Elke 1e zaterdag vd maand geopend van 11 tot 17:00 (vaste dag ) ingang Edisonstraat 39 Eindhoven > ingang achterom.


Elke 1e woensdag vd maand 12:00 tot 20:00 tijdens Het Leefmuseum KIDS is ook de kringloopwinkel geopend ( ingang via de voordeur )
Alle maandagen van 12:00 tot 20:00 tijdens Het Leefmuseum is ook de kringloopwinkel geopend ( ingang via de voordeur )

VA Zondag 8 maart zijn we ELKE ZONDAG open van 13:00 tot 19:00


( bijna) naast onze kringloop is een gezellig restaurant Van Alles & Co geopend, die OOK vintage spullen verkoopt

Wij zijn 100% transparant, non-profit & subsidie-vrij en wij zijn een "sociale"kringloop / garageverkoop tbv Stichting Dwaalhaas en het Leefmuseum Eindhoven. Alles spulletjes die we krijgen mogen weg tegen een vrijwillige donatie in de fooienpot.

( muv door ons zelf aangekochte spulletjes )

Spullen die we krijgen worden soms ook gebruikt als hobby materiaal voor / in het Leefmuseum of geschonken aan andere goede doelen of instellingen, zelf heb ik jarenlang bij een grote erkende kringloopwinkel gewerkt, daar werden alle spullen vernietigd als ze na 8 weken nog niet verkocht waren, wij doen dat anders, wat we echt niet kunnen "verkopen" of zelf hergebruiken geven we gratis weg,.....

wilt u zelf komen kijken wat wij met de opbrengst van onze kringloopspullen doen ? kom dan een keer op maandag middag tussen 12 en 8 naar Het Leefmuseum er is gratis koffie etc. en er zijn gratis CD's, DVD's, Games & Boeken ( max 3 p.p. ) onze kringloop is op de maandagmiddagen tussen 12 en 8 ook toegankelijk / open...

zelf ook creatief meedoen bij Het Leefmuseum is uiteraard ook altijd voor iedereen en alle leeftijden 100% gratis. !Onze droom is om ooit een Anton Bood huis te kunnen beginnen, maar gezien onze inkomsten en uitgaven en het feit dat wij autonoom / subsidievrij, non-profit en niet commercieel willen blijven helaas nog ver weg.

Elke 1e zaterdag van de maand open van 11 tot (ongeveer) 17:00

NIEUW ! de kringloop is tegenwoordig ook elke maandag tijdens Het Leefmuseum geopend van 12 tot 6

Helaas beschikt de stichting niet over een busje of bestelwagen, dus is het voor ons vaak onmogelijk om spulletjes bij u thuis op te komen halen.

maar u kunt ze elke eerste zaterdag van de maand afgeven, en op andere dagen voor de deur neer zetten.

AUB GEEN GROTE DINGEN !

heeft u vragen ?

dan kun je ons altijd ff een mailtje sturen via dwaalhaas@outlook.com

Wat kunnen we wel of niet (her)gebruiken ?

wat we niet kunnen gebruiken zijn : grote dingen zoals meubels, witgoed enz, onze ruimte is helaas ( nog ) beperkt, we hebben ook geen ruimte voor kleding en of (plastic) speelgoed, als we dit soort dingen onverhoopt toch krijgen dan breng ik het naar andere organisaties die het wel willen.

ook kapotte of incomplete spullen, daar kunnen we ook niets mee doen dat hoort thuis in de vuilnis.

wat we wel kunnen gebruiken zijn :

goede nette verkoopbare rommelmarkt spullen, huisraad, verzamelingen en snuisterijen.

verf recycling

verf(restanten) alle kleuren, alle soorten, of het nu om blikken, potten tubes of spuitbussen gaat, het is allemaal welkom. maar ook andere hobby, knutsel of zelfs bouwmaterialen of gereedschappen, Stichting Dwaalhaas / edison39.nl / het Leefmuseum werkt zonder subsidies en zonder ( financieel ) winstoogmerk

en dat willen we graag zo houden.

gekregen schilderijen posters en of lijsten maken we gewoon weer wit en worden opnieuw beschilderd, het is een sport om alles met gekregen welvaartsresten te doen en te kunnen blijven doen, zonder dat het iemand iets hoeft te kosten.