Societat Coral el Micalet

ENTITAT D'UTILITAT PÚBLICA

La Societat Coral el Micalet és el teu Centre Cultural al Cor de València

Fes-te'n soci! Amb tots els avantatges

Ací pots aprendre música al teu ritme. Des dels 2 anys fins a classes per adults, aprendre música no te edat. Qualsevol instrument musical. Individual i en grup. I per als més petits: sensibilització musical (des dels 2 anys), iniciació musical (des dels 5 anys) i preparatori (des dels 7 anys) i coraletes! I per als grans, grups de música moderna, grup de guitarres, grup instrumental...

Aprendre jugant!! Una oferta pedagògica amb un enfocament lúdic. Cursos infantils, juvenils i per a adults. També s’oferiran cursos monogràfics i tallers intensius en vacances i en l’estiu. Fer teatre per a perdre la por social, per relacionar-te i comunicar-te millor, per a aprendre a compartir i a treballar en equip, fer teatre per a viure un poc millor.

L’Institut Musical Giner, fundat en 1898, imparteix deu anys d’estudis oficials de música que permeten obtenir els graus elementals i professionals de piano, guitarra, cant i diversos instruments de corda fregada, vent i percussió, com violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta travessera, clarinet, saxofon, trompeta, oboè, fagot, trompa, trombó, dolçaina, arpa i molts més.

Visita les nostres xarxes! Instagram | Facebook | Twitter