Dartbanenverhuur Drenthe 

Welkom

Wilt u professionele dartbanen huren voor een klein of groot toernooi, een bedrijfsfeest, dorpsfeest of een jubileum? Dan kunt u bij ons terecht! 

Dartbanenverhuurdrenthe.nl is gevestigd in Pesse en beschikt over 80 standaard banen, 3 finale banen en 8 minder valide dartbanen. De banen zijn 160 x 220 cm en worden voor u opgezet en compleet afgeleverd met dartborden, ledverlichting, scoreborden en stiften. Wij verhuren zowel enkele als dubbele dartbanen en kunnen allemaal aan elkaar geschakeld worden, maar zijn ook afzonderlijk te plaatsen. Uiteraard zijn alle dartbanen voorzien van zeer goede led verlichting. 

Wilt u een zorgeloos avondje darten? Wij kunnen uw toernooi compleet verzorgen door ook de toernooileiding op ons te nemen. Dan kunt u ongestoord genieten van een potje darten. Vraag naar de mogelijkheden.

Om er zeker van te zijn als er dartbanen beschikbaar zijn kunt u ze reserveren. Doe dit zo vroeg mogelijk om teleurstelling te voorkomen. Reserveren kan via info@dartbanenverhuurdrenthe.nl of via 06 - 31 15 78 17

Wilt u uw toernooi nog completer maken? Wij werken nauw samen met www.drenthefeestverhuur.nl en zorgen ervoor dat uw toernooi helemaal compleet is met de feestverhuur!