Yhteistyökumppanit


Holvi.com

Holvi on perinteisen pankkimaailman käyttäjälähtöisellä suunnittelullaan haastava uudenlainen yritystili, jonka avulla pystyt hoitamaan yrityksesi talousasiat kätevästi yhdessä ja samassa palvelussa. Holvi on perustettu Helsingissä 2011. Operoimme Finanssivalvonnan myöntämällä koko Euroopan laajuisella maksulaitoksen toimiluvalla.

Mainospaja T. Pesonen Oy

Olemme monipuolisten mainospalveluiden toteuttaja. Palvelemme teitä tinkimättömällä ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Tervetuloa ostoksille!
Promotion Concept

Meitä voi kutsua kampanjatoimistoksi, joka tarjoaa ratkaisuja, jotka vaikuttavat suoraan asiakkaiden ja kuluttajien muodostamaan mielikuvaan tuotemerkistä. Tuotamme asiakkaan arvopohjan mukaisia konsepteja ja palveluja.

Avullamme saat helposti ekologiset, sertifioidut ja yrityksen markkinointiviestintää tukevat tuotteet: asiakaslahjat, promootiotuotteet sekä muut mainoslahjat ja jakotuotteet, kuten kestokassit, heijastimet ja kaulanauhat. Tarjoamme mielellämme ideointiapua juuri sinun yrityksellesi, yhteisöllesi tai tapahtumallesi sopivien markkinointituotteiden löytymiseksi tai kampanjoiden luomiseksi.

Muovipussiton Kerava

Muovipussiton Kerava hankkeen ideana on tehdä Keravasta ensimmäinen muovipussiton kaupunki Suomessa.

Studio Lindell

Olemme Paikallinen Kuvaajasi Porvoossa, Sipoossa, Tuusulassa.

Pitkä perinne on vahvuutemme. Teemme sanoin kuvaamatonta valokuvaustyötä myös seuraavat vuosikymmenet.