DRENTHE FEESTVERHUUR

Welkom! Mooi dat u een kijkje neemt op onze website.

Drenthe Feestverhuur is gevestigd in Pesse. U bent bij ons op het goede adres voor feestartikelen voor onder andere uw verjaardagsfeestje, familiedag, bedrijfsfeest of open dag. Wij zijn er voor zowel de particuliere- als de zakelijke klant. Ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid, op dit moment kunt u bij ons terecht voor onder andere:

Door op de betreffende artikelgroep hierboven te klikken komt u rechtstreeks bij de aangeboden artikelen terecht. Hier staat een beschrijving van de artikelen met de bijbehorende huurprijs.

Bezorgen: 

De artikelen bezorgen wij gratis in Pesse. Bezorgen op andere locaties is uiteraard mogelijk, hiervoor rekenen wij €0,50 per kilometer. Wij zorgen er voor dat de artikelen netjes worden afgeleverd en kunnen dit desgewenst voor u op locatie klaarzetten.

Afhalen van de artikelen is bij ons niet mogelijk!

Reserveren: 

Wij gaan graag voor u aan de slag en maken uw feest een succes. Om er zeker van te zijn dat de artikelen beschikbaar zijn kunt u deze reserveren. Doe dit zo vroeg mogelijk om teleurstelling te voorkomen. Reserveren kan via info@drenthefeestverhuur.nl of via 06 - 39 40 46 43. Neem gerust contact met ons op.

Wilt u een darttoernooi organiseren? 

Wij werken nauw samen met onze partner www.dartbanenverhuurdrenthe.nl. Zij hebben 80 prachtige dartbanen op voorraad staan die van alle gemakken zijn voorzien. Naast dartbanen kunnen zij ook de wedstrijdleiding verzorgen, wel zo makkelijk voor uw bedrijfsfeest, dorpsfeest of familiedag.


Wij maken uw toernooi graag compleet met onze feestverhuur!