EghtesadAfarin website is a reference for economic news and developments in Iran and the world ✅ You can find the latest economic news and reports online in Eghtesadafarin.

وب سایت اقتصاد آفرین مرجع اخبار و تحولات اقتصادی ایران و جهان است. بروزترین اخبار و گزارش های اقتصادی را به صورت آنلاین در اقتصاد آفرین می توانید بیابید. تمامی اخبار اقتصادی با کیفیت به صورت اتوماتیک از پرمخاطب ترین رسانه های اقتصادی و معتبرترین خبرگزاری های اقتصادی گردآوری می گردد. مخاطبان اقتصاد آفرین را عموم مردم تشکیل می دهند که می خواهند به صورت سریع و آسان به جدیدترین اخبار اقتصادی روزانه دسترسی داشته باشند.



اقتصاد آفرین، سامانه جامع تحلیل اخبار اقتصادی، از سال ۹۱ در حوزه اقتصادی آغاز به کار نموده است و اخیرا نیز به صورت تخصصی در زمینه بازنشر اخبار اقتصادی ایران و جهان فعالیت می کند.



غول های اخبار اقتصادی جهان به روایت اقتصاد آفرین

مرجع اخبار و تحولات اقتصادی ایران و جهان یعنی اقتصاد آفرین، غول های اخبار اقتصادی جهان را مجمع جهانی اقتصاد، بیزنس اینسایدر، بلومبرگ نیوز، وال‌استریت جورنال، فوربز، اکونومیست و فایننشال تایمز معرفی می کند.

اقتصاد آفرین و مجمع جهانی اقتصاد

یکی از سازمان­های بزرگ اقتصادی سوئیس، مجمع جهانی اقتصاد است. سالیانه بیشتر از 80 دلار این سازمان درآمد دارد.

هزینه­های این مجمع را بیشتر از یک هزار شرکت نام آور جهان با پرداخت کردن حق عضویت، تامین می­کنند که حداقل آن 42.500 فرانک سوئیس در سال است. در نشست داووس، حضور روسای شرکت­ها، 18.000 فرانک هزینه­ی ورودی دارد. هم چنین هزینه­ی شراکت در برنامه­ها و طرح­های کنفرانس 250.000 تا 500.000 فرانک است.

در ژانویه­ی سال 1971، برای اولین بار در شهر داووس مجمع جهانی اقتصاد توسط کلاوس شواب به عنوان مکانی برای جمع شدن رهبران اقتصادی و سرمایه داران اروپایی راه اندازی شد. در آن زمان شواب در دانشگاه ژنو تدریس می­کرد، برای جمع شدن اقتصاددانان، سیاستمداران، صاحبان سرمایه، نظریه پردازان و هنرمندان داووس را انتخاب کرد. ایده­ی اصلی اجلاس این بود که در یک جا این افراد جمع بشوند تا درباره­ی مسائل روز اروپا تبادل نظر کنند.

سپس وی در ژنو مجمع مدیریت اروپا را که یک سازمان غیرانتفاعی بود، راه اندازی کرد و هر ساله در ماه ژانویه، سران تجاری و صنعتی اروپا را با کمک این مجمع به داووس فرا می­خواند. بعد این در کشورهای مختلف جهان برگزاری جلسات منطقه­ای بعد از برگزاری اجلاس سالانه­ی داووس به برنامه­ی کاری این مجمع اضافه شد.

رویدادهای سال 1973 میلادی از جمله، جنگ یوم کیپور و از هم پاشیدن سیستم برتن وودز باعث شد که اجلاس داووس به جای تمرکز بر مسائل مدیریتی، نگاه خود را به مشکلات سیاسی و اقتصادی روز معطوف کنند و برای نخستین بار در یک سال بعد رهبران سیاسی جهان هم به داووس دعوت شدند.

