Strategisch advies & innovatie

De digitalisering is nu groter dan ooit wij dragen daar graag een steentje aan bij en zetten zo uw onderneming ook digitaal op de kaart! Ready to stand out of the crowd?

DSMC in het kort

Wat DSMC precies doet voor u als ondernemer en uw onderneming is vrij simpel. Het start allemaal bij de online zichtbaarheid van uw onderneming. Onze diensten lopen zeer vrij uit maar wij focussen ons op de socials (de sociale media kanalen). Hierop gaan we gaan adverteren en interactie leggen via uw bedrijfspagina naar al uw reeds bestaande klanten, potentiele klanten en sympathisanten.


Mijn motivatie

Mijn grootste drijfveer is mijn leeftijd, mijn passie en gerichtheid. De passie van het ondernemen blijft mij wel bij. Dat komt omdat ik hiermee opgegroeid ben. De Social Media maakt de dag van vandaag een groot deel uit van mijn leven en dat van vele anderen ook. Ik werd dagelijks zoals bijna alle andere gebruikers steeds geconfronteerd met promoties en campagnes op de platformen. Tergelijk ontstond er steeds wel een klik of verband met die dusdanige pop-ups.


Mijn missie

Met alle passie voor mijn dienst zou ik ondernemingen willen helpen wegwijs maken door de jungle van de sociale media en de online marketing . Toen der tijd betaalden velen immens veel geld voor een reclame spot van plusminus anderhalve minuut, en zelf nu nog. Op tv komen met een spot is één ding maar je kan zoveel meer klantgerichte specifieke interactie halen door de mensen te targeten en van dichterbij aan te spreken. Dit kan je doen door een grondige branche en klanten studie te maken en deze dan te laten vallen over je campagnes die je voert op de social media.


Waarom digitaal?

Alles loopt in de 21ste eeuw quasi volledig via onze smartphone ( bankieren, netwerken, winkelen, etc.) Hoe je dat nu went of keert het is een grote revolutie. Daarom vind ik het jammer dat er nog steeds veel bedrijven zijn die nog niet zijn overgeschakeld naar een professionele bedrijfspagina op sociale media. Het is een extra reclame bord of vitrine voor uw onderneming en ook in veel gevallen een visitekaartje en de eerste kennismaking.


Advies

Het is mijn doel om jou en jouw bedrijf beter te leren kennen. Zo kunnen we samen bepalen wat werkt en nieuwe groeimogelijkheden ontdekken.

Hoe ik dat doe? Met behulp van mijn kennis van de branche, vlijmscherpe focus en innovatieve supportmogelijkheden.

Mail: info@dsmc.be

tel: +32 (0) 497 37 21 51