Winnaar(s) Facebook en Instagram Kerst actie

December 2019

Via de Social media kanalen Facebook en Instagram hebben wij jullie gevraagd welke 2 hints zichtbaar waren op de kerstkaart welke is gepubliceerd. In de onderstaande nieuwsberichten is onder andere te zien dat we een nieuw bier hebben gemaakt, genaamd Kreas. Dat was de eerste hint. Daarnaast zien we achter de naam Suver Nuver een tonnetje staan. Dit heeft te maken met de tweede hint waarbij we jullie het nieuws brengen dat de Suver Nuver op dit moment op 2 barrels ligt te rijpen.

De winnaars zijn:

  • Instagram: @BiervanEijk
  • Facebook: Alex de Zwart

Neem contact met ons op via de contactpagina van deze website en we maken met jullie een afspraak om de verdiende Noflik blondbier 75cl bij ons op te komen halen!

Fijne jaarwisseling toegewenst van Jan, Jelmer, Erik en Udo

Kreas nieuw bier

December 2019

In december hebben we een nieuw bier gebotteld. Het is een frisse IPA met Citra hop. Geen dikke hopbom maar juist een goed gebalanceerd bier. Fris en kruidig! De naam van het nieuwe bier is 'Kreas' en dat betekent zoveel als 'knap en netjes'.

Binnenkort bij de bekende verkoopadressen in de schappen. Wees er snel bij want dit is een kleine, eenmalige batch!

Jan Smink - een eigen bier

December 2019

Samen met Marvin van Walraven, de sommelier bij restaurant Jan Smink, ontwikkelde Brouwerij Diggelfjoer een bier voor het restaurant in Wolvega. Dit bier is gebrouwen met Verveine thee.

We brouwden dit bier samen bij bierbrouwerij Admiraal.

Diggelfjoer BA

November 2019

Ja! Een droom van ons allen. Ben jij ook benieuwd naar wat dit gaat worden?

Later vertellen we je meer over dit speciale project!

Bierproeverij Woltinge Appelscha

November 2019

Brouwerij Diggelfjoer was in Appelscha om een bierproeverij te geven bij Woltinge om een bierproeverij te geven. Het was een hele leuke en gezellige avond.

Grutsk Whisky Infused

September 2019

De Grutsk Whisky Infused is inmiddels al helemaal uitverkocht. De verkoop duurde maar een weekje en de vraag was veel groter dan het aantal flessen dat wij hadden.

Deze batch hebben wij afgevuld op 75cl flessen en daar hebben we Chivas Regal 12yr whisky aan toegevoegd. Vooraf hebben we het bier gelagerd op Amerikaans eikenhout samen met de houtkrullen van echte Fryske Scherjon klompen. De flessen zijn voorzien van een echte kurk met een zwarte sleeve en een luxe etiket.