). Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα γίνει το επόμενο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα, ανεξάρτητα του αριθμού των παρόντων μελών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ εισαχθέντων μαθητών και νέων επιστημόνων που απέκτησαν πτυχίο το 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Π.Α. θα πραγματοποιήσει εκδήλωση βράβευσης για τους εισαχθέντες μαθητές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το έτος 2022, καθώς και για τους φοιτητές που απέκτησαν πτυχίο κατά το έτος 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 να προσκομίσουν στα γραφεία της Ε.Ο.Π.Α. τη βεβαίωση εγγραφής τους ή αντίγραφο του πτυχίου τους (ή να τα αποστείλουν μέσω email στη διεύθυνση: eopa.dikaiologitika@gmail.com).

Για τον χρόνο και τόπο πραγματοποιήσεως της βράβευσης θα ενημερωθούν έγκαιρα οι ενδιαφερόμενοι με ηλεκτρονικό μήνυμα.


Ο τιμητικός έπαινος και το συμβολικό ποσό θα δοθούν

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.


Δείτε αριστερά φωτογραφίες από την εκδήλωση βράβευσης (Δεκ-2022) για τους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση έτους 2021 (17/12/2022)

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ Ε.Ο.Π.Α. ΣΕ ΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022.

Η μικρή ελάττωση του φαινομένου της επώδυνης πανδημίας του κορωνοϊού και των αυστηρών μέτρων που αυτή έχει επιβάλει στην πολύπαθη πατρίδα μας, επέτρεψε οριακά στην Εθνική Οργάνωση Πολυτέκνων Αθηνών, να υλοποιήσει για πρώτη φορά φέτος μετά από δύο χρόνια δια ζώσης την ετήσια καθιερωμένη βράβευση των εισακτέων στα ΑΕΙ, η οποία είχε αναβληθεί για το έτος 2020, ενώ για το 2021 είχε πραγματοποιηθεί δικτυακά.

Έτσι το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 10.30 το πρωί με ιδιαίτερη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Π.Α. υποδέχθηκε τους νέους πρωτοετείς φοιτητές στην αίθουσα συνεδριάσεων του 6 ου Ορόφου επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 6, που από νωρίς έσπευσαν να γεμίσουν το χώρο, προκειμένου να παραλάβουν τον τιμητικό έπαινο και το συμβολικό ποσό, που είχε εξασφαλίσει και φέτος το Διοικητικό Συμβούλιο.

Τους επιτυχόντες και τις οικογένειες τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Α. κ. Στέλιος Τριβιζάς, ο Γεν. Γραμματέας κ. Θωμάς Γιαννιώτης και η Ταμίας κ. Στρατούλα Δαλδαβάνη, οι οποίοι με λίγα μεστά λόγια χαιρέτησαν τους παραβρισκόμενους. Ιδιαίτερα τόνισαν ότι οι πολύτεκνες οικογένειες, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επί σειρά ετών ταλανίζουν και πλήττουν την αξιοπρεπή επιβίωσή τους, εξακολουθούν να αναδεικνύουν πολύτιμα στελέχη και να τροφοδοτούν την ελληνική κοινωνία με επιστήμονες. Δυστυχώς τα παιδιά μας, όπως είναι κοινά αποδεκτό, αγωνίζονται στον απαιτητικό στίβο των πανελληνίων εξετάσεων με άνισες συνθήκες ευκαιριών και ανέσεων σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας τους, χωρίς καμία στήριξη και βοήθεια από την ελληνική πολιτεία.

Τις προσπάθειες αυτών των μικρών ηρώων και ηρωίδων της πατρίδας μας, καθώς και των οικογενειών τους, έχουμε υποχρέωση κάθε χρόνο να αναδεικνύουμε και να υποστηρίζουμε με τις μικρές μας δυνάμεις. Και αυτό θα κάνουμε με κάθε οικονομική και προσωπική θυσία για όσα χρόνια μας επιτρέπει ο Θεός να υπάρχουμε.

Πριν την αποχώρηση μας αποθανατίσαμε την όμορφη αυτή στιγμή με λίγες αναμνηστικές φωτογραφίες και ευχηθήκαμε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευλογημένο και Ειρηνικό το Νέο Έτος 2023.


ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ στους πολυτέκνους από το Δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς στο πλαίσιο άσκησης κοινωνικής πολιτικής, προσφέρει καύσιμη ύλη (καυσόξυλα) σε οικονομικά ευάλωτα νοικοκυριά του Δήμου, μεταξύ άλλων και στους πολυτέκνους. Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Η ΠΡΩΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΜΑΣ (Σεπτ-2022)

Η Ε.Ο.Π.Α. για άλλη μια χρονιά στάθηκε συμπαραστάτης και αρωγός στο νέο σχολικό ξεκίνημα των παιδιών των πολύτεκνων οικογενειών της Οργάνωσης μας, τα οποία θα περάσουν για πρώτη φορά το κατώφλι του Δημοτικού Σχολείου.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. καλωσόρισαν τα πρωτάκια μας ευχόμενοι καλή αρχή στα πρώτα σχολικά τους βήματα, υγεία και πρόοδο και στους γονείς τους καλή δύναμη στο έργο τους.

Η διανομή των σχολικών τσαντών, καθώς και της γραφικής ύλης πραγματοποιήθηκε στην αποθήκη της Οργάνωσής μας επί της οδού Σάμου και Παιωνίου.

Εκτός από τη διανομή των σχολικών τσαντών και της γραφικής ύλης, διατέθηκαν σε κάθε οικογένεια προϊόντα ατομικής υγιεινής, προσφορά της Ελληνικής εταιρείας «ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.», η οποία διαχρονικά στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες, προσφέροντάς τους τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της. Η Ε.Ο.Π.Α. για άλλη μια φορά ευχαριστεί θερμά τους υπεύθυνους της εταιρείας ΜΕΓΑ Α.Ε..

Οι δυσμενείς υγειονομικές συνθήκες σε συνδυασμό με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, δεν μας απέτρεψαν από το να σταθούμε αρωγοί στις πολύτεκνες οικογένειες και ευχόμαστε και η Πολιτεία με τη σειρά της έχοντας υποχρέωση βάσει του Συντάγματος να ενσκήψει επιτέλους στα ουσιώδη προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες.

Τα πρόσφατα απογραφικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, όπως ήταν αναμενόμενο, έδειξαν μείωση του πληθυσμού με συνέπεια και οι μαθητές χρόνο με το χρόνο να είναι λιγότεροι και να κλείνουν συνεχώς σχολικές μονάδες.

Οι ιθύνοντες κάθε φορά που ανακοινώνονται τέτοια αποτελέσματα πέφτουν από τα σύννεφα, λες και δεν γνωρίζουν ότι συντελούν με την πολιτική τους σε αυτά τα λυπηρά αποτελέσματα. Με τη συνεχή επίκληση όλων των φορέων για επίλυση του δημογραφικού προβλήματος, ένα συμπέρασμα μπορεί να βγει, ότι οι ίδιοι το έχουν αναγάγει σε δημο-ΓΡΑΦΙΚΟ ζήτημα.

Τα ίδια και τα ίδια λόγια χωρίς αντίκρισμα καταντούν κοροϊδία.

Στέλιος Τριβιζάς

Πρόεδρος Ε.Ο.Π.Α.


προσφορά της Ελληνικής εταιρείας «ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.», η οποία διαχρονικά στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες

Η ΕΟΠΑ ευχαριστεί θερμά και την 100% Ελληνική Εταιρεία < ΜΕΓΑ Α.Ε. προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε. > για την ευγενική χορηγία προϊόντων υγιεινής στις μητέρες καθώς και για τη συνεχή προσφορά προϊόντων στις πολύτεκνες οικογένειες.


Η συγκινητική επιστολή της ΠΕΦΙΠ προς την ΕΟΠΑ (αριστερά) με την ευκαιρία της βράβευσης των πολύτεκνων μητέρων μελών της Οργάνωσής μας που απέκτησαν ένα ακόμη τέκνο το περασμένο έτος (2021).

ΠΡΟΣΦΟΡΑ supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ στα μέλη της Ε.Ο.Π.Α.

Η εταιρία supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ δείχνοντας ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην δύσκολη οικονομική συγκυρία οι πολύτεκνες οικογένειες παρέχει στα μέλη της Οργάνωσης μας την εκπτωτική κάρτα ΚΡΗΤΙΚΟΣ club, μέσω της οποίας τα μέλη της ΕΟΠΑ έχουν έκπτωση 10% για όλες τις αγορές τους στα καταστήματα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ πανελλαδικά


Η έκπτωση 10% με την επίδειξη της κάρτας ΚΡΗΤΙΚΟΣ club και την θεωρημένη πολυτεκνική ταυτότητα υπολογίζεται αυτόματα επί του συνόλου της κάθε συναλλαγής του πολυτέκνου, με μηνιαίο όριο αγορών τα 500 €.

