150 miljoen stappen voor Mobile School

Voor #DuwMee 2017 gaan de vrijwilligers van Mobile School met z’n allen één grote uitdaging aan! We willen niet alleen met zoveel mogelijk mensen samen wandelen op 23/12 naar Wachtebeke, maar ook 150 miljoen stappen verzameld hebben op het moment dat we bij Studio Brussel op het podium stappen.

Waarom 150 miljoen?

  • Dagelijks leven, wonen, werken naar schatting meer dan 150 miljoen kinderen en jongeren in een straatsituatie. Ze verkopen er allerlei spullen, zijn op de vlucht voor een oorlog, krijgen niet de kans om naar school te gaan, hebben geen contact meer met hun familie …
  • Meer nog … dagelijks zijn er meer dan 150 miljoen straffe jongens en meisjes boordevol talenten die best wel wat meer positieve aandacht verdienen! Bedenk maar wat voor fantastische zaken er zouden gebeuren, moesten we al deze miljoenen talenten eens echt aan het werk zien!

150 miljoen stappen om al deze kinderen en jongeren in de kijker te zetten. Hoe kan jij helpen?

Start vandaag:

  • Zet bewust stappen tijdens een familiewandeling, een wandelmeeting, een wandeling naar de bakker in plaats van met de auto, een extra looprondje in de wijk …
  • Verzamel al deze stappen via een app op je telefoon, een stappenteller of reken het aantal km’s om in stappen.
  • Registreer hier al deze stappen. Dit kan dagelijks/wekelijks/maandelijks. We gingen van start op 27/10. Dus geef gerust je stappen van de afgelopen weken ook in.
  • Je kan zelfs al deze bewuste stappen laten sponsoren en dan deze centjes meebrengen op DuwMee.
Geef je aantal stappen in (Responses)
Geef je aantal stappen in (Responses)