Rólam

Abban az évben születtem, amikor ember lépett a Holdra, Woodstockban Jimi Hendrix borzolta a kedélyeket, megszületett Molnár Csilla az első magyar szépségkirálynő, és Bacsó Péter megrendezte a Tanút.
Amikor először választottunk szabadon országgyűlési képviselőket, Nelson Mandela kiszabadult, és elkészült az első World Wide Web oldal, én megszereztem tanítói diplomámat.  Tanítóként dolgoztam Veszprémben egy lakótelepi mamutiskolában egészen addig, míg beköszöntött az új évezred és beiktatták az USA 43. elnökét, George W. Bush-t.
A következő néhány évben dolgoztam a médiában, barangoltam a neten, és tanítottam egy művészeti iskolában. Egy súlyos autóbalesetnek hála újjászülettem, épp akkor, mikor megjelent az első bluetoothon keresztül terjedő mobiltelefonra írt vírus és Magyarország 8 aranyat szerzett az athéni olimpián.
Mikor kivonták az 1 és 2 forintosokat, Felsőörsön kezdtem tanítani, de a WTC-merénylet 10. évfordulóján már vállalkozóként dolgoztam. Míg az Üvegtigris 3. futott a mozikban, mi vidékre költözünk. Ferenc pápa dél-amerikai látogatása és a James Webb űrtávcső fellövése között könyvtárosként is dolgoztam. Azóta viszont ismét csak művészeti órákat tartok gyerekeknek és felnőtteknek, és persze rajzolgatok, festegetek, varrogatok, egyszóval alkotok, mert a kézműveskedés az új jóga!

Szakirányú végzettségek:

Szociális kompetenciafejlesztés vizuális neveléssel - 2022

Igazgyöngy Alapítvány, Berettyóújfalu                                

A projektmódszer - projektek - 2010

MÓD-SZER-TÁR Oktatásszervező Kft. Budapest

Alap- és középfokon vizuális művészetet - képző- és iparművészetet - tanító pedagógusok, művészek felkészítése a korszerű művészetoktatásra - 2006

Vizuális Pedagógiai Műhely, Győr

Újszerű módszerek, eljárások és technikák a művészetoktatás szolgálatában - 2006

Vizuális Pedagógiai Műhely, Győr

Vizuális műhely - továbbképzés - 1995

Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskola, Győr

Környezetkultúra tanítása - 1992

Magyar Iparművészeti Főiskola, Budapest

"C" kategóriájú képzőművészeti szakkörvezetői működési engedély - 1990

Országos Közművelődési Központ Módszertani Intézete

Tanítói diploma és rajz szakkollégiumi képzés - 1990

Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskola, Győr