در سال 1987 مجمع مدیریت اروپا به مجمع اقتصاد جهانی تغییر نام داد و با گسترش حوزه­ی کاری خود سعی کرد اختلافات و مشکلات جهانی را با ایجاد­کردن یک پلتفرم بین­المللی حل کند.

اقتصاد آفرین و بیزنس اینسایدر

نام وب گاه خبری آمریکایی، بیزنس اینسایدر است که در مورد تجارت و اخبار فناوری است که پایگاه اصلی در آن در نیویورک واقع شده است. کوین پی. رایان موسس بیزنس اینسایدر است که سابقه­ای در تاسیس وب سایت­های مشهور دیگری از جمله، دابل کلیک در کارنامه­ی خود دارد. بیشتر در زمینه­ی آنالیز و بررسی خبرهای تجارت و انتشار اخبار داغ، این وب سایت فعالیت می­کند. بیزنس اینسایدر در ژوئن 2012، 5.4 میلیون بازدیدکننده داشت. هم چنین نیویورک تایمز در ژانویه­ی 2014 گزارش داد که آمار ترافیک این وب سایت قابل مقایسه با آمار وال استریت ژورنال است.

در این سایت، افراد دخیل پس زمینه­های مختلفی دارند. هنری بلاجت، سردبیر بیزنس اینسایدر دانش آموخته­ی دانشگاه ییل است که در وال استریت پیش تر مشغول به کار بود. سردبیر ارشد این وب گاه، جیم ادواردز سابقه­ی همکاری با ادویک را نیز دارد.

اقتصاد آفرین و بلومبرگ نیوز

بلومبرگ نیوز یک خبرگذاری بین­المللی مستقر در ایالت نیویورک، ایالات متحده­ی آمریکا و شاخه­ای از بلومبرگ ال. پی است.

از طریق بلومبرگ تلویژن، بلومبرگ بیزنس ویک محتوای تولیدی بلومبرگ نیوز پراکنده می­شود. در آغاز سال 1990، بلومبرگ نیوز برای پراکندن خبرهای مالی توسط مایکل بلومبرگ و متیو وینکلر تاسیس شد. این رسانه در سال2010 در سطح جهان، بیشتر از 2300 ویراستار و خبرنگار داشته است.

بلومبرگ همان ارائه دهنده­ی اخبار و اطلاعات مالی 24 ساعته­ی عمده­ی جهانی است. داده‌های قیمتی کنونی و اطلاعات قیمتی تاریخی، داده­های مالی، اخبار معاملات و پوشش تحلیل تحلیلگران و اخبار عمومی از جمله خدمات بلومبرگ است. این خدمات برای مشتریان در قالب شبکه­ی تلویزیونی، مجله، رادیو و شبکه­ی اینترنتی ارائه می­شود. هم چنین بلومبرگ برای متخصصان اقتصاد و فعالان حرفه­ای، ابزارهای تجزیه و تحلیل حرفه­ای ارائه می­دهند.

یکی از مهم­ترین درآمدی که بلومبرگ دارد از ترمینال خبری است که یک پلتفرم یکپارچه است و به بیش از 300000 مشتری، داده­های قیمتی، منابع مالی، اخبار و داده­های معاملاتی را در سرتاسر جهان می­رساند. بلومبرگ در سال 1981 توسط مایکل بلومبرگ به عنوان ارائه دهنده­ی فناوری تجزیه و تحلیل و اطلاعات مالی تاسیس شد. از آغاز تاسیس تا اکنون، بلومبرگ به یکی از مهم­ترین شرکت­های مالی در جهان تبدیل شده است. به علت دریافت خدامت حرفه­ای، بیشتر از 325000 اشتراک اعضا وجود دارد، این مجله­ با یک میلیون تیراژ جهانی و در سطح بین المللی بیش از 150 دفتر خبری دارد. پس از بحران مالی 2008، اولین بار و بار دوم در سال 2016، تعداد مشترکان پایانه­های آن کاهش دو برابری را به خود دید.

