Βιο-Ενεργειακή Θεραπεία

Συμβουλευτική για την ψυχική αυτοάμυνα σας, για την εξέλιξη σας με ειδικό προσωπικό πλάνο, και εκπαίδευση για την προσωπική σας ανάπτυξη με προσωπική πρόβλεψη.

Επικοινωνήστε μαζί μου κάνοντας κλικ εδώ.

Η Έλενα Μπακάλοβα είναι μέλος του World Federation of Healing του Λονδίνου όπως και του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Θεραπευτών. Είναι πιστοποιημένη Ρεφλεξολόγος από το Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σωματείο Ρεφλεξολόγων και εξασκεί την ρεφλεξολογία ως ελεύθερος επαγγελματίας. Το βιβλίο της «Βιοενεργειακή διάγνωση και αυτοθεραπεία» κυκλοφορεί στην Αμερική, Αγγλία και Αυστραλία. Μέσα από όλη αυτή την διαδρομή αυτή τη χρονιά (2015) δημιουργήθηκε μέσα από το δικό της σύστημα που ονομάζεται «Θεραπεία από βιοενεργειακή πηγή»(BIOENERGY HEALING SOURCE) μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για θεραπευτές. Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες

Έχω εφαρμόσει τη μέθοδο που αναφέρεται λεπτομερώς στο βιβλίο μου "Βιοενεργειακή διαγνωστική αυτοθεραπεία". Το βιβλίο εξηγεί τη μία από τις εναλλακτικές μεθόδους, που χρησιμοποιεί η συμβατική ιατρική σύμφωνα με τις διδασκαλίες του Ιβάν Πετρόβιτς Παβλόφ (Ρώσος φυσιολόγος, ψυχολόγος και ιατρός.

Τιμήθηκε με το Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής το 1904 ) και κατά την οποία μπορεί κανείς να αντιληφθεί, να διαβιβάσει και να αναλύσει τις πληροφορίες από το νευρικό σύστημα. Με τη μέθοδο αυτή μπορείτε να διεισδύσετε σε κάθε κύτταρο, όργανο και σύστημα του ανθρώπινου σώματος, και συνεπώς να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για την υγεία σας και των άλλων .

Βίντεο απο την παράσταση "Είμαι αγάπη" της Έλενας Μπακάλοβα

Βρείτε μας στο facebook

Κάνε like στην σελίδα μας στο Facebook

Γραφτείτε στην ομάδα μας στο Facebook Ψυχική αυτοάμυνα και έρευνα

Το νέο μου βιβλίο!

Οι εκδόσεις "Μύρτος" σας παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή της Έλενας Μπακάλοβα "Είμαι Αγάπη"

Η συγγραφέας μέσα από τα ποιήματά της μας ταξιδεύει σ'έναν μαγικό κόσμο γεμάτο με τα μυστικά της ανιδιοτελούς αγάπης.

Μέσα από τους στίχους της θα ανακαλύψουμε πως...

Η αγάπη είναι δύναμη.

Μέσα στην αγκαλία της είμαστε άτρωτοι, προστατευμένοι, φροντισμένοι, ολοκληρωμένοι και πλούσιοι.

Έχει φωνή η αγάπη, χρώμα, άρωμα, έχει ενέργεια που κατακτά και μαγεύει.

Αν θες να την έχεις, σταμάτα και άκου την.

Για να τη δεις ανάπνευσε.

Γι' αυτό αξίζει να ζεις.

Αυτή η ζωή είναι θαύμα!!!