Infodagen eind augustus 2023

Voor directeurs, administratieve medewerkers, vakbondsafgevaardigden en personeelsvertegenwoordigers.

agenda 

data en locaties : 

Kleur die dag alvast maar groen 😉
Inschrijven kan tot 23 augustus.

COV Diksmuide – Oostende Zeemeeuw organiseert een bijeenkomst voor alle leden: arbeid en zwangerschap.

Welke maatregelen kunnen er genomen worden tijdens de zwangerschap ?

Bevestig je aanwezigheid met lidnummmer op maandag 15 mei 2023 om 19 uur in Dienstencentrum, Maria Doolaeghestraat 2 Diksmuide via covdiksmuide.secretariaat@telenet.be

Verrassingsreis senioren kring Roeselare-Izegem-Tielt

Op 2 mei lieten een dertigtal COV-leden zich verrassen door deelname aan een dagreis naar Zeeland. De bus loodste ons via de Westerscheldetunnel   naar  Zuid-Beveland, Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland. Weinig verkeer, veel fietspaden, mooie natuur, gezonde lucht, fruitboomgaarden enz.. waren onze ingrediënten. De gids wist ons te boeien  met zijn deskundige uitleg over de streek en zijn humoristische verhalen. Een stop in het mooie dorpje Goes was graag meegenomen. Uiteraard kwamen de primaire behoeften sterk aan bod.
Het kringbestuur dankt alle aanwezige enthousiastelingen.


Uitdagingen voor kwaliteitsvol onderwijs

Afscheid Carine Raepsaet

Op vrijdag 20 januari namen we, na de maandelijkse vormingsnamiddag van de VA’s van kring Kortrijk, afscheid van onze ontslagnemende voorzitster Carine Raepsaet. Hoe lang ze voorzitster was, daar hebben we het raden naar. We vermoeden dat ze dat ruim 25 jaar met heel veel passie deed. Daarom werd haar een bijzonder mooie ruiker bloemen en een gastronomische menu aangeboden. Wij zijn Carine dan ook heel dankbaar voor al het syndicaal werk dat ze voor de kring deed. Wij vinden het jammer dat we nu verder moeten zonder haar ‘syndicale ring’ waarmee ze aandacht vroeg tijdens de bijeenkomsten, zonder haar plagerige manier van dingen te duiden die beter konden, zonder haar onvoorwaardelijke steun voor de kringleden, zonder… Carine belooft ons echter dat we haar af en toe zullen zien tijdens de maandelijkse bijeenkomsten en dat we steeds beroep op haar mogen doen. Nu neemt ze de taak van secretaris op in het Sectorcomité Pensioenen. Carine, wij gaan je missen, maar dankzij je jarenlange voorzitterschap weten we hoe we de zaak verder in goede banen kunnen leiden.

Oproep aan de senioren: 

Zin om mee te reizen naar ' het Toscane van Kroatië '? De reis naar Istrië gaat door van 5 juni tot 12 juni 2023. Een aanrader!

Wie interesse heeft, contacteer corteville.marcel@scarlet.be