اقتصاد آفرین و وال‌استریت جورنال

یکی از مهم­ترین و پرنفوذترین روزنامه­های اقتصادی-سیاسی در جهان وال استریت جورنال است که مرکز آن در خیابان وال استریت در شهر نیویورک در ایالات متحده­ی آمریکا قرار دارد. بعد از یو اس ای تودی، وال استریت جورنال پر تیراژترین روزنامه در سطح ایالات متحده­ی آمریکا است و با موضوع تجاری، پر مخاطب­ترین روزنامه­ی انگلیسی زبان در جهان است.

به صورت هم زمان در تمامی دنیا، روزنامه­ی وال استریت جورنال، به عنوان مثال چاپ مخصوص برای آسیا و اروپا منتشر می­شود. در سال 2006 میلادی، شمارگان روزنامه­ی وال استریت جورنال، برابر با 2 میلیون نسخه در روز، به اضافه­ی یک میلیون مشترک وب گاه اینترنتی خود بود، که حق اشتراک می­پردازند. با این وجود پر فروش­ترین روزنامه­ی اقتصادی در جهان، روزنامه­ی وال استریت جورنال است. روزنامه­ی فایننشیال تایمز، رقیب اصلی وال استریت جورنال است که پایگاه اصلی آن در شهر لندن و در کشور بریتانیا قرار دارد.

شرکت داوجونز، مالک پیشین نشریه­ی وال استریت جورنال بود که آن را به قیمت 5 میلیارد دلار در سال 2007 به شرکت نیوز کورپوریشن به مالکیت روپرت مرداک فروخت. تا سال 2019 میلادی این روزنامه توانسته است 37 جایزه­ی پولیتزر را کسب کند.

انتشار روزنامه­ی بولتن­های خبری مختصر، اولین محصولات شرکت داوجونز بود که موسوم به فلیم سیز که شباهتی به اوراق لاتاری بینگو بود و به صورت دستی در اوایل دهه­ی 1880 به بازرگانان بورس اوراق بهادار تحویل داده می­شد. بعدا آن­ها روزانه یک برگه روزنامه خلاصه­ای را تحت عناون نامه بعدازظهر مشتریان چاپ کردند. شرکت داوجونز خدمات دهی خود را به وسیله­ی تلگراف آغاز کرد.

اقتصاد آفرین و فوربز

فوربز یک شرکت رسانه­ای و مجله­ی آمریکایی است که توسط بی. سی.فوربز در سال 1917 تاسیس شد. امروزه هر دو هفته یک بار مجله­ی فوربز منتشر می­شود و این مجله یکی از مشهورترین مجله­های اقتصادی آمریکا و جهان به حساب می­آید. مجله­ی فورچون و بلومبرگ بیزنس ویک، مهم­ترین رقبای فوربز هستند. هم اکنون شرکت فوربز متعلق به خانواده­ی فوربز است.

در سال 1917 میلادی فوربز توسط یک مهاجر اسکاتلندی به نام برتی چارلز فوربز تاسیس شد. وی در زمینه­ی مسائل اقتصادی، مقاله نویس برجسته­ای بود و برای مجله­ی هرست قلم می­زد. پسرش بروس بعد از مرگش در سال 1954، جانشین وی شد. در سال 1964، بروس در گذشت و برادرش مالکوم استیونسن فوربز سردبیر و ناشر شد. بعد از مرگ مالکوم پسر بزرگ او، مدیر فوربز و ویراستار مجله­ی فوربز شد. هم اکنون ویراستار این مجله، استیو فوربز می­باشد.

فوربس در ژانویهی 2010، به توافق رسید تا ساختمان دفتر مرکزی خود را در خیابان پنجم در منتهن به دانشگاه نیویورک بفروشد. به صورت علنی شرایط این معامله اعلام نشده بود، اما فوربس اجاره­ی 5 ساله فروش و اجاره با یک قرارداد به کار خود ادامه می­داد. در سال 2014، دفتر مرکزی شرکت به بخش نیوپورت در مرکز شهر جرسی سیتی، نیوجرسی نقل مکان کرد.

