COLORWAY

Specialist in het repareren van leer, vinyl, velours, dashboards, autoruiten en kunststofkozijnen.

Regio Limburg
tel.: 06-54314702

Leer reparatie

Is uw leren stoelbekleding beschadigd, of zijn er slijtageplekken zichtbaar?Colorway repareert de beschadigingen en slijtages vrijwel onzichtbaar en spuit het leer weer in de originele kleur met hoogwaardige leerverf.

Vinyl reparatie

Zit er in vinyl een gat of scheur? Dan is Colorway de specialist. De schade wordt met onze speciale materialen gerepareerd en in een passende structuur en originele kleur teruggebracht.

Velours / stof reparatie

Een brandgat of beschadiging aan autostoel, hemel of vloerbedekking? Colorway kan met speciale technieken de meeste schades in een passende kleur en motief weer terugbrengen.

Dashboard / deurpanelen reparatie

Krassen en gaten aan dashboard, deurpanelen of kofferruimte zijn veel voorkomende schades. De Colorwayspecialist herstelt ook deze schades vrijwel onzichtbaar.

Ruit reparatie

Een ster in uw vooruit? Colorway heeft het specialisme in huis om deze ruitschade vakkundig te repareren zodat uw ruit niet verder kan barsten. Daarnaast verzorgen wij eventueel de afhandeling met uw verzekering.

Kunststof reparatie

Kleine schades aan kunststof kozijnen zoals bijvoorbeeld inbraakschades kunnen goed worden hersteld met speciale technieken en materialen van Colorway.

Contact

Colorway | 6137 HG 23 Sittard | Nederland
Tel: +31-(0)6-
54 31 47 02 | Email: colorway.reparaties@gmail.com | www.colorway.nl
KVK-nr: 13021437 | BTW-nr: NL001254408B37