Να σημειωθεί ότι η κάρτα ΚΡΗΤΙΚΟΣ club παρέχεται στα μέλη της ΕΟΠΑ, κατόπιν έγγραφης αιτήσεώς τους στα γραφεία της ΕΟΠΑ (τις εργάσιμες μέρες και ώρες), εφόσον έχουν θεωρημένη σε ισχύ την πολυτεκνική τους ταυτότητα και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (τηλ: 2105233988, 2105232689) για να εξασφαλιστεί ότι υπάρχει απόθεμα καρτών στα γραφεία μας πριν παραλάβουμε νέες κάρτες.


Η έκπτωση της κάρτας ΚΡΗΤΙΚΟΣ club θα ακυρώνεται όταν λήξει η περίοδος ισχύος της πολυτεκνικής ταυτότητας και δεν εξοφληθεί άμεσα η ετήσια συνδρομή της ΕΟΠΑ.

Αφού παραλάβει την κάρτα του ο πολύτεκνος θα πρέπει να την ενεργοποιήσει μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα της ΚΡΗΤΙΚΟΣ (δείτε οδηγίες παρακάτω).

Η κάρτα ΚΡΗΤΙΚΟΣ club προσφέρει επίσης και πόντους κατά τις αγορές σας. Με 500 πόντους λαμβάνετε επιστροφή 5€ (κάθε αγορά 2€ δίνει ένα πόντο). Οι πόντοι είναι ανεξάρτητοι της έκπτωσης λόγω προσφοράς στους πολυτέκνους -10% στις αγορές σας με την κάρτα ΚΡΗΤΙΚΟΣ club .

Κατά την επίσκεψη στα γραφεία της ΕΟΠΑ για παραλαβή της κάρτας (εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού) θα πρέπει να έχετε μαζί σας την θεωρημένη πολυτεκνική σας ταυτότητα και εφόσον έχετε δυνατότητα μπορείτε να εκτυπώσετε και προ-συμπληρώσετε την αίτηση χορήγησης της κάρτας, την οποία θα παραδώσετε στα γραφεία. Κατεβάστε την αίτηση από ΕΔΩ. Για αποφυγή ταλαιπωρίας πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία μας τηλεφωνικά) για ραντεβού και για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επαρκής αριθμός καρτών ΚΡΗΤΙΚΟΣ club διαθέσιμος την συγκεκριμένη ημερομηνία επίσκεψης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ CLUB ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Για το πρόγραμμα εκπτώσεως των Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

ü Ενεργοποίηση της κάρτας:

Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την κάρτα που παραλάβατε, διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
https://kritikos-sm.gr/pages/clubcard/ επιλέγοντας από το μενού club–card και μετά την ενεργοποίησή της να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Προσοχή το κινητό που θα δηλώσετε στην αίτηση λήψης της κάρτας στην ΕΟΠΑ πρέπει να είναι το ίδιο με εκείνο που θα δηλώσετε κατά την ενεργοποίηση της κάρτας .

ü Χρήση της κάρτας:

· Η διάρκεια του προγράμματος ισχύει μέχρι 30/4/2023, με προοπτική ανανεώσεως εκ μέρους των Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

· Η έκπτωση 10% γίνεται επί του συνολικού ποσού της απόδειξης αγορών και σε όλα τα είδη των Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, όπως στα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, ψωμί, τυριά και αλλαντικά κοπής, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης.

· Η παραπάνω έκπτωση 10%, ισχύει στο σύνολο των καταστημάτων ΚΡΗΤΙΚΟΣ και θα αφαιρείται αυτόματα από το συνολικό ποσό της κάθε συναλλαγής, με μηνιαίο όριο αγορών 500 ευρώ.

· Στα ταμεία των Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας club ΚΡΗΤΙΚΟΣ και της πολυτεκνικής σας ταυτότητας για την ταυτοποίηση του κατόχου του, το οποίο πρέπει να είναι θεωρημένο και να βρίσκεται σε ισχύ.

ü Παροχές κάρτας:

· Με την ενεργοποίηση της κάρτας, προστίθενται άμεσα 20 πόντοι, γιατί η κάρτα προσφέρει επιπλέον προνόμια και οφέλη, αφού για κάθε αγορά σε οποιοδήποτε κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα, συλλέγετε αυτόματα πόντους.

Για κάθε αγορά αξίας 2 ευρώ, κερδίζετε 1 πόντο και μόλις συμπληρωθούν 500 πόντοι κερδίζετε 5 ευρώ, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε άμεσα.

