Overmaken:

U kunt het maandbedrag overmaken naar:Dansstudio 91 NL96ABNA0837072360 o.v.v. het factuurnummer en voor- en achternaam van de leerling.

Contributie.

Proefles is gratis!

€10 inschrijfgeld (eenmalig).

Restitutie van lesgeld is niet mogelijk (uitzondering bij medische indicatie).

Betaaltermijnen: het is mogelijk om per maand te betalen, per 3 maanden of per 5 maanden.

Bij de dansstudio bestaat het seizoen uit 10 betaalmaanden. Dit betekent dat het maandbedrag iedere maand hetzelfde is ondanks een vakantie die eventueel in de betaalmaand valt.

Ouder-kind en kleuterlessen (45 min.): €18,- per maand.

Alle kinderlessen tot 18 jaar (60 min.): €24,- per maand.

Volwassene lessen (BTW- plichtig): €29,- per maand.

*Selectie les (60 min): €18,- per maand.Bij meerdere lessen per leerling of meerdere leden per gezin gelden gereduceerde tarieven:- 2e les per week of 2 personen uit één gezin: 15 % korting- 3e les per week of 3 personen uit één gezin: 20 % korting.(Hierbij moet men ervan uitgaan dat de duurste les als 1e les geldt).
* De selectie les is een extra les bovenop een reguliere les. De selectie les kan alleen gevolgd worden als je door de docent bent geselecteerd.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Sport en cultuur zijn belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Ook als er thuis weinig geld is. In dat geval is het wel wat lastiger om lid te worden van een vereniging of club. Daarom stellen de gemeentes Buren en Neder-Betuwe geld hiervoor beschikbaar. Denkt u dat uw kind in aanmerking komt voor een bijdrage? Neem dan contact op met lokaal aanspreekpunt Joris Maier via kindpakketnederbetuwe@gmail.com of bel 06-48072563