هر ساله شرکت فوربز اقدام به نشر چند لیست مختلف می­کند که مهم­ترین آن ها عبارتند از:

· میلیاردرهای جهان

· فوربز 500

· فوربز جهانی 2000: نام 2000 شرک بزرگ جهان براساس میزان سرمایه، درآمد و دارایی است.

· فهرست قدرت­مند ترین زنان جهان نشریه­ی فوربز

· فوربز 400

اقتصاد آفرین و اکونومیست

در سپتامبر سال 1843، نشریه­ی جدیدی به نام اکونومیست در جهان ظهور پیدا کرد. نشری­های که جیمز ویلسون، صاحب یک کارخانه­ی کلاه دوزی با واردات گندم که حمایت از تولیدکنندگان داخلی انگلستان را محدود می­کرد و با هدف ابراز مخالفت قانونی، بنیان نهاد، هم چنان مجله تا به امروز به عنوان مدافع پرشور تجارت، آزاد باقی مانده است. در آن زمان مجله­ای با تیراژی 3700 نسخه­ای که محدودیت تیراژ آن در برهه­ای از زمان باعث شده بود تا گردانندگان آن با طرح این موضوع که فقط عده­ای خاص این نشریه را مورد مطالعه قرار می­دهند به خود افتخار کنند و برای تیراژ اندک خود، توجیهی داشته باشند. جفری کرودر، سردبیر سابق اکونومیست درباره­ی این موضوع نوشته بود: در تاریخ روزنامه نگاری اتفاق نیفتاده که یک نشریه را تعداد کمی در مدت بسیار طولانی مطالعه کنند. با این همه تیراژ اکونومیست تا سال 1920 میلادی به تدریج به 6 هزار نسخه رسید و از سال 1945 بالاخره روند انتشار آن سرعت بیشتری به خود گرفت، به طوری که از مجله­ی اکونومیست هر هفته 100 هزار نسخه در سال 1970 منتشر شد. در نهایت تا سال 2012 میلادی، این نشریه توانست انتشار خود را به 1.5 میلیون نسخه برساند. به صورت تقریبی در سال 2007 میلادی، 54 درصد از کل فروش نشریه مربوط به آمریکای شمالی بود. این در حالی است که سهم انگلیس 14 درصد و کل قاره­ی اروپا 19 درصد بوده است. اکونومیست این ادعا را دارد که فروش خود هم از طریق سایت و هم از آژانس­های خبری در 200 کشور دنیا انجام می­شود.

اقتصاد آفرین و فایننشال تایمز

یکی از قدیمی­ترین، مهم­ترین و پرنفوذترین روزنامه­های اقتصادی سیاسی در جهان، فایننشال تایمز است که در شهر لندن مرکز آن قرار دارد. یکی از روزنامه­های مطرح و بسیار مهم در سیاست و اقتصاد بریتانیا، روزنامه­ی فایننشال است. به طور هم زمان این روزنامه در 23 شهر عمده­ی دنیا منتشر میشود، از جمله شهرهای لندن، سنگاپور، نیویورک، دبی، استانبول، میلان، پاریس، میامی، توکیو، لیدز، هنگ کنگ، ژوهانسبورگ، فرانکفورت، لس آنجلس، آتلانتا، استکهلم، دوبلین، سئول، مادرید، شیکاگو، میلان، دالاس، دی سی.

روزنامه­ی فایننشال تایمز تنها روزنامه­ای در جهان است که به صورت روزانه با تحلیل­های کامل، وضعیت روزانه­ی بورس لندن و دیگر بورس­های مطرح جهانی را بررسی می­کند.

در سال 1888 میلادی، روزنامه­ی فایننشال تایمز با همت جیمز شریدان و برادرش آغاز به کار کرد. تا سالهای سال، فایننشال تایمز با 4 مقاله­ی اقتصادی چاپ بریتانیا به رقابت می پرداخت، تا این که در سال 1945 میلادی، فایننشال تایمز به عنوان تنها روزنامه­ی اقتصادی بزرگ بریتانیا درآمد.

