D’aquest procés que vivim actualment moltes són les lliçons que ens arriben: la importància de la col·laboració i la xarxa entre públic i privat, la importància de les decisions de consum, l’autoresponsabilitat de que tots oferim el millor de nosaltres, des del lloc on estam, per construir la societat i l’entorn que ens farà sostenibles en el temps.

En aquests moments tan difícils creiem en la visió del món que visualitzen els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Per donar resposta a aquests objectius sabem què necessitam les empreses i el món empresarial, i pensam que és important donar a conèixer a clients, proveïdors, consumidors i ciutadania com és l’empresa que genera impacte.

És per això que les entitats següents ens unim per definir i reivindicar l’empresa que volem, signant aquest manifest.

És l’hora d’actuar i de situar l’empresa centrada en la societat, al nucli de l’acció. Les empreses tenen el poder d’utilitzar els seus recursos per convertir idees en productes i serveis tangibles, i això els confereix una responsabilitat particular a l’hora de contribuir al món millor que dibuixen els ODS.