Tarinamme

ALKU

Kaikki alkoi viiden 15-vuotiaan pojan visiosta tehdä maailmasta parempi paikka muuttamalla maailmaa kassi kerrallaan. Näimme kesällä 2018 Muovipussiton Kerava hankkeen, josta keksimme että alueemme kaupoissa ei ole sellaisia kestokasseja joista itse pitäisimme. Päätimme korjata tämän asian.

VISIO

Visiomme ja tavoitteemme on vähentää Suomen muovipussien kulutusta ja tarjota 100% kierrätetyistä raaka-aineista valmistettu kestokassi vaihtoehto.

YRITYS

Toteuttaaksemme visiomme perustimme EkoPlastic Finland nimisen yrityksen, joka myy 100% kierrätetyistä raaka-aineista valmistettuja kestokasseja kaupoille sekä muille toimijoille. Tällä hetkellä toimimme pääasiassa Keski-Uudenmaan alueella, mutta olemme nopeasti kasvava ja laajeneva yritys.

UNELMA

Unelmamme on levittää toimintaamme niin että yhä useammassa Suomalaisessa kaupassa olisi tarjolla kestävä ja turvallinen vaihtoehto, EkoPlastic kestokassi. Tämän lisäksi tämän hetken unelmamme ovat vahvasti keskittyneet NY-vuosi yrittäjnä kilpailuun ja siinä pärjäämiseen.