یکی از پرتیراژترین روزنامه­های اقتصادی جهان، روزنامه­ی فایننشال است. تیراژ فایننشال تایمز در رتبه­ی دوم در بین همه­ی روزنامه­های اقتصادی جهان قرار دارد، این در حالی است که روزنامه­ی وال استریت ژورنال دارای تیراژی برابر با سه میلیون نسخه در روز است.

رقیب اصلی روزنامه­ی فایننشال تایمز، هم اکنون روزنامهی وال استریت ژورنال است که مرکز آن در شهر نیویورک در ایالات متحده­ی آمریکا قرار دارد.

مالک اکنونی نشریه­ی فایننشال تایمز، شرکت ژاپنی نیکی است که 23 ژوئیه 2015، به قیمت 1.32 میلیارد دلار آمریکا، فایننشال تایمز را از شرکت انگلیسی خریداری کرد.

چرا باید اخبار اقتصادی را از غول های اخبار اقتصادی جهان مثل اقتصاد آفرین دنبال کنیم؟

اقتصاد آفرین به عنوان سامانه­ی جامع تحلیل اخبار اقتصادی، به صورت آنلاین بروزترین اخبار و گزارش­های اقتصادی را دنبال می­کند و باعث می­شود شما هوشمندانه و شادتر زندگی کنید.

چرا امروزه بیشتر مردم هر روز به سایت اقتصاد آفرین مراجعه می­کنند و اقتصاد آفرین بر سر زبان­ها افتاده است؟

اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به کارگران را خبرگذاری ایلنا که مشهور به خبرگذاری کار در ایران می­باشد، بر عهده دارد که این خبرگذاری، اقتصاد آفرین را نسل جدید مرجع اخبار اقتصادی ایران معرفی کرده است.

مرجع اخبار اقتصادی ایران و جهان، سایت اقتصاد آفرین است این موضوع را می­توان به روشنی بیان کرد که از رسانه­های اقتصادی و پایگاه­های خبری اقتصادی، نسل جدیدی از منابع اخبار اقتصادی به روز را در اختیار عموم قرار می­دهد.

اقتصاد آفرین که مرکز پایگاه­های خبری به روز اقتصادی ایران و جهان است، هدف اصلی این سایت این است که پاسخگو به نیازهای اصلی مخاطبان خاص اقتصادی باشد تا سهمی در پویایی هر چه بیشتر اقتصادی کشور ایران با ترویج دانش اقتصادی داشته باشد. اقتصاد آفرین با پیش بینی هوشمندانه و با شعار زندگی شادتر، مخاطبان زیادی را از عموم و آحاد جامعه، صاحبان کسب و کارها، مدیران، فعالان اقتصادی و روسای شرکت­ها به همراه داشته است.

اخبار اقتصادی ایران که سایت اقتصاد آفرین آنها را تحت پوشش قرار می­دهد شامل؛ اخبار بیمه، اخبار صنعت آهن آلات و فولاد، اخبار آب و انرژی، اخبار صنعت معدن و تجارت، اخبار اقتصاد ورزشی، اخبار اقتصاد گردشگری، اخبار کارآفرینی و استارت آپ­ها، اخبار کشاورزی و دامداری، اخبار هواشناسی اقتصاد، اخبار راه و مسکن و اخبار حمل و نقل، اخبار طلا ارز و پول، اخبار سبک زندگی، استایل، مد و فشن، اخبار صنعت نفت گاز و پتروشیمی، اخبار بانک، اخبار صنعت فناوری اطلاعات، اخبار بازرگانی واردات و صادرات، اخبار بازار سهام و بورس، اخبار صنعت خودرو سازی می­شود. هم چنین از خبرهای بین­ المللی اقتصادی، اخبار اقتصادی جهان را تشکیل می­دهند.