Eet Samen

Heb je belangstelling? Meld je hier aan!

Je hebt vrienden om de hoek, je hebt ze alleen nog niet ontmoet"

Eetmee met "Eet Samen"! Dit is gezeliig samen thuis eten. Er komt elke keer wel iets uit voort. De ene keer heb je heerlijk gegeten, een andere keer heb je een leuke klik met iemand. Je ook eerst naar een Eet-Samen-Restaurant komen om elkaar eerst een beetje te leren kennen. Dit is geen echt restaurant, maar een locatie dat voor de gelegenheid omgetoverd wordt tot restaurent. We zijn begonnen in Hilversum, is nu ook al in Bussum, en we hopen dat heel Nederland samen thuis gaat eten!

Gezellig met 5, maar met 3 of 4 is ook al prima

Welke activiteiten zijn er? 

Eet Samen Restaurant

BEKIJK DIT FILMPJE en je snapt het meteen. Samen met vele andere buren geniet je van een diner van maar liefst zes gangen. Je wisselt bij elke gang van tafel en zo ontmoet je steeds nieuwe buren. Ondertussen geniet je bij elke gang van een heerlijk hapje.
Vanaf € 2,50. Meer info: zie FAQ 

Elke gang wissel je van tafeltje en spreek je andere burenSamen thuis eten

Dit is het doel, gewoon zoals vrienden dat doen, zo van: "Hee, hoi, heb je zin om ... ? " Dat kan van alles zijn dus ook samen thuis eten. Zo kan je een oproepje plaatsen in de appgroep met de vraag: "Donderdag maak ik lasagna, wie komt er bij me smullen? Voor 3 gasten".
Je kunt alleen koken, maar je kunt dat ook samen doen.
Meer info zie FAQ.

Morgen pindakaas-jam wrap met banaan, wie?


Maak 'n mattie!

Speciaal voor de 9-12 jarigen is er de Mattie Middag. Ontmoet vriendjes uit je eigen buurt van je eigen leeftijd. We hebben een cool programma met spellen en tussendoor lekkere pannenkoeken. Ben je ouder en wil je meehelpen? Laat het ons weten!
Vanaf € 2,50. Meer info: zie FAQ

Maak 'n mattie in je eigen buurt


Belangstelling?

Het aantal plaatsen voor het restaurant is beperkt