Επίσης, μπορείτε να συγκεντρώσετε extra πόντους από:

· Προσφορές σε προϊόντα και κατηγορίες προϊόντων

· Κληρώσεις, διαγωνισμούς και άλλες ειδικές ενέργειες που πραγματοποιούν τα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, στα φυσικά τους καταστήματα ή σε άλλα εταιρικά μέσα επικοινωνίας ( εταιρικό site, κοινωνικά δίκτυα). Σημειώνεται ότι όσοι έχουν ήδη κάρτα , θα πρέπει να πάρουν την νέα από τα γραφεία μας. Η παλιά παρέχει μόνο για πόντους, ενώ με την νέα κάρτα ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα έχουν και έκπτωση 10% στις αγορές τους και επί πλέον πόντους.


Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες στην ΑΣΠΕ

Στις 22/2/2022 πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση της ΑΣΠΕ με το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό των ετών 2020 και 2021. Στη διάρκεια των εργασιών ήρθε η Υφυπουργός Μαρία Συρεγγέλα προς την οποία τέθηκαν τα θέματα των πολυτέκνων από αρκετούς από τους παρισταμένους εκπροσώπους των Συλλόγων. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ακολούθησε ψηφοφορία για την εκλογή των μελών του Γενικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Από την ΕΟΠΑ εξελέγησαν ο κ. Στέλιος Τριβιζάς (στη θέση του Ταμία της ΑΣΠΕ) και ο κ. Θωμάς Γιαννιώτης (στη θέση του Αντιπροέδρου της ΑΣΠΕ).

Δείτε ΕΔΩ τη συγκρότηση του νεοεκλεγέντος Γενικού Συμβουλίου σε σώμα.


Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα, παρευρέθηκε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 στη Γενική Συνέλευση της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ).

Η υφυπουργός ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν τα μέλη της ΑΣΠΕ και τους προβληματισμούς των πολύτεκνων οικογενειών και παρουσίασε τις δράσεις που προωθεί το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, οι οποίες με τρόπο συνεκτικό και ολιστικό ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολύτεκνων οικογενειών και τις στηρίζουν στην πράξη.

«Ο σχεδιασμός μας στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων περιλαμβάνει ένα πλέγμα οριζόντιων μέτρων σε όλους τους τομείς πολιτικής για τη στήριξη της οικογένειας, την εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής και την ουσιαστική ισότητα των φύλων. Κι αυτό γιατί καθώς χωρίς αυτά, δεν μπορεί να επιτευχθεί αύξηση της παραγωγικότητας, ανάκαμψη της οικονομίας ή αύξηση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών», ανέφερε η κα Συρεγγέλα, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση αφουγκράζεται τις δυσκολίες των πολύτεκνων οικογενειών και είναι στο πλευρό τους.Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη στα μέλη της ΕΟΠΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική νομική υποστήριξη στα μέλη μας επί συνταξιοδοτικών, ασφαλιστικών, εργατικών θεμάτων, καθώς και ερωτημάτων επί κόκκινων δανείων.

Για το λόγο αυτό εξασφάλισε συνεργασία με ειδικευμένη εργατολόγο για την έγκυρη και άρτια απάντηση των ερωτημάτων σας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε να αποστέλλετε τα ερωτήματά σας και όποιο συνοδευτικό υλικό επικουρικά διαθέτετε, στην ηλεκτρονική διεύθυνση eopa.grafeia@gmail.com, τα οποία θα ομαδοποιούνται και θα ταξινομούνται, προκειμένη να διαβιβαστούν στη συμβεβλημένη με την Οργάνωση δικηγόρο.

Τα ερωτήματα θα απαντώνται εκτός απροόπτου εντός μιας εβδομάδας από την υποβολή τους και τα αιτήματα να έχουν όσον το δυνατόν πληρέστερη περιγραφή. Στο email σας προς eopa.grafeia@gmail.com θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και αριθμός μητρώου βιβλιαρίου ΕΟΠΑ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Π.Α.

Ευγενικές χορηγείες προς τα μέλη της ΕΟΠΑ:

Το Δ.Σ. της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών, εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες του για την ευγενική χορηγία των παρακάτω επιχειρήσεων στο σύλλογο μας, επαινώντας το κοινωνικό έργο που επιτελούν.


ΕΟΠΑ : Εθνική Οργάνωση Πολυτέκνων Αθηνών
Σύλλογος πολυτέκνων